به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، انصراف از معرفی یک فعال فتنه به عنوان نامزد تصدی وزارت علوم نمیتواند کارنامه کوتاه تندروی وی در دوره سرپرستی وزارت علوم را به محاق ببرد ضمن اینکه مسئله اصلی همچنان به جای خود باقی است و آن اینکه فارغ از بازی مهرهها، سکان وزارت علوم نباید به طیفی سپرده شود که بارها دانشگاه را تبدیل به اتاق توطئه و جنگ علیه نظام کردند.
جعفر توفیقی در دوره کوتاه سرپرستی وزارت علوم و به رغم داشتن اختیار قانونی مبادرت به رفتارهایی در زمینه عزل و نصب معاونین وزیر و برخی رؤسای دانشگاهها کرد که نامی جز رفتار بولدوزری و جاده صافکنی برای افراطیون نمیتوان بر این رفتار نهاد. او همچنین آلت دست جریان فتنه در زمینه کودتای نرم در دانشگاه آزاد بود. ضمن اینکه وی دارای سوابق فعالیت در فتنه سال 88 است و از ابتدا معلوم بود مجلس به چنین چهرهای رای نخواهد داد.
رفتارهای تند توفیقی با اعتراض برخی علما و مراجع مواجه شد و نگرانی آن است که تداوم آن رفتارهای افراطی دانشگاه و وزارت علوم را به میدان جولان محافل افراطی و ساختارشکن تبدیل کند. در این میان چنین القا میشود فرد معرفی شده به جای توفیقی (فرجی دانا) یک بار در مجلس ششم رأی نیاورده و بنابراین نشانه صلاحیت نامبرده است اما کنکاش در ماجرای رأی نیاوردن فرجی دانا نشان میدهد نامبرده در اصل نامزد خاتمی بود اما چون افراطیون میخواستند از رفتار ساختارشکنانه وزیر مستعفی (معین) اعلام حمایت کنند، به نامبرده رأی ندادند ضمن اینکه مرزبندی صریح با فتنهگران سالهای 78 و 88 همچنان به عنوان مطالبه مجلس و نظام سر جای خود باقی است. در واقع خط قرمز اشخاصی مانند توفیقی نیستند بلکه هویت و رفتارهای فتنهگرانه است.
سایت بالاترین که در فتنه 88 ایفای نقش میکرد، درباره عدم معرفی توفیقی نوشت: بعد از رای نیاوردن میلیمنفرد، دولت تاکتیک جالبی را در پیش گرفت. روحانی با استفاده از تجربه خاتمی و احمدینژاد سرپرستی تندتر از وزیر پیشنهادی انتخاب کرد تا به اصولگرایان همین اول کار هشدار بدهد که خطوط قرمزی دارد و حاضر به کوتاه آمدن در مقابل پیشروی آنها نیست. توفیقی خوب شروع کرد. از هیئت امنایی شدن دانشگاهها گفت، تغییر رؤسای دانشگاهها را آغاز کرد، برنامه بازگشت اساتید اخراجی و دانشجویان ستارهدار را در پیش گرفت.
منبع: کیهان