آخرین اخبار:
کد خبر:۲۷۶۱۶۸
پروین:

تمرینات ستارگان پرسپولیس از شنبه استارت می‌خورد/ سید حسن خمینی چهارشنبه میهمان ما است

سرمربی تیم ستارگان پرسپولیس از آغاز تمرینات این تیم خبر داد.
تمرینات ستارگان پرسپولیس از شنبه استارت می‌خورد/ سید حسن خمینی چهارشنبه میهمان ما است
به گزارش گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، علی پروین با اشاره به زمان آغاز تمرینات تیم ستارگان پرسپولیس اظهار داشت: تمرینات‌مان را از روز شنبه (فردا) ساعت 15 در ورزشگاه کارگران آغاز خواهیم کرد و نفرات دعوت شده موظفند ساعت 14:30 در محل تمرین حضور پیدا کنند.
 
وی افزود: ما همچنین در روزهای یک‌شنبه و سه‌شنبه پیش رو هم تمرین خواهیم داشت که در تمرین روز یک‌شنبه اعضای هیات مدیره پرسپولیس و در تمرین روز سه‌شنبه اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس به علاوه 2 نفر از نمایندگان یعنی آقایان طلا و کوثری حضور خواهند داشت، همچنین روز چهارشنبه حجت الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی و دیگر نوه امام راحل یعنی علی اشراقی هم در اردوی تیم ستارگان حاضر می‌شوند.
 
پروین با تائید دعوت از 4 پیشکسوت دیگر به اردوی تیم ستارگان تصریح کرد: ما سعی کردیم کسی جا نماند اما خب بعد متوجه شدیم هنوز نفراتی مانده‌اند که جای‌شان خالی است به همین دلیل خلیلی، انتظاری، شیری، شافعی و ترابیان را هم دعوت کردیم.
برچسب ها:
پروین
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار