محققان علوم رایانه ای اپلیکیشنی ساخته اند که به کاربران گوشی های هوشمند تلفن همراه اجازه می دهد تا به هنگام خطر دوستان و خانواده خود را مطلع کنند.
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، محققان علوم رایانه ای اپلیکیشنی ساخته اند که به کاربران گوشی های هوشمند تلفن همراه اجازه می دهد تا به هنگام خطر دوستان و خانواده خود را مطلع کنند. کارشناسان شرکت دیتا می (DataMe) این اپلیکیشن را ساخته اند.
کارشناسان می گویند کاربر می تواند به محض قرار گرفتن در معرض خطر با استفاده از این اپلیکیشن که PanicMe نام دارد، هشدارهایی را با سطوح مختلف اهمیت (سبز- زرد- قرمز) به 30 نفر از فهرست تماس کاربر ارسال کند.
سپس با استفاده از GPRS، محل دقیق کاربر مشخص می شود و دریافت کنندگان پیام در صورت نزدیکی به کاربر می توانند خود را برای کمک به او برسانند.
به گفته سازندگان این اپلیکیشن، هشدار قرمز به معنی خطر، حمله و یا آسیب دیدگی کاربر است. در حالی که رنگ زرد نشان می دهد کاربر به زودی به کمک نیاز خواهد داشت و رنگ سبز نیز به معنای وضعیت کم خطر نظیر گم شدن است.
علاوه بر دوستان و خانواده،پلیس نیز می تواند به این هشدارها دسترسی یابد.
دریافت کنندگان هشدار در فواصل منظم، پیغام هشدار را بر روی گوشی های هوشمند خود دریافت می کنند. فاصله بین هشدارها به میزان اهمیت موضوع برای کاربر بستگی دارد و فرستنده پیغام می تواند آن را غیرفعال کند.
به گفته کارشناسان تنها با در اختیار داشتن یک گوشی تلفن همراه هوشمند و اپلیکیشن PanicMe می توان به کمک دوستان شتافت و احساس امنیت بیشتری به آن ها بخشید.