به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، علی بیانی در نشست خبری که در آستانه سالگرد 13 آبان در دفتر تحکیم وحدت برگزار شد به تشریح سیاستهای این تشکل در باب استکبارستیزی پرداخت و گفت: اگر به تاریخ جنبش دانشجویی مراجعه کنیم، خواهیم دید که دفتر تحکیم وحدت یکی از با سابقهترین تشکلهای دانشجویی در زمینه استکبارستیزی است.
وی ادامه داد: در سال 58 دانشجویان پیرو خط امام در حرکتی مشخص به سفارت آمریکا حمله کردند که پس از تسخیر سفارت و کشف اسنادی توسط دانشجویان، مشخص شد که آمریکا بعد از انقلاب به دنبال چه اهدافی بوده است و به همین دلیل حضرت امام خمینی (ره) این واقعه را انقلاب دوم نامگذاری کردند.
دبیر تشکیلات دفتر تحکیم وحدت با بیان اینکه انقلاب 57 اعتراض مردم نسبت به استبداد داخلی بود، اظهار داشت: حرکتی که دانشجویان در آبان 58 انجام دادند نفی استکبار خارجی بود که نقطه عطفی در جمهوری اسلامی ایران محسوب میشود.
بیانی بابیان اینکه سیاستهای آمریکا بعد از 34 سال تغییر نکرده است، خاطرنشان کرد: کشور آمریکا تنها شیوه استکباری خود را تغییر داده است، اما سیاست او در قبال ایران و کشورهای آزاد جهان همچون سابق است.
وی با اشاره به رویکرد جدید دولتمردان در دولت یازدهم درباره تعامل با دنیا گفت: ما نباید فراموش کنیم که سیاستهای حکومت جمهوری اسلامی تفاوتی نکرده است؛ این در حالی است که متأسفانه شاهد بودیم آمریکا پس از تماس تلفنی اوباما با روحانی همچنان از روی میز بودن گزینه نظامی خبر داد، بنابراین باید متوجه باشیم که سیاستهای آمریکا در قبال ایران تغییر نکرده است.
دبیر تشکیلات دفتر تحکیم وحدت با اشاره به افشا شدن اسناد جاسوسی آمریکا از همپیمانان خود خاطرنشان کرد: هنگامی که آمریکا با همپیمانان خود برخورد امنیتی و جاسوسی دارد، چه انتظاری باید از او داشته باشیم تا در قبال ایران که ماهیت متضادی با آمریکا دارد، با دوستی برخورد کند، بنابراین آنان که در این خیال خام هستند که سیاست آمریکا نسبت به ایران تغییر می کند باید واقعبین شوند.
بیانی با اشاره به مطرح شدن شعار اعتدال در دولت یازدهم خاطرنشان کرد: اکنون هر کس در دولت یازدهم درباره ارتباط با آمریکا انتقادی را مطرح میکند، به او برچسب افراطی میزنند، در حالی که باید بدانیم این برخورد درست نیست و بسیاری از مشکلات کشور تنها به دلیل وجود تحریمها و با تعامل با جهان حل نمیشود.
وی ادامه داد: ما مخالف حذف شعار مرگ بر آمریکا هستیم، البته این به معنی آن نیست که ما با مردم آمریکا دشمن باشیم، بلکه این شعار را به معنای نابودی سیاستهای امپریالیستی آمریکا میدانیم، شاید روزی به این نتیجه برسیم که شعار مرگ بر آمریکا دیگر هیچ کجای کشورمان طنینانداز نشود، اما مسلماً آن روز آمریکا باید سیاستهای خود را در قبال ایران تغییر بدهد، در حالی که چنین امری محقق نمیشود، بنابراین این شعار قابل حذف شدن نیست.
دبیر تشکیلات دفتر تحکیم وحدت با بیان اینکه کشور ایران استقلال خود را در برابر آمریکا با این شعار نشان میدهد، گفت: دلیل آن که ما شعار مرگ بر فرانسه و یا دیگر کشورهای دیگر را نمیدهیم آن است این کشورها برخلاف آمریکا هویت نظام ما را مورد سوال قرار ندادهاند، بنابراین شاید برخی بتوانند این شعار را به طور موقت حذف کنند، اما این به معنای حذف این شعار نخواهد بود.
بیانی با بیان اینکه دولت یازدهم نیز یکی از دولتهای نظام جمهوری اسلامی است، گفت: این شعار برخاسته از آرمانهای نظام جمهوری اسلامی است، بنابراین این موضوعی نیست که دولت بتواند آن را تغییر دهد، به این ترتیب تلاش برخی برای حذف شعار مرگ بر آمریکا عبث و بیهوده است.
وی با بیان اینکه در سردر ساختمان وزارت خارجه نیز شعار «نه شرقی نه غربی جمهوری اسلامی» حک شده است، اظهار داشت: به این دلیل شعار «مرگ بر آمریکا» سرمیدهیم که آمریکا پس از پیروزی انقلاب از همه تلاش خود برای تغییر نظام اسلامی استفاده کرده، اما در گفتار اعلام میکند که به دنبال تغییر نظام جمهوری اسلامی نیست، در حالی که این گفته ها با اقدامات او متناقض است؛ باید بگوییم که او از تمام تلاش خود استفاده میکند، اما چون هنوز نتوانسته است به نتیجهای برسد به آن اذعان نمیکند.
دبیر تشکیلات دفتر تحکیم وحدت در ادامه به تشریح اقدامات شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت پس از انتخابات این تشکل پرداخت و گفت: یکی از رویکردهای تحکیم وحدت در این دوره بر گسترش تشکیلات دفتر تحکیم وحدت استوار خواهد بود؛ چرا که بسیاری از انجمنهای اسلامی در دانشگاهها وجود دارند که عضو هیچ تشکلی نیستند، بنابراین دفتر تحکیم وحدت در تلاش است تا با دعوت از آنان روند قانونی پیوست شان به دفتر تحکیم وحدت را انجام دهد، پس در اینجا از تمام تشکلهایی که مرامنامه و اساسنامه این تشکل را قبول دارند، دعوت کنیم به این تشکل بپیوندند.
بیانی با بیان اینکه رویکرد تحکیم وحدت در این دوره انتقاد سازنده از مسئولان است، اظهار داشت: ما در تلاشیم تا انتقادات سازندهای از مسئولان داشته باشیم؛ چرا که این امر ثمرات گستردهای را برای دولت خواهد داشت و این را وظیفه خود میدانیم؛ از سوی دیگر تحولات علوم انسانی بومی یکی از مباحثی است که دفتر تحکیم وحدت آن را پیگیری خواهد کرد.
وی با بیان اینکه دفتر تحکیم وحدت برنامههای آموزشی را برای اعضای این تشکیلات در نظر گرفته است، خاطرنشان کرد: برگزاری کارگاههای یک تا 10 روزه از جمله اموری است که برای بالا بردن سطح اطلاعات دانشجویان در نظر گرفته ایم.
دبیر تشکیلات دفتر تحکیم وحدت با بیان اینکه دفتر تحکیم وحدت برنامه مستقلی را برای 13 آبان برگزار نخواهد کرد، گفت: دفتر تحکیم وحدت در مجمع هماهنگی اتحادیههای دانشجویی نمایندهای دارد که قرار است در مراسمی که به مناسبت 13 آبان از سوی این مجمع برگزار میشود، بیانیه چند اتحادیه را قرائت کند.
بیانی در واکنش به مطلب اخیر روزنامه بهار اظهار داشت: اخیراً شاهد بودیم که برخی روزنامههای زنجیرهای در دولتهای گذشته مقدسات جمهوری اسلامی را زیر سوال میبردند که روزنامه بهار مقالهای را به این منظور منتشر کرد و توقیف شد، بنابراین قوه قضائیه باید برخوردهای جدی با چنین اقداماتی انجام دهد و امیدواریم که برخورد با نویسندگان این مطلب مانند برخورد با مهدی هاشمی و خانواده هاشمی نباشد و با قاطعیت همراه باشد.
وی در پاسخ به مطرح شدن برخی مباحث در باب غیرقانونی بودن انتخابات دفتر تحکیم وحدت گفت: اشکالی که در این امر وجود داشت، آن بود که برخی از مسئولان در وزارت بهداشت تنها به شنیدن انتقادات یک طرف توجه کرده بودند، در حالی که وقتی ما مباحث خود را با آنان در میان گذاشتیم آنان نیز بر قانونی بودن انتخابات تحکیم وحدت صحه گذاشتند.
دبیر تشکیلات دفتر تحکیم وحدت با انتقاد از فعالیت برخی رسانهها و خبرگزاری ها گفت: برای ما جای تعجب دارد که وقتی در اخبار برخی رسانهها جستوجویی را انجام میدهیم هنوز مطالبی بهعنوان غیرقانونی بودن انتخابات تحکیم مشاهده میشودف در حالی که هیئت نظارت، بر قانونی بودن این انتخابات اذعان دارد.
بیانی در پایان با اشاره به اقدامات سران فتنه در سال 88 گفت: یکی دیگر از مواردی که قوه قضائیه باید به آن توجه کند، آن است که با تغییر دولتها نباید اقدامات برخی فراموش شود و همچنان با قاطعیت با این اشخاص برخورد شود.