کد خبر:۲۶۹۸۴۵

جاسوس موساد و عضو منافقین، جاسوس ایران در سرزمین‌های اشغالی!

یک عضو پیشین گروهک منافقین می‌گوید فردی که در اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت شده است، برای مدتی طولانی در خدمت آن گروه تروریستی بود.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، بنابر ادعای سرویس امنیت داخلی رژیم جعلی اسرائیل، ماموران این سازمان 20 شهریور (11 سپتامبر) علی منصوری را که از تابعیت دوگانه ایران و بلژیک برخوردار است، به اتهام برداشت یادداشت از صفحات نمایش امنیتی فرودگاه بین‌المللی اسرائیل و عکس برداری از سفارت آمریکا در تل آویو دستگیر کردند.

 

با این حال، عضو پیشین گروهگ تروریستی منافقین گفت که منصوری دست‌کم به مدت 30 سال عضو اصلی این سازمان بود و برای این گروهک و سازمان جاسوسی رژیم اسرائیل، موساد، کار می‌کرد.

 

به نوشته پرس تی وی، وی افزود: «منصوری که بین سال‌های 1980 تا 1998 در ترکیه به سر می‌برد، به طور مرتب به عنوان یک بازرگان به ایران سفر می‌کرد تا اطلاعات لازم را برای موساد و رهبران خود در گروهک تروریستی منافقین جمع‌آوری کند. در آن روز‌ها بر ما پوشیده نبود که او به عنوان عامل مشترک برای گروهک منافقین و موساد فعالیت می‌کند و به همین دلیل چند بار شخصا به سرزمین‌های اشغالی سفر کرد.»

 

این در حالی است که ماهیت غیر حرفه‌ای عکس‌هایی که منصوری گرفت و نیز زمان دستگیری او، گمانه‌زنی‌ها درباره اینکه دلایل سیاسی، سبب دستگیری وی بوده را برانگیخته است.

 

رژیم صهیونیستی خبر دستگیری منصوری را در حالی اواخر ماه سپتامبر اعلام کرد که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر این رژیم، در آن تاریخ به واشنگتن سفر کرده بود تا باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا را متقاعد کند برای مقابله با برنامه انرژی هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران به جای دیپلماسی، سیاست تشدید تحریم‌ها را علیه تهران به کار گیرد.

 

این دیدار پس از سفر هیات جمهوری اسلامی ایران به ریاست حسن روحانی، رئیس جمهور این کشور، به آمریکا برای شرکت در شصت‌و هشتمین مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک انجام شد.

 

بسیاری در غرب از سخنرانی رئیس جمهوری ایران در مجمع عمومی سازمان ملل به عنوان گامی نخست در حل‌وفصل احتمالی موضوع هسته‌ای ایران تمجید کردند.

 

منبع: جام

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار