کد خبر:۲۷۳۰۰۵

فروش اینترنتی نوزاد

استاجیک در پیام ارسالی خود به خریدار پسرش گفته بود که مشکل مالی داشته و ناچار بوده خانه خود را به دلیل پرداخت نکردن اجاره، تخلیه کند.

به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»؛ پلیس آمریکا از دستگیری زنی خبر داد که قصد فروش نوزاد پسرش را در یک آگهی تبلیغاتی آنلاین داشته است.

 

 

بنا بر اعلام پلیس محلی می‌سی‌سی‌پی، مادر این نوزاد از طریق یک آگهی تبلیغاتی آنلاین با یک زن آشنا شد و به او پیشنهاد داد تا فرزندش را 5000 دلار بخرد.

 

 

«بابی جو استاجیک»، 23 ساله ماه گذشته با ارسال پیامی به این زن پیشنهاد فروش پسر چهار ماهه‌اش را با او مطرح کرد.

 

 

استاجیک در پیام ارسالی خود به خریدار پسرش گفته بود که مشکل مالی داشته و ناچار بوده خانه خود را به دلیل پرداخت نکردن اجاره، تخلیه کند.

 

 

 خبرگزاری آسوشیتدپرس، طبق قوانین می‌سی‌سی‌پی خرید و فروش کودک و پیشنهاد این کار نیز جرم به حساب می‌آید.
 

منبع: جام نیوز

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار