احمدي نژاد: يك ثانيه نوكري روستايي را با صدها ساعت كاخ نشيني عوض نمي كنم
به گزارش خبرنگار سياسي «شبکه خبر دانشجو»، دكتر محمود احمدي نژاد بعد از ظهر امروز طي سخناني در همايش دانشجويان حامي احمدينژاد كه در سالن شهداي هفتم تير برگزار شد، اظهار داشت: خدا را شاكرم كه بار ديگر توفيق حضور در جمع شما جوانان، زنان و مردان مومن و انقلابي و توفيق زيارت چهره هاي مصمم و ايماني شما را عنايت فرمود.
رئيس جمهور اظهار داشت: مطمئن باشم تا رسيدن به قله ها يك يا حسين ديگر باقي است.
احمدي نژاد در ادامه گفت: مي خواهم در رابطه با سه مطلب با شما سخن بگويم اينكه چرا چهار سال قبل شما و من باهم به ميدان آمديم و ايستاديم، در طول اين چهار سال چه اتفاقاتي افتاد و از اين به بعد چه بايد بكنيم و چه بايد بشود.
وي گفت: شما مي دانيد ملت ايران يك ملت برگ و ملت تمدن ساز است و تاريخ بشر سرشار از هنرمندي هاي ملت ايران است و در هر برشي از تاريخ ملت ايران، شكوه و عظمت و خلق فرهنگ و تمدن به خوبي مشاهده مي شود.
رئيس جمهور اظهار داشت: ملت ايران همواره يك ملت فعال و اثر گذار در همه عرصه هاي جهاني بوده است، ما مي توانيم ملت ايران را در بالاترين قله بشري مشاهده كنيم.
احمدي نژاد اظهار داشت: ملت ايران پايه گذار تمدن بشري است، شما هر كجاي عالم و در هر تاريخي مي بينيد كه از ملت ايران با عظمت ياد شده است و حاصل تلاش هاي ملت ايران در جاي جاي كره زمين و در تاريخ همه ملت ها به روشني قابل مشاهده است.
رئيس جمهور ادامه داد: مقطع ديگري كه ملت ايران نقش آفريني داشت در انتخاب اسلام به عنوان راه متعالي زندگي است، ملت ايران با آغوش باز اسلام را انتخاب كرد و همه وجود، استعداد، داشته ها و هويت هاي خود را به پاي شكوفايي و خلق تمدن اسلام هديه كرد.
وي اظهار داشت: ملت ايران نقش محوري و كليدي را در برپايي تمدن اسلامي در سرتاسر جهان به عهده گرفت و علاوه بر بهره مندي از اسلام ناب محمدي(ص) بالاترين و بالاترين خدمات را به اسلام و جهان بشريت عرضه كرد.
احمدي نژاد افزود: سومين مقطع بلند، پيروزي انقلاب اسلامي است، ملت ايران با برپايي انقلاب اسلامي نه تنها ملت ايران بلكه همه ملت هاي جهان را از سيطره انديشه مادي و سلطه مادي قدرت هاي فاسد خارج كرده و بشر را به سمت نور و هدايت راهنمايي كرد.
رئيس جمهور تصريح كرد: انقلاب اسلامي ملت ايران نه يك حركت ملي بلكه يك حركتي از عمق وجود انسان و فطرت انسان بوده و اعتراض به وضع موجود جهان و براي نجات همه بشريت به حساب مي آيد.
وي عنوان داشت: انقلاب اسلامي آغازگر برهم زدن همه معادلات حاكم بر جهان بوده است.
احمدي نژاد افزود: ملت ايران يك ملت بزرگ فرهنگ ساز و تمدن ساز بوده است، در انقلاب اسلامي يك بار ديگر هويت ملت ايران، توانمندي ها و عظمت ملت ايران شكوفا شد و در منظر جهانيان قرار گرفت و در خدمت بالندگي بشر امرز به كار گرفته شد.
رئيس جمهور گفت: در طول سي سال، انقلاب خدمات فراواني به ملت ايران و جامعه بشري عرضه كرد.
وي در ادامه صحبت هاي خود خطاب به مخاطبان گفت: ذهمتان را ببريد به چهار سال قبل، بعد از 26 سال پيروزي انقلاب يك احساس عمومي بين ملت ما و ملت هاي حامي ايران شكل گرفت به اين معني كه انقلاب و مسير حركت از مسير اصلي فاصله گرفته است، يك احساس عمومي وجود آمد كه حركت به سلمت قله تشريح شده نيست، اتفاقات فراواني افتاد كه من به آنها اشاره خواهم كرد.
احميد نژاد در ادامه در خصوص عوامل اصلي فاصله گرفتن از ارزش ها و آرمان گفت: هر دو از يك نقطه و يك از اندشه سرچشمه مي گيرد، هر دوي اينها از مديريت حاكم بر كشور نشات مي گرفت.
وي ادامه داد: تاريخ قضاوت مي كند كه ملت ايران هميشه آرماني و پاك بوده اند و هيچ كجا ملت ايران از اقدامات ملي كوتاهي نكرده است و اين شهادت امام، رهبري و همه منصفان است كه ملت وظيفه خود را خوب انجام داده است.
رئيس جمهور يادآور شد: تاريخ گواهي مي دهد هر گاه مديران شايسته و مديران انقلابي روي كار آمده اند اين ملت شكوفا و اثرگذار در معادلات جهاني شده اند و هر گاه مديراني ناهمرنگ با ملت و فاصله گرفته از ملت در مصادر قدرت قرار گرفته اند آن مقطع دوران حضيض ملت و دوران سرخوردگي استعدادها بوده است.
احمدي نژاد با اشاره به 5 سال پيش گفت: در آن دوران اعتماد ملي و خودباروي ملي به نقطه حضيض خود رسيد، قدرت هاي بزرگ قصد تحقير ملت ايران داشتند و بعضي ها در اين دوران ناتواني، و جبن و ترس و شل بودن خود را به ملت ايران منتسب كردند.
وي افزود: در حوزه اقتصاد در چه شرايطي بوديم، بيكاري، ركود، اعتراض و تظاهرات، بحران و ... ، در حوزه سياست خارجي نيز وضعيت خوب نبود، كينه ورزي، تحقير ملت ايران و كوچك شمردن توانمندي و عظمت هاي ملت يك امر رايج بود و اين كه يك مساله كوچك و شخصي را با فشار تبليغات و با ترس تبديل به يك مساله كنند يك كار روزمره بود و نشاط عمومي در معرض تهاجم بود.
رئيس جمهور يادآور شد: در يك سال 125000 متخصص كشور مهاجرت كردند و در عرصه سياست خارجي با شعار اينكه مي خواهيم تنش زدايي كنيم مي خواستند آرمان هاي ملت ايران را در نظام سلطه ،در نظام استعمار و در مناسبات ظالمانه هضم كنند.
احمدي نژاد ادامه داد: در همين كشور مقاله اي نوشتد كه دوران استقلال خواهي تمام شده است و ما بايد در مناسبات خارجي جايگاهي را كه ديگران براي ما تدارك ديده اند بپذيريم.
وي با اشاره به اينكه يكي از نمادهاي وادادگي مساله هسته اي بود، خاطرنشان كرد: مساله هسته اي يك مساله فناوري نبود بلكه عزت ملت ايران و عظمت ملت ايران بود.
رئيس جمهور افزود: به بهانه اينكه مي خواهيم تشنج زاديي كنيم قدم به قدم عقب نشيني كردند و آنها گستاخ تر شدند و آمدند در سعد آباد يك قرارداد ننگين يك طرفه را به ملت ايران تحميل كردند، گفتند ملت ايران مجبور است كه به طور داوطلبانه همه تاسيسات خود را تعطيل كند، گستاخي را به جايي رساندند كه گفتند بايد آزمايشگاه ها و كارگاه هاي منتهي به انرژي هسته اي را تعطيل كنيد.
احمدي نژاد گفت: از اين رو بود كه جلوتر آقاي بلر اعلام كرد كه ما ميوه عراق را در سعدآباد چيديم.
وي در ادامه تشريح شرايط 5 سال پيش گفت: در آن دوران ايران به تروريست متهم شد و ملت ايران را محور شرارت ناميدند و جنايتكارترين تاريخ ملت ايران متهم كردند به تجاوز طلبي، بديهي بود ملت ايران چنين تحقيري را نمي پذيرند و زير بار زور نخواهند رفت.
رئيس جمهور ادامه داد: درست در آن شرايط، شما با يك شناخت دقيق و روشن و دلبستگي به آرمان هاي انقلاب و با اعتماد كامل به توانمندي هاي ملت ايران به صحنه آمديد و شعار بلند ما مي توانيم را در دست گرفتيد و زير پرچم ايران حركت كرديد و ملت بزرگ ايران از همه اقشار از اين شعار كه برآمده از عمق و ظرفيت ها و توانمندي ها بود حمايت و همراهي كرد، استقبال ملت ايران از شعار ما مي توانيم بود كه باعث شد عرصه سياسي كشور متحول شود.
وي در ادامه بيان داشت: در طول اين چهار سال چه اتفاقي افتاد، اين چهار سال از سخت ترين، مهم ترين و حساس ترين مقاطع تاريخ ملت معاصر ما بود، سنگين ترين فشارها را از خارج از كشور متحمل شديم كه حاصل آن چهار قطعنامه و بستن مسير اقتصادي ايران بود.
احمدي نژاد افزود: آنها فكر مي كردند مي توانند با بستن شريان هاي بانك ملت، ايران را با فشار هاي اقتصادي، تبليغاتي و سياسي به زانو در بياورند، در اين چهار سال درست در اوج فشارهاي هسته اي، غرب مي گفت فشار ما باعث متلاشي شدن ملت ايران خواهد شد.
رئيس جمهور يادآور شد: در شرايطي كه آنها با عنوان جنگ رواني مي خواستند تحريم را به عنوان يك عامل ترساندن مورد استفاده قرار بدهند، ديديد بعضي در داخل كشور موضوع گوجه فرنگي را مطرح كردند و بيشترين همراهي را با طراحي هاي دشمن يعني جنگ رواني كردند.
وي افزود: به رغم اين شرايط سخت، دستاوردهاي ملت كم نظير است، مهمترين دستاورد اين دوران بازيابي اعتماد به نفس ملي و خودباوري ملت ايران است، امروز به فضل الهي بالاترين درجه اعتماد به نفس در ايران جاري و ساري است، امروز بالاترين درجه خودباوري در انديشه و علم ملت ايران وجود دارد.
احمدي نژاد ادامه داد: در بخش هاي گوناگون دستارودهاي بي نظيري داشتيم و حداقل 3 برابر دوران قبل كار انجام شده است و در بعضي بخش ها 10 برابر.
رئيس جمهور با بيان اينكه براي اولين بار در كشور ما، هيمنه تحريم شكسته شد، اظهار داشت: آيا امروز اقتصاد ايران متزلزل است يا اقتصاد دنيا، امروز جبهه سرمايه داري و جبهه استكباري در نگراني و التهاب است ولي در ايران ثبات اقتصادي و حركت رو به رشد ديده مي شود، در شرايطي كه توليد فولاد دنيا كاهش يافته در ايران افزايش توليد را مشاهده مي كنيم كه در طول 50 سال 10 ميليون تن بوده ولي در 4 سال به 10 ميليون تن رسيده است.
احمدي نژاد افزود: در عرصه هسته اي هم ديديد علاوه بر دفاع از استقال و عزت، امروز ايران يكي از 9 كشوري است كه مديريت سوخت هسته اي را كامل در اختيار دارند.
وي گفت: امروز در بيوتكنولوژي جزو 4 كشور اول هستيم و بيش از 70 درصد به ظرفيت هاي دانشگاهي اضافه شده، تحصيلات تكميلي به سه برابر رسيده و پژوهش هاي برتر 5 برابر شده است.
رئيس جمهور ادامه داد: همچنين ضمن حفظ رشد اقتصادي، بيش از 30 ميليون ليتر صرف جويي بنزين داشتيم و در ساختار اداري گام هاي بلندي برداشته شده است همچنين سازمان برنامه ريزي مانع شكوفايي ملت ايران شده بود كه جاي خود را به يك سازمان كوچك تر و تشكيلات آرماني تر سپرد يعني معاونت برنامه ريزي.
وي افزود: بيش از سه برابر در مقايسه با دولت قبل فعاليت عمراني شده و در بخش نفت 66 ميلياد دلار سرمايه گذاري شده است و ماجراي تحريم ملت ايران براي هميشه به بايگاني تاريخ و قبرستان تاريخ سپرده شده است.
احمدي نژاد خطاب به حاظران گفت: بدانيد در برخورد با تحريم خدا شاهد است كه بنده در بيش از 250 ملاقات با مسئولان كشورهاي مختلف حتي سرسوزن تقاضا نكردم و ضعف نشان ندادم.
رئيس جمهور ادامه داد: امروز شركت هاي شرقي و غربي و شركت هاي حوزه استكباري و غير استكباري براي شركت در مناقصه پژوره هاي اقتصادي ايران مسابقه گذاشته و سر و دست مي شكنند.
وي اظهار داشت: در اين چهار سال چه اتفاقي افتاد، به نظرم مهمترين اتفاق اين بود كه يك بار ملت ايران در يك عرصه سنگين جهاني اثبات كرد كه مي توانيم.
احمدي نژاد در ادامه بيان داشت: به فضل الهي ما مبارزه با فساد را به طور ريشه اي آغاز كرده ايم و بسياري از دست هاي نامحرم و پليد از بيت المال قطع شده و مابقي هم به طور قاطعانه قطع مي شود.
رئيس جمهور گفت: سه سال و چند ماه تحت سخت ترين فشار بيش از 250 نشريه به طور مستمر دولت را مورد تهمت قرار مي دادند اما ما سكوت كرديم، سكوت به خاطر منافع ملت و صيانت از منافع ملت ايران، برخي ها فكر مي كردند اگر ما جواب نمي دهيم اينها جواب ندارد ولي آنها در اين چندماه هم به دولت توهين كردند و هم به ملت.
احمدي نژاد در ادامه صحبت هاي خود اظهار داشت: معلوم شد كه ملت ايران مي تواند و توانستيم از عرصه هاي سنگين با همدلي و با ايستادگي عبور بكنيم، باور ما اين است كه ظرفيت هاي ملت بزرگ و بي پايان است، ملت ايران ظرفيت اقدامات بزرگ و تحول آفريني را دارد.
وي افزود: ملت ايران مي تواند در جهان نقش آفريني كند، اگر كسي خيال كند ما مرزها را ديوار مي كشيم و ايران را مي سازيم اين طور نيست، ملتي كه مي خواهد سرفراز زندگي كند علاوه بر اينكه بايد خودش را بسازد بايد در جهت آرمان هاي جهاني حركت كند، ملت ايران مي تواند، چرا بعضي خيال مي كنند ملت ايران بايد دست پنجاهم باشد، ديگران نقشه بكشند و ملت ايران تبعيت بكنند، ملت ايران هرگز طرح هاي استعماري را نخواهد پذيرفت.
رئيس جمهور اظهار داشت: عزيران من راه آينده همين است، با تصميمات بزرگ و انقلابي.
احمدي نژاد يادآور شد: دوستي در سفر اخير عسلويه گفت كه آمارهاي اين دولت حيرت انگيز است، عده اي كه عادت كردند لاك پشتي حركت كنند باور نمي كنند، آنها هر حركت انقلابي را با چهارچوب ذهني خودشان سنجيده و آنرا مغاير با حركت هاي انقلاب مي دانند ولي ما هرگز با برنامه ريزي استكبار حركت نخواهيم كرد.
وي اظهار داشت: بعضي ها كرنش در مقابل قدرتمندان زورگو را تئوريزه مي كنند، بسته بندي شيك و براق و ما را به تبعيت از اين كرنش دعوت مي كنند، بعضي ها به من پيغام مي دهند تو اين طور در مقابل قدرت هاي جهاني و زياده خواهي داخلي ايستاده اي؟ بعضي ها از من مي پرسند آيا به آينده خود فكر كرده اي، من مي گويم كه هزاران احمدي نژاد فداي اين ملت باد.
رئيس جمهور گفت: دنيا بداند دولت برآمده از اين مردم حافظ عزت و منافع اين مردم است و تا زماني كه سركار باشد هيچ سندي حتي يك قدم و يك ريال عليه ملت ايران باشد، را امضا نخواهيم كرد، دنيا بداند ما سينه خود را براي توهين زياده خواهان آماده كرده ايم؛ اما يك لحظه كرنش در مقابل زورگويان هرگز اتفاق نخواهد افتاد.
احمدي نژاد تصريح كرد: من مطمئنم دانشجويان ايران زمين يك پرچم برافراشته عظمت و عزت ملت ايرانند.
وي بيان داشت: آقايي از او مي پرسد كه چرا به فلاني تهمت مي زنيد، مي گويد احمدي نژاد ما را تحويل نمي گيرد، من مي خواهم بگويم يك ثانيه دست بوسي و نوكري آن روستايي دور افتاده را با صدها ساعت نشستن در كاخ عوض نخواهم كرد.
رئيس جمهور تصريح كرد: آنها بدانند تا روزي كه اين دولت است هرگز و هرگز منافع ملت را با زياده خواهي و زورگويي ها و ادعاي يك آدم بي خاصيت عوض نخواهد كرد.
احمدي نژاد اظهار داشت: در يك جمعي گفتم اين سينه مالامال از حرف است، فشاري كه بعضي ها در موضوع هسته اي در داخل براي ما آوردند به مراتب بيشتر از جبهه استكبار بود، جلسات مي گذاشتند به عنوان كارشناسي و خواسته آنها را به زبان فارسي ترجمه و در قالب تحليل به من مي دادند، و مي رفتند افراد را يكي يكي قانع مي كردند و به سوي من مي فرستادند و من مي گفتم نترسيد خدا هست و خدا وعده داده اگر بايستيد پيروزي حتمي است؛ اما در بعضي جلسات مستقيما به من اهانت كردند و من تحمل كردم و پيش رهبري عرض كرديم فرمودند كه تحمل كن، من تا امروز تحمل كردم و تا زماني كه در خدمت اين مردم هستم تحمل خواهم كرد.
رئيس جمهور ادامه داد: تا فشار زياد مي شد مي گفتند چرا كشور را با ندانم كاري نابود مي كنيد ولي وقتي فشارها از آن طرف كم مي شد مي گفتند اصلا ما انرژي هسته اي را پايه گذاري كرديم، البته بسيار روشن است كه دستاوردهاي يك ملت حاصل مجاهدت يك ملت در طول تاريخ است اين حاصل ملت است كسي حق ندارد پاي خود بنويسد ماهواره اميد را هم بعضي آمدند گفتند اين هم مال زمان ما بوده ولي اينها مال اين ملت است.
وي تصريح كرد: به فضل الهي به خاطر هوشمندي ملت ايران امروز آرايش سياسي جبهه استكبار از هم پاشيده است، هولوكاست در انديشه صهيونيست مرده است، اين سران استكبار چند بار است كه مرده اند و با نفس بعضي ها در داخل زنده نخواهند شد.
احمدي نژاد يادآور شد: امام عزيز ما در يك بيان ساده و بسيار زيبا عملكرد مستكبران را تشريح كردند و فرمودند؛ اينها خصلتشان مثل خصلت سگ است اگر عقب نشيني كنيد حمله مي كنند مي ايستد مي ايستند، برويد جلو فرار مي كنند، تهديد را با اقتدار بايد برطرف كرد.
رئيس جمهور در ادامه صحبت هاي خود در خصوص انتخابات گفت: مي دانيد انتخابات ايران صحنه اراده ملت است، حكومت اسلامي بدون اراده ملت برپا نمي شود، انتخابات يك سكوي پرش و در يك هم افزايي ملت را به سوي قله پيش مي برد.
وي ادامه داد: انتخابات بسيار مهم است، انتخابات در هر مقطعي نقطه عزت و موج سرافزاري ملت ايران بوده است، دشمنان ملت ايران از انتخابات ايران در هراسند آنها نگرانند كه يك بار ديگر اراده ملت ايران يكپارچه به صحنه بيايد و به همه توقعات و زياده خواهي آنها يك پاسخ نه بگويد.
احمدي نژاد تصريح كرد: ما بايد تلاش كنيم انتخابات با شور و با گستردگي هر چه تمامتر برپا شود.
رئيس جمهور در ادامه اظهار داشت: آقايي كه دوره قبل كانديدا بوده از 6 ماه قبل آمده است و انتخابات دوره قبل را باطل خوانده است، دولت قبل كي بود؟ مجريان كي بود؟ هيچ كدام با اين دولت نبودند، بلكه نقطه مقابل بودند، شما چطور مي گوييد انتخابات قبل سالم نبوده است؟ بعضي ها با ننربازي خودشان مي خواهند به انتخابات خدشه وارد كنند، بايد هوشيار باشيد هر كس هر طور كه مي خواهد از احمدي نژاد تبليغ كند ولي حق ندارد نسبت به ديگران اهانت كند.
وي ادامه داد: بالاخره اين سي سال صحنه هاي زيادي را داشتيم، من خواهش مي كنم در تمام ايران مراقبت كنيد، اگر كسي قصد تعرض به مردم در انتخابات را كند ربطي به احمدي نژاد و حاميانش ندارد، حتي در تبليغ دولت انصاف را رعايت كنيد اگر دولت يك قدم برداشته است همان يك قدم را بگوييد نه بيشتر.
احمدي نژاد با بيان اينكه صداقت مايه كار و شرط پيروزي است، گفت: بعضي ها مي خواهند دعوا درست كنند، رفتند گفتند ما را نمي گذارند، صحبت كنيم فرصت مظلوم نمايي را نبايد به كسي داد.
رئيس جمهور گفت: مراقب باشيد با صحنه هاي ساختگي خودشان را مظلوم جا نزنند، بايد هوشيار باشيم، فضا ان شاء الله با آرامش جلو خواهد رفت، بعضي ها دنبال هياهو هستند، آنها كاري نمي توانند انجام بدهد و همه بايد تابع اراده ملت ايران باشيم.
وي در پايان اظهار داشت: اتخابات در ايران آثار جهاني دارد، شايد جزو معدود انتخاباتي است كه چشم دنيا به اين است بسياري از مناسبات جهان منتظر ملت ايران است، شما خبر پرتاب موشك چند مرحله اي با سوخت جامد را شنديد، اين موشك خاصيتش اين است كه با يك گام ديگر مي توانيم موشكي را با هر بردي در اختيار داشته باشيم، فناوري هاي ملت ايران در خدمت صلح و برادري است، ملت ايران اعتقاد دارد كه مسائل جهاني را مي توان در سايه احترام و برادري حل كرد، پيشرفت هاي ملت ايران در خدمت همه ملت ها و در خدمت ترويج برادري است، ان شاء الله دست به دست هم موشك انتخابات را با سوخت چند مرحله اي و جامد به فضاي سياسي دنيا پرتاب كنيد./انتهاي پيام/