کد خبر:۲۷۷۰۳۵
توصیههای بهداشتی
دهانمان را اینگونه خوشبو کنیم
دانههای هل بویی قوی و مطبوع دارند به همین جهت خوشبو کننده دهان است که از مغز و پوستش در پخت شیرینی و در غذا به عنوان ادویه استفاده میشود.
به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»؛ هل گیاهی است که در منطق گرم میروید. هل انواع مختلفی دارد، هل سیاه، سفید، سبز و هل رسمی که طبیعت همه آنها گرم میباشد.
وی در خصوص خواص دارویی هل گفت: هل بادشکن بوده و گاز معده و روده را خارج میسازد. ادرارآور است و همینطور سیستم دفاعی بدن را تقویت میکند. باعث هضم غذا شده و زخمهای دهان را برطرف میسازد بدین منظور دم کرده هل را در دهان بگذارید.
وی تصریح کرد: برای برطرف کردن حالت تهوع میتوانید از دم کرده هل استفاده کنید.
اشتهاآور است و برای تسکین درد رماتیسم نیز مفید میباشد. ترشی معده را نیز برطرف میکند البته مصرف زیاد هل برای قلب ضرر داشته و باعث تپش قلب میشود و همچنین مصرف آن برای بیماری ریه مضر میباشد. هل را میتوان با چای مصرف کرد.
منبع: باشگاه خبرنگاران
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.