کد خبر:۲۷۲۸۲۸
صرفاً جهت اطلاع
برخورد معنادار شهید کاوه با زوج آمریکایی!
شاید اگر شهید کاوه امروز زنده بود، متهم به افراطیگری و تندری میشد.
به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، یک زن و مرد آمریکایی با سگشان آمدند داخل مغازه تا سیگار بخرند.سر و وضع ناجوری داشتند.محمود نگاه پر تنفرش را دوخت به چهره کریه آن مرد؛ شکستهبسته حالیش کرد سیگار نداریم.بعد هم با عصبانیت آنها را از مغازه بیرون کرد.
زن و مرد آمریکایی نگاهی به همدیگر کردند و حیرت زده از مغازه بیرون رفتند.آخر آنروزها کسی جرات نداشت به آنها بگوید بالای چشمتان ابروست.
محمود رو به من کرد گفت: «برو شیلنگ بیار، باید اینجارا آب بکشم، گفتم چرا؟ گفت: چون اینا مثل سگشون نجس اند. »
منبع: جام نیوز
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
يعني چي با منکرات برخورد نشه وقتي خودشون حاليشون نميشه واقعا از به اون راه زدن مردمون حالم داره بد ميشه تا کي حماقت و برده گي شيطان و نفس کردن همينها که مي آن تو مراسمات مذهبي آروم ميشن ميدونن ولي نمي خوان مقيد و مسئوليت پذير بشن همين!!!!!!!!!!!!
دلم پره ميترسم شيطون بيشتر از اين بره تو جلدم و لسانم نجس بشه با اين حرفا