کد خبر:۲۷۳۰۰۸
حقوق بشر از نوع آمربکایی

درمان وحشتناک پزشکان و پرستاران در زندان‌ها

به گفته کار‌شناس حقوق پزشکی از دانشگاه جان هاپکینز، پزشکان و کادر پزشکی با حضور خود و با این استدلال که اعمالی مانند غرق مصنوعی یا خوراندن غذا به زندانیان گوانتانامو در هنگام اعتصاب غذا از نظر پزشکی قابل قبول است، این روش‌ها مشروعیت بخشیده‌اند.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، ایالات متحده آمریکا در حالی کشورهای دیگر را به نقض حقوق بشر متهم می‌کند که هر روز خبری از نقض حقوق بشر و حقوق شهروندی در این کشور خبرساز می‌شود. طبق خبر جدیدی که منتشر شده، گروهی از پزشکان و پرستاران به مأموران سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) در شکنجه زندانیان کمک می‌کنند.

 

 سایت دویچه وله (dw. de) که خبرسازی‌ها از ایران را با عبارت‌های یقینی منتشر می‌کند در انتشار این خبر بار‌ها از عبارت‌هایی مانند «می‌گویند» متهم کرده‌اند «» اتهام زدند «» ادعا کرده‌اند «برای انتشار این خبر استفاده کرد. دویچه وله نوشته است:

 

یک گروه مستقل از کار‌شناسان پزشکی و حقوقی مدعی است که سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) و وزارت دفاع این کشور زیر نام» مبارزه با تروریسم «از پزشکان به عنوان دستیارانی برای تحت فشار گذاشتن زندانیان استفاده کرده‌اند.

 

بنابر گزارش این گروه که روز دوشنبه (4 نوامبر/ 13 آبان) منتشر شد، کادر پزشکی برای بیرون کشیدن اطلاعات از زندانیان با نهادهای امنیتی و دفاعی ایالات متحده همکاری کرده است. سخنگویان» سیا «و پنتاگون به کارشناسانی که این گزارش را تهیه کرد‌ه‌اند اتهام» بی‌دقتی شدید «و» نتیجه‌گیری اشتباه «زده‌اند.

 

 در تهیه این گزارش که دو سال روی آن کار شده، 20 کار‌شناس از حوزه‌های پزشکی، حقوقی و نظامی شرکت داشته‌اند. آن‌ها نوشته‌اند که کادر پزشکی زیر فشار ارتش و سازمان‌های اطلاعات در طراحی و کاربست روش‌های مختلف شکنجه و همچنین» درمان وحشتناک، غیرانسانی و اهانت‌آمیز «زندانیان گوانتانامو، زندان‌های افغانستان یا سایر زندان‌های» سیا «دست داشته و به قربانیان» درد شدید تحمیل کرده است.»

 

 جرالد تامسون، یکی از نویسندگان این گزارش و پرفسور رشته پزشکی در دانشگاه کلمبیا در نیویورک، به ارتش اتهام می‌زند که سوگند پزشکی را به نام امنیت ملی شکسته است.

  

به گفته لئوناردو روبینشتاین، کار‌شناس حقوق پزشکی از دانشگاه جان هاپکینز، پزشکان و کادر پزشکی با حضور خود و با این استدلال که اعمالی مانند غرق مصنوعی یا خوراندن غذا به زندانیان گوانتانامو در هنگام اعتصاب غذا از نظر پزشکی قابل قبول است، به این روش‌ها مشروعیت بخشیده‌اند.

 

 دین بوید، مدیر ارتباطات» سیا «یادآوری می‌کند که باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا، به بازجویی‌ها و دستگیری‌ها توسط این سازمان در سال 2009 پایان داد. سخنگوی پنتاگون نیز توضیح می‌دهد که نویسندگان این گزارش نه دسترسی به زندانیان گوانتانامو داشته‌اند و نه به میزان سلامتی آن‌ها.

 

 او از» برخورد کاملا حرفه‌ای «پزشکان سخن رانده و این‌که آنان» بهترین مراقبت‌های پزشکی «را از زندانیان به عمل آورده‌اند. [!]

 

منبع: جام

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار