کد خبر:۲۷۱۴۷۷
خلیلی در نشست خبری تحکیم وحدت:

ماهیت فرهنگی انقلاب اسلامی ایران با ماهیت استکباری آمریکا در تناقض است

عضو شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت با اشاره به ماهیت فرهنگی انقلاب اسلامی ایران گفت: تا زمانی که ماهیت کشور ما اسلامی است، نمی‌توانیم با آمریکا در تعامل باشیم.

به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، فاطمه خلیلیدر نشست خبری به مناسبت 13 آبان که در دفتر تحکیم وحدت تشکل برگزار شد، انقلاب اسلامی ایران را انقلابی فرهنگی دانست و گفت: باید بدانیم که سیاست‌های فرهنگی کشور ما با آمریکا در تناقض است و همین فلسفه شعار اصلی مرگ بر آمریکاست.


وی ادامه داد: تا زمانی که جمهوری اسلامی ایران با این نام به فعالیت خود ادامه می‌دهد و ماهیت اسلامی دارد، نمی‌توانیم تعاملی را با نظام آمریکا که ماهیت استکباری دارد، داشته باشیم.


عضو شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت با اشاره به مذاکرات صورت گرفته در دولت یازدهم گفت: قرار نیست مذاکرات دولت یازدهم بر سر رابطه ایران و آمریکا باشد، بلکه دولتمردان تنها در زمینه هسته‌ای اجازه گرفته‌اند، بنابراین در صورتی که آمریکا به سیاست‌های استعماری خود ادامه دهد، ماهیت مذاکره تغییر خواهد کرد.


خلیلی با بیان اینکه مبحث سبک زندگی که اخیراً از سوی رهبری مطرح شد به نوعی تضاد سیاست‌های ایران با آمریکا را نشان می‌دهد، اظهار داشت: مشکلی که اکنون در کشور با آن روبرو هستیم بحث تهاجم فرهنگی صورت گرفته از سوی آمریکاست که باید تلاش کنیم تا با ترسیم سبک زندگی اسلامی در مقابله با آن بکوشیم.


وی با انتقاد از اقدامات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در لغو برخی نشست‌ها با موضوع استکبارستیزی گفت: برای ما جای پرسش است که چرا وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز نشست‌هایی را در این باب لغو کرده و خواستاریم که در این زمینه پاسخ دهد.


دبیر کمیسیون انقلاب اسلامی در پایان با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر نظام مردم‌سالاری دینی است، گفت: امر دیگری که دولت یازدهم باید به آن توجه کند، آن است که  نباید محور مذاکرات را از مردم خود پنهان کند؛ چرا که مردم ولی‌نعمت هستند و باید در جریان محتوای مذاکرات باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار