به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، در وبلاگ شخصی میثم رشیدی مهرآبادی آمده است: در میان قفسههای کتابخانه محلهمان دور میزدم که کتاب قطور و عریضی نظرم را جلب کرد؛ چون در قفسهها جا نمیشد، آن را به صورت خوابیده در کنار بقیه کتابها گذاشته بودند.
خسرو خوبان کتابی بود که از محمدرضا شجریان میگفت و با کاغذ کرافت گرم بالا در سال 88 به چاپ رسیده بود و 24 هزار تومان قیمت داشت؛ حس کنجکاوی باعث شد که آن را بردارم و به رغم وزن زیادش، آن را به مسئول کتابخانه بدهم تا به نامم ثبتش کند.
تمام روز جمعه را به تورق این کتاب گذراندم؛ برخی از مصاحبههای شجریان را مرور کردم و گفتوگو با دو همسر او را دقیق خواندم تا با ویژگیهای آن دو آشنا شوم.
در بخش پایانی کتاب هم متن همه تصنیفها و ترانههای شجریان آمد هبود که بخشی از خاطرات کودکی و نوجوانیام را زنده کرد و برخی از آنها را با صدای نخراشیده و نتراشیده خودم خواندم و لذت بردم!
در این میان اما یک نکته، ذهنم را قلقلک میداد؛ به این فکر میکردم که چاپ این کتاب عریض و طویل با همه تعریف و تمجیدهایی که در آن است، چقدر در جوگیری محمدرضا شجریان و پیوستنش به جمع فتنهگران تأثیر داشته است؟! آیا شجریان آنقدر خودساخته هست که چاپ چنین کتابی که همهاش تقدیس اوست، نتواند روحش را متلاطم کند؟!
در گنجینه خاطراتم آن روزی را یادم آمد که شجریان با ماشین شاسی بلند مشکیاش در خیابانهای تهران میگشت و سبزیها را به خشونت تحریک میکرد...
بیشک با نابود شدن اهداف فتنه گران، یاد تک تک آنها هم در گذر تاریخ به فراموشی سپرده میشود، حتی اگر کتابهایی اینچنین فاخر دربارهشان چاپ شده باشد و گذشته بسیار درخشانی داشته باشند...