کد خبر:۲۷۱۳۸۹

جدیدترین آمار رده‌بندی فروش گوشی های هوشمند در جهان

برای نخستین بار میزان فروش گوشی هوشمند از مرز ۲۵۰ میلیون دستگاه فراتر رفت.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، موسسه تحقیقاتی آنالیتیکس گزارش داد که در طول سه ماهه سوم سال 2013 برای نخستین بار میزان فروش گوشی هوشمند از مرز 250 میلیون دستگاه فراتر رفت.

 

موسسه تحقیقاتی آنالیتیکس گزارش داد که در طول سه ماهه سوم سال 2013 برای نخستین بار میزان فروش گوشی هوشمند از مرز 250 میلیون دستگاه فراتر رفت.


براساس آمار در طول سه ماهه سوم سال‌جاری میلادی 251/4میلیون دستگاه گوشی هوشمند به فروش رسیده است.

 

در میان همه تولیدکنندگان، سامسونگ با فروش 88 میلیون دستگاه گوشی هوشمند بیشترین سهم را به خود اختصاص داد و جایگاه اول تولیدکنندگان گوشی را در اختیار خود گرفت.

 

میزان فروش گوشی توسط سامسونگ بیش از دو برابر اپل بوده است.

 

اپل اعلام کرده که در سه ماهه سوم سال‌جاری میلادی 33/8میلیون دستگاه آیفون در سراسر جهان به فروش رسانده، این درحالی است که فروش گوشی در مدت مشابه سال 2012 حدود 27 میلیون دستگاه بوده است.

 

اپل میزان فروش آیفون‌های 5S و 5C را 9 میلیون دستگاه در طول سه روز پس از عرضه اعلام کردهاست.

 

به این ترتیب سهم اپل از 15/6درصد در طول سه ماهه سوم سال گذشته به 13/4درصد در طول تابستان سال‌جاری کاهش یافته است.

 

در این میان شرکت چینی هوواوی نیز توانست سهم بازار گوشی‌های هوشمندش را از 4/4 درصد در یک‌سال گذشته به بیش از پنج درصد برساند و در جایگاه سومین تولیدکننده گوشی در دنیا تبدیل شود. گزارش‌ها حاکی است، هوواوی در طول سه ماهه سوم سال نسبت به مدت مشابه سال گذشته با 67 درصد رشد همراه بوده است.
 

شرکت ال‌جی نیز در طول سه ماهه سوم سال 2013 سهم خود را در بازار گوشی‌های هوشمند با فروش 12 میلیون دستگاه به پنج درصد رساند و لنوو با فروش 10/8میلیون دستگاه، 4/3 درصد از بازار گوشی‌های هوشمند را به خود اختصاص داد و در رده پنجم جدول نشست.

فروش گوشی‌های هوشمند در سراسر جهان 251/4میلیون دستگاه برآورد می‌شود که نسبت به مدت زمان مشابه سال قبل با رشد 45 درصدی همراه شدهاست.
 

منبع: نامه نیوز

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار