کد خبر:۲۷۴۶۵۰
اشتباه از نوع تروریستی؛

ببخشید اشتباهی سر بریدیم!

رفتارهای وحشیانه گروهک‌های تروریستی در سوریه ابعاد تازه‌ای به‌خود گرفته است.

به گزارش گروه فضای مجازی «حبرگزاری دانشجو»، به نقل از دیلی تلگراف شخصی که این سر را همراه با یک چاقو در دست داشت ، مدعی شده بود که این سر متعلق به فردی از نیروهای وفادار به بشار اسد رییس جمهور سوریه بوده است.

 

اما در بررسی های جدید مشخص شد این سر بریده در واقع به یکی از نیروهای شورشی سنی از گروه احرار الشام تعلق دارد که همراه با نیروهای القاعده در نبردها حضور دارند.

 

با مشخص شدن صحت این موضوع در رسانه ها ، سرانجام سخنگوی نیروهای شورشی ضمن تایید هویت سر بریده شده اشاره کرد یکی از نیروهای گروه احرار به نام محمد فارِس (Fres) که چند روز قبل ناپدید شده بود ، به اشتباه سر بریده شده است.

 

در یکی از سایتهای خبری مقایسه ای بین فیلم سخنرانی فارس در ماه گذشته و ویدئو سر بریده شده صورت گرفته که جای هیچ شکی را باقی نمی گذارد.از این رو نیروهای القاعده به شکل رسمی از گروه شورشی احرار الشام بابت بریدن سر یکی از نیروهای شاخص آنها عذرخواهی کرده اند.
 

منبع: جام جم

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار