دکتر علی کائیدی در گفتوگو با خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: طرح تمام وقت کردن پزشکان نیاز به منابع مالی دارد که دانشگاه و وزارت خانه این منابع را در اختیار پزشکان قرار بدهد.وی افزود: باید در نظر داشت که تعرفه های بخش دولتی، تعرفه های واقعی و درستی نیست در نتیجه این تمایل برای پزشکان وجود دارد که بیشتر در بخش خصوصی مشغول به کار بشوند.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس درمورد به اجرا در آوردن این طرح گفت: طرح تمام وقت کردن پزشکان تا منابع مالی آن تامین نشود، اجرایی نمی شود، چون پزشکی که به صورت خصوصی کار می کند 4 یا 5 برابر پزشکی که در بخش دولتی کار می کند درآمد دارد. اگر دولت می خواهد این طرح را اجرا کند باید درصدی از درآمدی را که هم اکنون پزشکان از بخش خصوصی بدست می آورند را به آنها بدهند.وی با اشاره به درآمد پزشکان در مناطق کوچک بیان کرد: این مسئله در مناطق کوچک اهمیت بیشتری پیدا می کند، در مناطق محروم روستایی و کوچک، پزشکانی در بخش خصوصی کار می کنند و مطب دارند و بیشتر درآمد خود را از طریق درمان هایی بدست می آورد که در مطب انجام می دهد.
نماینده مردم لرستان بااشاره به نادرست بودن تعرفه های دولتی اظهار کرد: تعرفه ها ی بخش دولتی واقعی نیست و پزشکان در شهرستان درآمد لازم را بدست نمی آورند و مسلما در شهرستان خود نمی مانند.
وی در ادامه تصریح کرد: طرح تمام وقت کردن پزشکان تا زمانی که سیستم منابع مالی تامین نشوند و تعرفه ها واقعی نباشد اجرا کردن آن سخت و ناممکن است و به نفع مردم و پزشکان نیست.
نائب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان گفت:در مناطق کوچک زمانی که پزشکان تنها در بیمارستان ها و مراکز درمانی دولتی کارکنند، درآمدی ندارد.
وی با اشاره به بررسی های کارشناسانه بر روی طرح تمام وقت کردن پزشکان بیان کرد: بر روی این طرح باید اقدامات کارشناسانه و دقیقی صورت بگیرد. بسیاری از طرح ها و اقداماتی که هم اکنون تصویب و اجرا شده اند، بررسی کارشناسانه ای بر روی آنها صورت نگرفته است و تنها با تصویب در صحن علنی مجلس به اجرا گذاشته شده اند در صورتی که قبل از تصویب باید اقدامات دقیقی بر روی طرح ها انجام می گرفت.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در ادامه اظهار داشت: بر روی طرح هایی که در مجلس قرار است به تصویب برسد باید بیش از این کار کرد و احساسی نسبت به اجرای این طرح ها برخورد نکرد.
وی با اشاره به حقوق پزشکان بیان کرد: در منطقه لرستان، برخی از پزشکان به صورت داوطلبانه حاضر شده اند که به مردم خدمات پزشکی و بهداشتی ارائه بدهند، اما اگر تنها به پزشکان اجازه داده شود که در بیمارستان های دولتی و با تعرفه های دولتی کار کنند کسی در آن مناطق، کار نمی کند.
کائیدی درخصوص اجرایی شدن این طرح در شهرهای بزرگ گفت: طرح تمام وقت کردن پزشکان شاید در شهرهای بزرگ جواب بدهد اما اگر منابع این طرح مشخص نشود، این طرح با شکست مواجه می شود.
نائب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان در پایان گفت: واقعی نبودن تعرفه ها بزرگترین مشکل در این زمینه است، منابع این طرح هنوز مشخص نشده است. پزشکان در بخش دولتی 1/6 بخش خصوصی حقوق دریافت می کنند به همین منظور پزشکان حاضر به کار در بخش دولتی نیستند. و نمی توان پزشکان را مجبور به کاری کرد.