کد خبر:۲۷۷۱۱۸
فعال دانشجویی در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

اظهارات متناقض طرف غربی نشان می‌دهد آن‌ها به تعهدات پایبند نمی‌مانند

معاون سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت گفت: با وجود توافقات صورت گرفته، به نظر می‌رسد که طرف غربی به تعهداتش پایبند نخواهد بود.

محمدقاآنی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، درباره توافقات صورت گرفته در ژنو و سخنان متناقض جان کری گفت: ما به غیر از این از آمریکا انتظار نداریم؛ طبیعی است که کشورها نمی توانند رابطه ایران و آمریکا را در یک سطح کم تحمل کنند؛ همچنین متحدان آمریکا و کشورهای عربی و اسرائیل به عنوان دشمن ما از این توافقات احساس خطر کرده و نگران هستند.

 

وی در ادامه افزود: اظهارات جان کری به خاطر خوی استکباری آمریکا است، اگر مفاد توافقنامه را ببینیم متوجه می شویم که توافق اولیه ای میان ایران و کشورهای 1+5 صورت گرفته واین خلائی است که می تواند مثبت باشد، از سوی دیگر اظهارات متناقض مسئولان آمریکایی نشان می دهد که با وجود توافقات نسبتاً خوب صورت گرفته، طرف مقابل به آن پایبند نمی ماند و به توافقاتش عمل نمی کند و به نظر می رسد در همین نخستین گام، دو طرف از این ارتباط خیلی راضی نیستند.

 

معاون سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت با بیان اینکه آمریکایی ها به توافقات صورت گرفته پایبند نمی مانند، ابراز داشت: قطعاً ایران به توافقات خود عمل خواهد کرد، اما طرف مقابل به تعهداتش پایبند نخواهد بود و در این رابطه از هر ترفندی استفاده خواهد کرد، پس در این رابطه ما نسبت به مذاکره با آمریکا خوش بین نیستیم.

 

قاآنی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه حتی اگر مذاکرات حل شود طرف غربی بهانه دیگری پیدا می کند، گفت: همان گونه که ایشان فرمودند نمی توانیم با کشوری که از لحاظ بنیادی و اعتقادی مشکل داریم، به توافق برسیم و همچنین خیلی نمی توان به متعهد بودن طرف غربی به تعهداتش امید داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار