نخبگان بهترين گزينه براي اداره جامعه هستند
کد خبر:۲۷۳۳۰
مديركل دفتر گسترش وزارت علوم در گفت‌وگو با «شبكه خبر دانشجو»:

نخبگان بهترين گزينه براي اداره جامعه هستند

مديركل دفتر گسترش وزارت علوم، نخبگان را بهترين و مناسب ترين افراد براي اداره جامعه برشمرد و گفت: نخبگان به عنوان الگوهاي جامعه، بهترين گروه پيشنهاد دهنده هستند تا دستگاه‌هاي اجرايي اين پيشنهادها را به اجرا درآورند.

دكتر برزويي در گفت‌و‌گو با خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، گفت: در جامعه كنوني نخبگان به عنوان الگوهاي جامعه، بهترين گروه پيشنهاد دهنده هستند تا دستگاه‌هاي اجرايي اين پيشنهادها را به مرحله اجرا در آورند.

وي اظهار داشت: در كشور ما صنعت زماني مي تواند متحول شود كه نيروهاي متخصص تربيت شوند و براي تحول آموزش و پژوهش، بايد زيرساخت‌هايي با برنامه‌ريزي جدي در جامعه داشته باشيم.

مديركل دفتر گسترش وزارت علوم گفت: همه دولت‌ها بايد به بحث آموزش و پژوهش و فناوري توجه جدي داشته و ضمن فرهنگ سازي سعي در حل مشكلات جامعه داشته باشند چون رسيدن به توسعه فرهنگي ارتقاي كل جامعه را در پي خواهد داشت.

برزويي با بيان اينكه بخش عظيمي از سرمايه جامعه در حوزه آموزش استفاده مي شود، گفت: حدود 4 ميليون نفر در وزارت علوم، تحقيقات و فناوري هستند كه مي‌كوشند تا جامعه از نظر فرهنگي ارتقا يافته و در حوزه‌هاي پژوهشي، عملياتي و تجهيزاتي علاوه بر الگودهي به جامعه، كشور را به سمت استقلال و خودكفايي سوق دهند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار