ارائه مقالات خارجي در دهمين كنگره سم شناسي و مسموميت‌هاي ايران
کد خبر:۲۷۱۸۳
دبير اجرايي دهمين كنگره سم شناسي ايران خبر داد:

ارائه مقالات خارجي در دهمين كنگره سم شناسي و مسموميت‌هاي ايران

دبير اجرايي دهمين كنگره سم شناسي و مسموميت‌هاي ايران گفت: در دهمين كنگره سم شناسي و مسموميت‌هاي ايران مقالاتي از استادان و پژوهشگران كشورهاي خارجي ارائه شده است.

دكتر كامبيز سلطاني نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، با اعلام اين مطلب اظهار داشت: در اين دوره از برگزاري دهمين كنگره سم شناسي و مسموميت‌هاي ايران، مقالاتي از كشورهاي آمريكا، سوئيس، بلغارستان، صربستان، هند، انگليس، مالزي و اندونزي به دبيرخانه كنگره ارسال شده است.

وي خاطرنشان كرد: در اين كنگره 273 مقاله به دبيرخانه ارسال شد كه از اين تعداد 250 مقاله برگزيده و طي سه روز در قالب سخنراني و پوستر ارائه مي شود.

دبير اجرايي دهمين كنگره سم شناسي و مسموميت هاي ايران اضافه كرد: اين كنگره با هدف ارائه آخرين دستاوردهاي تحقيقاتي متخصصان كشور در زمينه هاي شاخه هاي تخصصي و فوق تخصصي سم شناسي و بحث و تبادل نظر در زمينه مشكلات و معضلات موجود در زمينه سم شناسي و مسموميت ها در كشور برگزار شده است.

سلطاني نژاد با اشاره به اينكه كنگره سم شناسي و مسموميت ها هر دو سال يك بار برگزار مي شود، گفت: سم شناسي باليني و مسموميت ها، اپيدميولوژي مسموميت ها در كشور، سم شناسي سلولي، سم شناسي مولكولي و نانو توكسيكولوژي، سم شناسي تجزيه اي، سم شناسي قانوني، حوادث شيميايي، اطلاع رساني داروها و سموم و جايگاه مركز اطلاع رساني سموم در كنترل مسموميت ها و كاربردهاي حيواني و بيوماركرها در تحقيقات سم شناسي از محورهاي اين همايش سه روزه است

وي تصريح كرد: در داوري مقالات دهمين كنگره سم شناسي و مسموميت هاي ايران ميزان نوآوري در موضوعات ارائه شده و كاربردي بودن موضوع با توجه به نيازهاي كشور مدنظر قرار گرفته است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار