کد خبر:۲۷۲۶۷۷
چهارمین جشنواره و نمایشگاه ملی «علم تا عمل»-26؛
ایران از وارد کردن دستگاههای مانیتورینگ علایم حیاتی بینیاز است
شرکت الکترونیک برتر با تولید دستگاههای مانیتورینگ علایم حیاتی ایران را از وارد کردن این دستگاه ها تقریبا بی نیاز کرده است.
عیسی سروریافشار، نماینده الکترونیک برتر در حاشیه چهارمین جشنواره و نمایشگاه ملی علم تا عمل در گفتوگو با خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: این شرکت با ساخت دستگاههای مانیتورینگ علایم حیاتی طی 10 تا 12 سال اخیر که در اتاق عملها اوژانسها و سیسییوها مورد استفاده قرار میگیرد توانسته است ایران را از وارد کردن این نوع کالای غیرایرانی بینیاز کند.
وی افزود: این دستگاه در اندازهگیری فشار خون در حالتهای تهاجمی و غیرتهاجمی اندازهگیری میزان اکسیژن حل شده در خون یا SpO2 اندازهگیری میزان CO2بیمار دمای بدن و ... کاربرد دارد.
افشار با بیان اینکه این شرکت 20 سال پیش توانسته است این دستگاه را در قالب مانیتور تک گراف در ایران تولید کند، افزود: در حال حاضر دستگاههای مانیوتورینگ تولید شده این شرکت در بسیاری از بیمارستانهای استفاده میشود و به تمام تکنولوژیهای روز نیز مجهز است.
وی با بیان اینکه از نظر کیفیت این دستگاه مطابق با نوع خارجی آن است، گفت: با توجه به قیمت های بالای خارجی این مانیتورینگ های علایم حیاتی قیمت تولید شده شرکت ما حدود یک سوم مشابه خارجی است.
نماینده شرکت الکترونیک برتر درباره نوع دیگری از دستگاه بیهوشی از تولیدات این شرکت اظهار داشت: پزشکان با تزریق داروهای لازم به داخل این دستگاه میتوانند بیمار را بیهوش کنند، این دستگاه که چند سال است تولید شده است در دو سال اخیر مجوز فروش آن را دریافت کرده است.
نماینده شرکت الکترونیک برتر هزینه این دستگاه را حدود یک سوم نمونه خارجی آن بیان کرد.
افشار گفت: این دو دستگاه هماکنون در تمام بیمارستانهای کشور در حال استفاده است.
وی گفت: دو محصول دیگر تا سال آینده از این شرکت تولید میشود.
چهارمین جشنواره و نمایشگاه ملی علم تا عمل که از 11 آبان جاری در مصلی امام خمینی آغاز به کار کرده است عصر امروز با معرفی برترینها به کار خود پایان میدهد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.