کد خبر:۲۷۶۷۵۴
سخنان همکار نشریات اصلاح‌طلب

نظر مشاور کروبی درباره تناقضات گفتاری «ظریف» و «کری»

از یک طرف وزیر خارجه ایران می‌گوید ما بر سر برخورداری ایران از حق غنی‌سازی به تفاهم رسیدیم و هم زمان وزیر خارجه آمریکا کلاً منکر پذیرش چنین حقی برای ایران در تفاهم‌نامه مزبور می‌شود!

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، همکار نشریات اصلاح‌طلب با اشاره به تناقض اظهارات جان ‌کری با اظهارات دکتر ظریف خواستار رفع ابهام و تناقض شد.داریوش سجادی با اشاره به روش‌های مزورانه رژیم‌های استکباری در مبهم‌گویی نوشت: آندره‌ گرومیکو سفیر وقت اتحاد جماهیر شوروی در شورای امنیت سازمان ملل متحد یکی از سرشناس‌ترین دیپلمات‌های شناخته شده در مبهم‌گویی بود! یکی از برجسته‌ترین موارد مبهم‌گویی دیپلماتیک وی زمانی بود که بعد از پایان جنگ جهانی دوم و علی‌رغم تعهد شوروی به ترک خاک ایران بعد از جنگ، ارتش مسکو کماکان در خاک ایران مانده بود. وقتی نماینده آمریکا در شورای امنیت بابت این استنکاف و چرایی عدم خروج قوای نظامی شوروی از خاک ایران خواستار توضیح از گرومیکو شد وی با اعتماد به نفس پشت میکروفون گفت؛ ارتش شوروی جهت جلوگیری از «اتفاقات غیر قابل پیش‌بینی» در ایران مانده است! و وقتی نماینده آمریکا مجدداً ضمن اعتراض خواستار توضیح وی در مورد چیستی «اتفاقات غیر قابل پیش‌بینی» شد گرومیکو با اعتماد به نفسی بیشتر گفت؛ «مفهوم اتفاقات غیر قابل پیش‌بینی روشن است. اتفاقات غیر قابل پیش‌بینی یعنی اتفاقاتی که قابل پیش‌بینی نیست»!!!

 

مشاور سابق کروبی در این نوشته که تحت عنوان تفاهم‌نامه نامفهوم منتشر شده می‌افزاید: حالا حکایت تفاهم‌نامه 5+1 با ایران در ژنو است! برخلاف انتظار، محصول تفاهم‌نامه ژنو آن شده که از یک طرف وزیر خارجه ایران می‌گویند ما بر سر برخورداری ایران از حق غنی‌سازی به تفاهم رسیدیم و هم زمان وزیر خارجه آمریکا بالکل منکر پذیرش چنین حقی برای ایران در تفاهم‌نامه مزبور می‌شوند! طرفین یا باید صراحت به خرج دهند و به صورت شفاف مشخص کنند بالاخره حق غنی‌سازی ایران در تفاهم‌نامه ژنو به رسمیت شناخته شده یا خیر و یا آنکه تجدید نظری در فهم خود از مفهوم تفاهم‌نامه مبذول کنند.
 

 

منبع: کیهان

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار