آخرین اخبار:
کد خبر:۲۶۹۸۵۵
هفته چهاردهم لیگ برتر

پیروزی پر گل داماش برابر ذوب‌آهن/ سپاهان در اصفهان باخت، مس در قم مساوی کرد

دیدار ابتدایی هفته چهاردهم لیگ برتر با ۲ پیروزی و یک تساوی خاتمه یافت.
پیروزی پر گل داماش برابر ذوب‌آهن/ سپاهان در اصفهان باخت، مس در قم مساوی کرد
به گزارش گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال  امروز(پنج‌شنبه) با برگزاری 3 دیدار پیگیری شد که این دیدارها در نهایت با پیروزی داماش برابر ذوب‌آهن، شکست سپاهان در اصفهان برابر ملوان و تساوی صبا و مس به پایان رسید.
 
در دیدار سپاهان و ملوان که در نیمه اول با گل‌های احسان حاج صفی (دقیقه 23) برای سپاهان و جلال رافخایی (دقیقه 33- پنالتی) برای ملوان با نتیجه یک بر یک به پایان رسیده بود، در نیمه دوم سرد و کسل کننده دنبال شد و بیشتر زمان بازی توپ در میانه‌های میدان جریان داشت. در ادامه امیرحسین فشنگچی برای دومین بار توانست برای تیمش پنالتی بگیرد و دوباره جلال رافخاییدر دقیقه 72 برای تیمش گلزنی کرد. سپاهان پس از عقب افتادن از ملوان فشار زیادی روی دروازه تیم میهمان آورد اما این حملات فایده‌ای نداشت و بازی با نتیجه 2 بر یک به سود ملوان به پایان رسید.
 
همچنین دیدار داماش و ذوب‌آهن که در نیمه اول با نتیجه 2 بر یک به سود داماش به پایان رسیده بود در نیمه دوم پر گل‌تر و دیدنی‌تر دنبال شد. در نیمه اول مرتضی تبریزی (دقیقه 25) برای ذوب‌آهن گلزنی کرد و 2 گل داماش هم توسط مسعود حسن‌زاده (دقیقه 29) و محمد صلصالی (دقیقه 41- گل به خودی) به ثمر رسید. داماش نیمه دوم مسابقه را طوفانی‌تر آغاز کرد و موفق شد 3 بار دیگر توسط مصطفی حاجتی (دقیقه 57)، مسعود حسن‌زاده (دقیقه 65) و امین متوسل‌زاده (دقیقه 80) به گل برسد تا این دیدار با نتیجه 5 بر یک به سود داماش به پایان برسد.
 
دیدار 2 تیم صبای قم و مس کرمان هم که در نیمه اول بدون گل به پایان رسیده بود در نیمه دوم 3 گل داشت. ابتدا این مس بود که توسط لوسیانو ادینهو (دقیقه 50) به گل رسید و یک بر صفر پیش افتاد اما در ادامه تیم میزبان با 2 گل مهدی مومنی (دقیقه 69) و محسن بیات (دقیقه 80) توانست از مس پیش بیفتد. اواخر بازی کریم اسلامی (دقیقه 6+90) بازی را به تساوی کشاند.
 
در پایان بازی‌های امروز داماش با پیروزی برابر ذوب‌آهن 17 امتیازی شد و به رتبه ششم جدول رسید. صبای قم هم با یک امتیازی که کسب کرد تا رده دهم جدول بالا آمد و ملوان به رتبه دوازدهم رسید. مس نیز همچنان قعرنشین لیگ برتر است.
برچسب ها:
لیگ برتر
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار