کد خبر:۲۷۷۶۰۹

زمزمه بازداشت «احمدی‌نژاد»!

نماینده حقوقی مجلس در دادگاه احمدی‌نژاد گفت: اگردرمرحله تحقیقات مقدماتی متهم دردادگاه حاضرنشده و نامه عدم امکان حضورخود را ارسال نکند قطعا به دستور مراجع قضایی جلب می شود.
زمزمه بازداشت «احمدی‌نژاد»!

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، مدیرکل امور کارشناسی نظارت مجلس با بیان اینکه احمدی نژاد باید حضوری از اتهامات خود دفاع کند، گفت: غیبت غیرموجه احمدی‌نژاد در دادگاه منجر به بازداشت او می‌شود.

 

 

مجتبی ملک افضلی مدیرکل امور کارشناسی نظارت مجلس، با اشاره به آیین دادرسی کیفری گفت: متهم می‌تواند در موارد خاص از جمله حوادث غیرمترقبه، عدم دسترسی به دادگاه، بیماری، فوت همسر، عدم امکان تردد به دلیل حوادث قهری و توقیف در دادگاه حضور نداشته و غیبت وی موجه است، اما در موارد دیگر که غیبت غیر موجه تلقی شده و دادگاه گواهی عدم حضور متهم را رویت نکرده باشد، برابرماده 117 آیین دادرسی دادگاه های عمومی و انقلاب در امور کیفری متهم به دستور قاضی جلب می شود.

 

مدیرکل امور کارشناسی نظارت مجلس شورای اسلامی ادامه داد: برابر قانون احضارنامه محمود احمدی نژاد به کارگزینی نهاد ریاست جمهوری ابلاغ شده و رئیس جمهورسابق باید برای غیبت خود دردادگاه دلیل موجه ارائه کند.

 

وی با بیان اینکه دادگاه باید طبق روال طبیعی در امورقضایی اظهارنظرهای متهم را دریافت کند، افزود: چنانچه دادگاه اظهارات متهم را وارد دانست برای وی قرار منع تعقیب صادرمی شود، اما اگر دادگاه دفاعیات متهم را کافی تشخیص نداند قرار مجرمیت برای وی صادرشده و پرونده برای رسیدگی وارد مراحل بعدی می شود.

 

ملک افضلی تصریح کرد: جلسه رسیدگی به تحقیقات مقدماتی پرونده احمدی نژاد برگزار شد و درصورتی که دادگاه اتهامات را موجه تشخیص دهد جلسه رسیدگی درآینده تشکیل خواهد شد.

 

وی با بیان اینکه متهم باید حضوری از خود دفاع کند، بیان کرد: احمدی نژاد می تواند به همراه وکیل دردادگاه از خود دفاع کند، اما وکیل در تحقیقات نمی تواند دخالت کند.

 

نماینده حقوقی مجلس در دادگاه احمدی‌نژاد گفت: اگردرمرحله تحقیقات مقدماتی متهم دردادگاه حاضرنشده و نامه عدم امکان حضورخود را ارسال نکند قطعا به دستور مراجع قضایی جلب می شود.

 

شعبه 76 دادگاه کیفری استان تهران دیروز ( 5 آذر) برای رسیدگی به اتهامات محمود احمدی نژاد تشکیل جلسه داد، اما رئیس جمهور سابق به دلایل نامعلوم ازحضور در دادگاه امتناع کرده و جلسه رسیدگی به دستور قاضی پرونده به وقت دیگری موکول شد.
 

منبع: فرهنگ نیوز

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
بدون نام
-
۰۷ آذر ۱۳۹۲ - ۱۶:۴۲
کصافطاي آشغال.هرکي بازداشتش کنه با من طرفه
0
0
بدون نام
-
۰۷ آذر ۱۳۹۲ - ۲۲:۲۲
سلام اصلا موضوع چيه؟کيا ازش شکايت کردن؟چرا؟
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار