به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو» معصومه ابتکار در آیین اختتامیه چهارمین جشنواره و نمایشگاه ملی علم تا عمل که عصر امروز که در مصلی امام خمینی برگزار شد اظهار داشت: مهم ترین هدف و رویکرد معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور پیوند صنعت و دانشگاه یا پژوهش یا تولید است واینکه این فناوری ها را چگونه عملی کنیم این همان کلید طلایی است که باید بیابید و برای بهبود وضع عمومی جامعه از آن استفاده کنیم.
این مقام مسئول افزود: در کشور ما تجربه های موفق و ناموفقی در حوزه فناوری داشته ایم، بسیاری از بنگاه های زودبازده که مبتنی بر مطالعات اقتصادی و ارزیابی نبوده است یکی از نمونه های ناموفق کشور ما بوده است.
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان محیط زیست گفت: حلقه مفقوده در این بنگاه ها به عنوان سخت ترین قسمت کار بود که مورد غفلت واقع شد درحالی که در دیگر جاهای دنیا این مقوله توانمندسازی می شود.
ابتکار در ادامه گفت: تجربه عملی توانمندسازی مربوط می شود به سال 2005 که اجلاس مجمع سیاسی آن را اقتصاد به عنوان موفق ترین عامل توسعه اشتغال در شرکت های کوچک اقتصادی معرفی شد.
سقوط ایران در حوزه محیط زیستی
وی به محیط زیست کشور اشاره کرد و گفت: متأسفانه کشور ما با مشکلات عدیده محیط زیستی مواجه است و به علت بحران آبی به ویژه در کشاورزی ایران در رتبه بندی جهانی ایران به طور مرتب سقوط کرده است.
ابتکار با بیان اینکه در اصلاح فرایندهای بخش کشاورزی باید فناوری در اولویت باشد افزود: فناوری های نوین باید به فناوری های نوین و خلاقیت ها در پیوند با بخش کشاورزی بسیار توجه کنیم.
معاون رئیس جمهور افزود: یکی از راه حل های معضلات زیستی و هدایت کشور به سمت توسعه پایدار استفاده از فناوری های جدید است.
ابتکار اظهار داشت: امیدواریم با همکاری معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور پژوهشگران، نخبگان و فعالان این عرصه معضلات زیست محیطی کشور را حل کنیم و از گردنه خطرناک بحران محیط زیست به سلامت عبور کنیم.
چهارمین جشنواره و نمایشگاه ملی علم تا عمل که از شنبه تا 11 آبان در مصلی تهران آغاز شده بود عصر امروز با معرفی برترین های ایرانی به کار خود پایان داد.