توافق نهايي با قلعه نوعي بعد از ديدار استقلال -الجزيره صورت مي گيرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۷۱۹۰
ساکت خبر داد:

توافق نهايي با قلعه نوعي بعد از ديدار استقلال -الجزيره صورت مي گيرد

مديرعامل باشگاه فولاد مبارکه سپاهان آخرين مراحل روند انتخاب سرمربي تيم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان را تشريح کرد.

به گزارش گروه ورزشي «شبکه خبر دانشجو»،  به نقل از پایگاه اطلاع رسانی باشگاه سپاهان، مديرعامل این باشگاه اظهار داشت : تعيين سرمربي در اين باشگاه از يک فرآيند استاندارد برخوردار است که در مورد تعيين سرمربي تيم فوتبال اين فرآيند در 2 سال گذشته به اجرا در آمده است.

وي افزود: پس از بررسي گزينه هاي مختلف، 5 گزينه داخلي و 5 گزينه خارجي با تصويب هيئت مديره و مجمع باشگاه در دستور کار براي مذاکره قرار گرفت که اين مذاکرات در حال انجام است.

ساکت ادامه داد: در حال حاضر ازبين گزينه هاي در دست بررسي ، مذاکرات با امير قلعه نوعي با سرعت خوب و کامل و با هماهنگي هاي بيشتري به پيش مي رود. اما به جهت در پيش بودن ديدار تيم هاي استقلال تهران و الجزيره امارات و با توجه به تعهد آفاي قلعه نوعي در ايفاي مسئوليت فني تيم استقلال در اين مسابقه ، تدوين صورتجلسه نهايي و امضاء توافقنامه و قرارداد رسمي به بعد از آخرين بازي تيم استقلال تهران در ليگ قهرمانان آسيا موکول شد.

وي در پايان گفت: نگاه ما به اين همکاري نگاهي دراز مدت است و جزئيات اين قرارداد و همکاري دو جانبه در جلسه پايان اين هفته مورد بررسي و توافق قرار خواهد گرفت. /انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار