به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، در دنیای سیاست هر روز ممکن است یک اتفاق تازه بیفتد. این امر نهتنها در سیاست خارجی و از سوی کشورهای دیگر ممکن است به کشورمان تحمیل شود بلکه این احتمال وجود دارد که بعضی افراد از داخل کشور نیز به این امر دامن زده و با خلق حوادث نوین، زمینهساز بروز تعجب مردم شوند.
جناب آقای «هاشمی رفسنجانی» ریاست محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام که این روزها احوالات خوبی داشته و بهکوری همه دشمنان انقلاب، خود و فرزندانشان بیش از گذشته در مقابل دوربینها حاضر میشوند، پس از مذاکرات هستهای و حصول توافق در ژنو، سخنان قابل تقدیری بر زبان آورده و گفتهاند:
«تشکر مقام معظم رهبری بعد از مذاکرات در جواب نامه آقای روحانی از تیم مذاکرهکننده باعث شد مسئله ختم شود و اما و اگری باقی نماند و این کار بسیار مهمی بود.»
ایشان با اشاره به مذاکرات هستهای افزودهاند: «در داخل هر روز حرفها و گوشه کنایههایی مطرح میشد و اگر صحبتهای آقا در حمایت از تیم مذاکرهکننده نبود، تیم ما دچار لکنت زبان میشد پس رهبری پشتشان را محکم کردند و آنها با خیال راحت رفتند.»
هاشمی رفسنجانی با اشاره به اینکه امروز بعد از مذاکرات در جواب نامه آقای روحانی که از سوی مقام معظم رهبری مطرح شد، تدبیر را بار دیگر دیدم، افزودهاست: «اگر مقام معظم رهبری این کار را نمیکردند اما و اگرها باقی میماند، اما آقا با جمله تشکر از تیم مذاکرهکننده مسئله را ختم کردند و این کار بسیار مهمی بود.»
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه از شئون رهبری این است که در لحظات حساس به داد مردم و مسئولان برسد که رسیدهاند، اظهارداشت: «ما از این گردنه بسیار سخت عبور کردیم و الان آمریکا و اوباما برای تسلیت به اسرائیل قضیه را جور دیگر تفسیر میکنند. درست است که ننوشته حق غنیسازی برای ایران محفوظ است، اما این موضوع در قرارداد ایران با انپیتی مورد اشاره قرار گرفته است و به طور طبیعی هر کشوری که حق دارد از صنعت صلحجویانه هستهای استفاده کند میتواند غنیسازی هم بکند، اما آنها از این کلمه ابا داشتهاند، چون میخواستند چیزی در دست داشته باشند، به هر حال فرقی هم نداشت چون عملا گفتند شما میتوانید ادامه دهید و اگر میگفتند حقتان است کشورهای دیگر هم وارد میشدند و میگفتند ما هم حق داریم.»
چه حادثه جدیدی اتفاق افتاده است؟
در حال حاضر و برای بررسی سخنان هاشمی رفسنجانی باید یک سئوال مهم را مطح کرد؛ سئوالی با این مضمون که: «آیا اتفاق جدیدی در کشور روی داده است که هاشمی رفسنجانی اینچنین مردم را به تعجب وامیدارد؟»
البته در اینکه جایگاه مقام معظم رهبری و عملکرد رهبر در نظام مبتنی بر ولایت مطلقه فقیه، کاملاً مشخص و معین بوده و انطباق معناداری با سخنان ایشان دارد، شکی نیست، اما تعجب هر شنونده از سخنان ایشان ارتباطی با فحوای کلام ایشان ندارد.
تعجب شنونده کلام اخیر هاشمی رفسنجانی از آنجا نیست که مفهوم سخنان وی محل بحث باشد و اصولاً حرفهای گفته شده او زمینهساز تعجب نیست، بلکه ناگفتههای ایشان در گذشته نهچندان دور جای مطرح کردن سوال و ابراز تعجب است.
دقیقاً مشخص نیست کدام اتفاق خارقالعاده در کشور رخ داده است که ایشان چنین حرفهایی را بر زبان آوردهاند و اما بهنظر میرسد همین اتفاق در فتنه سال88 حادث نشده بود چرا که نهتنها بیان چنین جملات تحسینبرانگیزی از هاشمی رفسنجانی در آن روزها هرگز مشاهده نشد، بلکه کارنامه ایشان طی دوره مذکور، دارای نقط مبهم بسیاری است.
لزوم بازخوانی سخنان رهبر انقلاب در نماز جمعه تاریخی 29خرداد 88
نماز جمعه تاریخی به امامت رهبر انقلاب در 29 خرداد سال 1388، درست یک هفته بعد از برگزاری انتخابات و بروز فتنه با بهانه شبهه تقلب در انتخابات، حاوی نکات مهم و اثربخشی است که ایکاش از سوی بعضی سیاسیون مورد عنایت قرار گیرد.
اتفاقاً حمایت مقام معظم رهبری از جایگاه قوانین کشور و نهادهای اثرگذاری همچون شورای محترم نگهبان دراین روز تا حدی بود که این مرجع نظارتی توانست وظیفه قانونی خود را بدون هیچ لکنتی انجام دهد.
البته درهمین زمان نیز کم نبودند فتنهگرانی که با سوءاستفاده از موقعیت خویش، بهتعبیر مقام معظم رهبری، کاریکاتوری از خروش مردمی در روزهای اول انقلاب را بهراه انداختند و کوشیدند با لشکرکشی خیابانی، فصلالخطاب بودن فرمایشات معظمله را زیر سئوال ببرند.
بهنظر میرسد بازخوانی سخنان ایشان در نماز جمعه مذکور برای بخش مهمی از سیاستمداران ما کاملاً ضروری بوده و واجبتر از کارهای روزمره و برگزاری دیدارها و بعضی رفتارهای دیگر باشد.
دست پر تیم مذاکرهکننده حاصل چه بود؟
در این بین خوب است به مقاومت ملت ایران در 10 سال گذشته و کوشش مسئولان سازمان انرژی اتمی کشور اشاره کنیم. مقاومتی که با اشاره و فرمان رهبر انقلاب شکل گرفت و در نتیجه آن، امروز تیم مذاکرهکننده ایران، توانست امتیازاتی از طرف مقابل خود بگیرد.
خوب است سیاسیون اثرگذار داخلی به سخنان خود در طی این مدت رجوع کرده و موضعگیریهای خویش را بازنگری کنند تا مشخص شود چه کسی در راستای منویات مقام معظم رهبری حرکت کرده و چه کسی برخلاف آن وارد عمل شده است.
اهالی محترم دنیای سیاست، علیکم بالانصاف!
خوب است سیاستمداران ما همواره جانب انصاف را رعایت کرده و کلامی و عملی خارج از این دایره در کارنامه اعمال خود ثبت نکنند چرا که پیشگاه ملت اگر (بهفرض محال) دچار فراموشی و نسیان شده و عملکرد گذشته افراد را نادیده بگیرد، پیشگاه عدل خداوندی فارغ از هر نقص و ایرادی، فقط و فقط به آنچه انجام شده است و سخنانی که بر زبان آدمی جاری گشته است کار دارد و بس!
خوبتر است که سیاسیون ما اگر این روزها قصد دارند تا ضمن اطاعت کامل از اوامر «ولیفقیه»، درچارچوب قانون و شرع مقدس اسلام گام بردارند، کارنامه خود را نیز مرور کرده و دستکم از اشتباهات گذشته خویش اعلام برائت کنند تا موضع امروز آنها برای مردم، کمتر محل تعجب و شگفتی شود!
ای کاش در عرصه سیاست کشور ما، روزی و روزگاری، انصاف جایگزین بعضی اعمال شود. اعمالی که سبب میشود تا افراد خاصی بعد از گذشت چند سال، نهتنها پیشینه خویش را زیرسئوال ببرند، بلکه بدون عذرخواهی از ملت و قبول اشتباهات پیشین، خود را صاحب خط اصیل انقلاب و انقلابیتر از همه مردم بدانند.
ای کاش در سایه انصاف، سیاسیون محترمی که در حماسه 9دی و روزهای مبارزه با فتنه88، در اردوی ملت حضور نداشته و زمینهساز دلگرمی نامحرمان انقلاب بودند، اکنون و بدون هیچ واهمهای، علاوه بر عذرخواهی بابت اشتباهات پیشین خویش، صراحتاً و مستقیماً اعلام کنند که از این بهبعد، کلام مقام معظم رهبری را فصلالخطاب دانسته و با احترام به تمام مراجع قانونی جمهوری اسلامی ایران، فرمایشات معظمله را در جمیع امور، جاری و ساری میدانند و هرگز رفتار گزینشی با سخنان ایشان نخواهند داشت.
ای کاش با انصافی که لازمه ادامه حیات سیاسی است، روزگاری را شاهد باشیم که قول و عمل همه مسئولان کشور در همه عرصهها، کمترین تفاوتی با یکدیگر نداشته باشد.
منبع: فرهنگ نیوز