آخرین اخبار:
کد خبر:۲۷۰۵۴۹

فتح‌الله‌زاده: مجیدی تا این لحظه خداحافظی نکرده است / تاج: سازمان لیگ مستقل است

مدیرعامل استقلال گفت: موضوع خداحافظی مجیدی تا این لحظه در مجمع عمومی فدراسیون فوتبال مطرح نشده؛ البته پیش از این ...

به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، فتح الله زاده، مدیرعامل استقلال امروز در مجمع فدراسیون فوتبال که امروز در محل آکادمی ملی المپیک برگزار شد، گفت: در جلسه امروز بحث مالی و گزارش مالی مطرح شد که این دو با هم اشتباه شدند و قابل بحث نبودند.
 

وی در خصوص خداحافظی فرهاد مجیدی نیز گفت: تا این لحظه چنین چیزی مطرح نشده است، پیش از این یک بار این مسئله مطرح گردید که فرهاد مجیدی از این موضوع ناراحت شد و گفت که شکایت می کنم.
 

 

فتح الله زاده در خصوص اظهارات رئیس هیئت کردستان در خصوص ساختمان باشگاه پرسپولیس و استقلال گفت: رئیس هیئت مدیره کردستان نسبت به پول مستقیمی که به باشگاه استقلال و پرسپولیس پرداخت می شود، اعتراض دارد. 

 

همچنین مهدی تاج پس از انتخاب به عنوان نایب رئیس دوم فدراسیون فوتبال گفت: مهم ترین بحث من در سازمان لیگ مسئله مالی بود که با حمایت های کفاشیان در این خصوص مشکلی وجود نخواهد داشت.
 

وی با تاکید بر اینکه سازمان لیگ مستقل است، گفت: اگر از طرف فدراسیون حمایت نمی شدیم، نمی توانستیم 6000 بازی برگزار کنیم.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار