گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»؛ در مطلب زیر میتوانید تکنولوژیهای برتر هفته اخیر را مشاهده کنید:
1. رونمایی از تبلتهای یوگا لنوو
2. ربات های کمک برنامهریز کودکان
«بو» و «یانا» نام دو ربات جدید است که مجهز به تراشههای کامپیوتری هستند که میتوانند فعالیتها و برنامههای کودکان را برنامهریزی و هدفمند کنند.
3. کنسول بازی جدید Nvidia
Nvidia کنسول بازی Project Shield را معرفی کرد که در دسته کنسول های دستی قرار می گیرد و از پردازنده های قدرتمند Tegra 4 بهره می برند.
این پردازنده ها 6 برابر قوی تر از پردازنده های Tegra 3 هستند و دارای 5 هسته میباشند. البته این پردازنده 4 هسته اصلی دارد و یک هسته دیگر آن کار 4 هسته قبلی را با سرعت کمتری انجام می دهد.
این کنسول جدید به شکل یک کنترلر Xbox 360 ساخته شده و یک نمایشگر 5 اینچی روی آن قرار دارد. این کنسول از سیستم عامل Android استفاده می کند. خروجی HDMI از قابلیت های جالب توجه این کنسول دستی به حساب می آید که به وسیله آن می توان تصاویر HD را با وضوح تصویر بالا روی تلویزیون مشاهده کرد.
صفحه نمایش 5 اینچی این کنسول دارای وضوح تصویر 720p است و تراکم پیکسلی 294 دارد. همچنین این دستگاه می تواند تا 10 ساعت شارژ داشته باشد.
4. قلمهایی که همهچیز را اسکن میکنند
برای رسم هر شکل بیش از هر چیز دیگر به مداد و کاغذ نیاز است، تازه بعد از پیاده سازی طرح آن را اسکن کرده تا با کمک نرم افزار های قدرمت adobe انها را ویرایش کنند.
با وجود تمام این مشکلات قلم های دیجیتال گجت هایی هستند که مشکلات کاربران را تا حد زیادی بر طرف می کند.
این گجت ها به ما کمک می کنند تا هر آنچه که بر روی کاغذ می آوریم همزمان در کامپیوتر هایمان هم داشته باشیم.
5. رونمایی از Samsung Multiscreen
سامسونگ از SDK جدید خود را معرفی کرد که به توسعه دهندگان اجازه می دهد تا از امکانات سخت افزاری و نرم افزاری سامسونگ استفاده کنند و برنامه های خود را بر اساس آنها تولید کنند.
Samsung Multiscreen SDK یک SDK جدید است که به توسعه دهندگان این اجازه را می دهد تا از برتری سامسونگ در عرصه اسمارت فون و تلوزیون های هوشمند بهره ببرند.
این SDK بر اساس سیستم انتشار ابری است که شامل API هایی برای پیدا کردن و جفت شدن «تک-لمسی» است تا محتوا را بین چند نمایشگر به اشتراک بگذارد.
6. باتری موبایل خود را تا 1 هفته کامل نگه دارید
محققان دانشگاه واندربیلت یک ابرخازن بدیع ابداع کرده اند که امکان تولید سلول های خورشیدی با قابلیت تولید برق 24 ساعته در هفت روز هفته را بدون نیاز به وجود همیشگی خورشید و تلفن های همراه با سلولهای نیروی داخلی که در چند ثانیه شارژ شده و برای چند هفته قابل استفاده اند، فراهم خواهد کرد.
7. رباتهای کمک رسان پلیس
استفاده از رباتها در شرایط خطرناک این روزها به طور فزایندهای در حال افزایش است. این ربات سبک وزن به پلیسها و نیروهای مسلح کمک خواهد کرد تا در شرایط بحرانی به جای اینکه نیروهای امنیتی خود را در خطر بیندازند از آنها استفاده شود.
همچنین این رباتها پلیس را قادر خواهد ساخت تا با فرستادن رباتها به جای خود از راه دور به کنترل شرایط بپردازند.
9. اسکن مغز و نمایش علایق با تلفن همراه
محققان ژاپنی موفق به توسعه نرم افزاری شده اند که روی گوشی آیفون نصب می شود و پس از اسکن مغز کاربر، علایق او را به تصویر می کشد.
این نرم افزار جانبی Neurocam نام دارد و برای استفاده از این تکنولوژی، تلفن همراه روی یک پیشانی بند (هدست) قرار می گیرد.
در سراسر این پیشانی بند، چند حسگر مغزی EEG (مخفف Electroencephalography) تعبیه شده است که تمام فعالیت های مغزی را نشان می دهد.