کد خبر:۲۷۵۷۳۶

ایران خواستار همکاری‌ بیشتر با اتحادیه جهانی ارتباطات راه دور شد

وزیر ارتباطات گفت: ایران مصمم است در موضوعات مختلف فنی و توسعه ارتباطات، بیش از پیش با این اتحادیه همکاری کند.

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، محمود واعظی در دیدار با دبیرکل اتحادیه جهانی ارتباطات راه دور گفت: ایران مصمم است در موضوعات مختلف فنی و توسعه ارتباطات بیش از پیش با این اتحادیه همکاری نماید.

 

 وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات که برای شرکت در نشست ارتباطات و فناوری اطلاعات سران کشورهای آسیا و اقیانوسیه به بانکوک سفر کرده است، با حمدون توره -دبیر کل اتحادیه جهانی ارتباطات راه دور- دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

وی در این دیدار ضمن تشریح سیاست‌های جدید توسعه شبکه‌های زیرساخت و بهبود خدمات نوین ارتباطی، اظهار داشت: دولت تدبیر و امید مصمم است ارتباطات و فناوری اطلاعات را به عنوان پیشران توسعه در ابعاد مختلف کشور گسترش دهد.
 
واعظی ابراز کرد: جمهوری اسلامی ایران مصمم است در موضوعات مختلف فنی و توسعه ارتباطات بیش از پیش با اتحادیه بین‌المللی ارتباطات راه دور همکاری نماید.
 
در ادامه نیز  حمدون توره ضمن اشاره به روابط خوب جمهوری اسلامی ایران و اتحادیه جهانی ارتباطات راه دور بر ضرورت ادامه ارتباطات طرفین در موارد مهم تاکید کرد.
 
دبیرکل جهانی ارتباطات راه دور در ادامه ضمن استقبال از انتخابات ریاست جمهوری 24 خرداد و پی‌آمدهای مثبت آن در عرصه بین‌الملل، از مواضع دولت روحانی در مجامع بین‌الملل تقدیر و ابراز امیدواری کرد که با رویکرد دولت جدید همکاری‌های بین دولت جمهوری اسلامی ایران و اتحادیه بین‌المللی راه دور گسترش یابد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار