واکنش آیت‌الله شبستری به اظهارات نجفی درباره قلیان
کد خبر:۲۶۹۶۷۱

واکنش آیت‌الله شبستری به اظهارات نجفی درباره قلیان

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت:ضرر قلیان کمتر از مصرف مشروبات برای بدن انسان نیست و مصرف این مورد اگر دیگر دخانیات هم در کنارش باشد، بسیار بدتر است.

به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»؛ "آیت‌الله محسن مجتهد شبستری" در واکنش به اظهارات "محمدعلی نجفی" مبنی بر عدم مشکل در عرضه قلیان در محیط‌های استاندارد اشاره و تصریح کرد: ضرر قلیان کمتر از مصرف مشروبات برای بدن انسان نیست و مصرف این مورد اگر دیگر دخانیات هم در کنارش باشد، بسیار بدتر است.

 

وی گفت: اینکه خانم‌ها بخواهند در اماکن عمومی مثل قهوه‌خانه قلیان مصرف کنند اصلا عملی زیبنده و در شأن مقام و جایگاه بانوان ایرانی و مسلمان و حتی آقایان نیست.

 

گفتنی است که رئیس سازمان‌ میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چند شب گذشته با حضور در برنامه‌ تلویزیونی پایش گفت: معتقدم عرضه قلیان در محیط‌های استاندارد مشکلی ندارد ضمن اینکه در این باره مخالف محدودیت‌های عرضه قلیان برای خانم‌ها هستم.


منبع: باشگاه خبرنگاران

نظرات شما
ياسر
-
۰۲ آبان ۱۳۹۲ - ۲۱:۵۶
بابا بعضي از اين دولتمردان به پول حرام واظهارنظرهاي مزخرف بدون مطالعه عادت دارند..........
واي به حال ما با اين مسئولانمون.
خدا آناني که قابل هدايتند هدايت کند وآناني که قابليت هدايت ندارند،خداوند شرشون رو از سر مسلمانان ومظلومان کم کند.الهي آمين
3
0
پربازدیدترین آخرین اخبار