کد خبر:۲۷۳۷۳۹

پسر اردوغان یک کشتی دیگر خرید

«بوراک اردوغان» پسر نخست وزیر ترکیه برای تکمیل ناوگان کشتی رانی شرکت حمل و نقل دریایی خود «ام بی دنیزجیلیک» مبادرت به خرید 1فروند کشتی دیگر کرده است.

به گزارش گروه فضای مجاز ی «خبرگزاری دانشجو»، رسانه های ترکیه از افزوده شدن 1 کشتی دیگر به ناوگان کشتی های شرکت متعلق به "بوراک اردوغان"فرزند نخست وزیر ترکیه خبر دادند.

 

به گزارش "حریت" چاپ ترکیه ، "بوراک اردوغان" پسر نخست وزیر ترکیه برای تکمیل ناوگان کشتی رانی شرکت حمل و نقل دریایی خود " ام بی دنیزجیلیک" مبادرت به خرید 1فروند کشتی دیگر کرده است.

 

بر اساس این گزارش این شرکت که توسط او و شریکش اداره می شود تا به حال داری 5 کشتی بوده است و با اضافه شدن یک کشتی دیگر به ناوگان شرکتشان تعداد کشتی های آنها به 6 فروند می رسد.

 

با اضافه شدن این کشتی به ناوگان شرکت کشتی رانی وی و شریکش میزان حمل کالا توسط شرکت وی با افزایش 91 هزار تنی به 182 هزار تن خواهد رسید.

 

این کشتی بزرگ ساخت چین می باشد و حجم حمل کالا توسط آن به اندازه مجموع 5 کشتی دیگر است.

 

بنا بر این گزارش ها قیمت این کشتی که نامش"زیبا" است 20 میلیون دلار است و گروهی از دریانوردا برای آوردن آن به ترکیه راهی سنگاپور شده اند.


منبع: فردا

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار