هدف ما از مذاكره با ايران تضمين امنيت اسرائيل است
کد خبر:۲۷۲۲۹
اوباما در گفت وگو با نيوزويك:

هدف ما از مذاكره با ايران تضمين امنيت اسرائيل است

اوباما در گفت وگو با هفته نامه نيوزويك، هدف از مذاكره با ايران را تضمين امنيت رژيم صهيونيستي عنوان كرد.

به گزارش «شبكه خبر دانشجو»،‌ رئيس جمهور آمريكا در گفت وگو با هفته نامه نيوزويک اعلام كرد كه با تعيين ضرب الاجل براي ايران مخالف است.

وي، هدف از دراز كردن دست دوستي به سوي ايران را تضمين امنيت اسرائيل عنوان كرد.

اوباما، مذاكره با ايران را موضوعي دور از انتظار و بعيد ندانست.

رئيس جمهور آمريكا درباره موفقيت يا شكست مذاكره با جمهوري اسلامي ابراز ترديد كرد و افزود: در هر صورت صحبت كردن از مذاكره، وجهه آمريكا را در جهان تقويت خواهد كرد.

وي افزود: مي توانيم اسنادي را به اسرائيل به عنوان همپ يمان ارائه كنيم كه نشان مي دهد، هدفي كه از مذاكره با تهران دنبال مي كنيم شايسته اعطاي فرصتي ديگر است چراكه امنيت اسرائيل را تضمين خواهد كرد و اين راه بر راه هاي ديگر اولويت دارد.

ايران از مذاكره با آمريكا استقبال كرده اما اين موضوع را تنها در صورتي كه واشنگتن عملا از تلاش براي حمايت از رژيم نژادپرست اسرائيل دست بردارد، قابل عملياتي شدن دانسته است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار