کد خبر:۲۷۳۹۸۳
جان کری:

در مذاکرات هسته ای ایران، نادان و کور نیستیم!

وزیر خارجه آمریکا اعلام کرد که آمریکا در مذاکرات هسته ای ایران کور نیست و فکر نکنم نادان باشیم.
در مذاکرات هسته ای ایران، نادان و کور نیستیم!

به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از شبکه العربیه، جان کری، وزیر خارجه آمریکا اعلام کرد که آمریکا در مذاکرات هسته ای ایران کور نیست و فکر نکنم نادان باشیم.


جان کری در گفتگو با تلویزیون آمریکا اعلام کرد که در پایبندی دولت باراک اوباما به اسرائیل "هیچ مشکلی وجود ندارد" هرچند روابط دیپلماتیک آمریکا و اسرادیل به دلیل مذاکرات هسته ای ایران دچار تنش شده است.


از سوی دیگر، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل گفت: خوب است که ابرقدرت ها در موضوع هسته ای ایران درنگ کردند و امضای توافقنامه با ایران را به تاخیر انداختند.


نتانیاهو افزود: با باراک اوباما، ولادیمیر پوتین، فرانسوا اولاند، دیوید کامرون و آنگلا مرکل، روسای کشورهای آمریکا، روسیه، فرانسه، انگلیس و آلمان تماس تلفنی برقرار کردم و به انها هشدار دادم که امضای توافقنامه بد نه تنها اسرائیل بلکه این کشورهای خودشان را نیز تهدید می کند.


وزیر خارجه آمریکا شب گذشته پس از پایان مذاکرات ژنو گفت: در این مذاکرات تفاوت‌ها را کمتر کردیم اما هیچ شکی ندارم که پیشرفت‌هایی نیز داشته‌ایم.


کری گفت: در دو روز گذشته به پیشرفت‌های بزرگی دست یافتیم و هفته آینده متعهدیم که با هدف تمام کردن آنچه شروع کرده‌ایم به اینجا می‌آییم... اعتماد‌سازی فرآیندی طولانی و سخت است. 1+5 و ایران اراده و توانایی اثبات صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای را دارند...، دیپلماسی زمان می‌برد.


وی تصریح کرد: از همه می‌خواهیم که از قضاوت زودهنگام و باور به شایعات پرهیز کنند. حقیقت این است که مذاکرات به‌صورت محرمانه انجام می‌شوند و این نشان دهنده جدیت است، ما مدت زیادی روی این کار کرده‌ایم... تأکید می‌کنم که پنجره دیپلماسی تا ابد باز نخواهد بود... .


جان کری درباره اعتراضات فرانسوی‌ها به توافقات گفت: ما با آنها درباره برخی مسائل موافق بودیم اما با لحن متفاوتی به اینجا آمدیم و این چیزی است که در مذاکرات انجام می‌دهند.


وی ضمن رد عدم هماهنگی فرانسه با گروه گفت: اوباما نیز تأکید داشته که عجله‌ای نداریم زیرا عدم توافق بهتر از توافق بد است.


وزیر خارجه آمریکا اختلافات داخل گروه 1+5 را طبیعی و عادی دانست.


وی درباره رآکتور آب سنگین ایران گفت: این مسأله بسیار مهم است و باید در هر توافقنامه‌ای به آن پرداخته شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار