کد خبر:۲۷۷۷۴۴
وقتی که دشمن غلط محاسبه می کند

خیال‌هاى خام براندازی فیس‌بوکی و توئیتری!/فیس بوک و ارتباط شبکه ای در مواقع بحران

پیوند امت با امام، نقطه عطف پیروزی‌های مردم ایران بوده و است. نمونه‌های این پیوند را در پیروزی انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و فتنه۸۸ به‌وضوح می‌‌توان دید. اینجاست که محاسبه دشمن غلط از آب بیرون می‌‌آید و دشمنان را به خیال خام براندازی از طریق شبکه‌های اجتماعی امیدوار می‌‌کند!

 به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»؛ رهبر معظم انقلاب اسلامی روز چهارشنبه(29/8/92) و در آستانه هفته بسیج با حضور در اجتماع پرشکوه ده‌ها هزار نفر از فرماندهان بسیج سراسر کشور به تبیین ویژگی‌ها و روش‌های فریبکارانه و حق‌ناپذیر استکبار جهانی و در رأس آن آمریکا پرداختند. ایشان در بخشی از بیانات‌شان با اشاره به حمایت آمریکایی‌ها از فتنه سال88 فرمودند: «…امیدوار بودند که بتوانند با این کارهاى رسانه‌اى و شبکه‌ فِیس‌بوک و توئیتر و امثال اینها، نظام جمهورى اسلامى را براندازند؛ خیال‌هاى احمقانه‌ خام! … همه‌ وسایل و ابزارها را به خط کردند در مقابل نظام جمهورى اسلامى.»

بر اساس این گزارش؛ نقطه آغاز نقش‌آفرینی شبکه‌های اجتماعی در تحولات داخلی جمهوری اسلامی ایران، حوادث پس از انتخابات ریاست‌جمهوری سال 88 بود. اگرچه فعالیت‌های این شبکه‌ها در خصوص انتخابات از ماه‌ها پیش از روز رأی‌گیری کلید خورده بود، اما در هدایت حوادث و آشوب‌های پس از انتخابات، شبکه‌های اجتماعی نقش ویژه‌ای داشتند. دشمنان انقلاب اسلامی و ملت ایران با استفاده از فضای مجازی و دیگر رسانه‌های دیداری، شنیداری و نوشتاری خود در صدد فراهم آوردن بستر مناسب برای بحران‌زایی و ایجاد شبهه در افکار عمومی بودند. پوشش گسترده خبری و تصویری اغتشاشات، تئوریزه‌سازی دروغ‌ها و شبهات و تغذیه فکری عده‌ای که خواسته و ناخواسته به عوامل دشمن در جهت تحقق سیاست‌ براندازی جمهوری اسلامی تبدیل شده بودند، از جمله کارکردهای شبکه‌های اجتماعی در آن اوضاع حساس بود.


سردمداران دولت آمریکا هم از هیچ کمکی نسبت به این شبکه‌ها دریغ نکردند و امیدوار بودند که این بار بتوانند رویای براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران را به واقعیت تبدیل کنند و همین امید واهی بود که آنها را به واکنش‌ها و موضع‌گیری‌های آشکار علیه نظام اسلامی کشاند، چرا که وقتی موضعی از روی عدم محاسبه صحیح اتخاذ شود، اشتباهی راهبردی در عرصه بین‌الملل قلمداد می‌‌شود.


مراکز مختلف سیاسی، نظامی و علمی و پژوهشی آمریکا هم این تحولات و کارکردهای این شبکه‌ها را با دقت رصد می‌‌کردند. اندیشکده «رَند» که از مهم‌ترین اندیشکده‌های آمریکایی است، مدت‌ها بعد، با انتشار مقاله‌ای نوشت: «صفحات فیس‌بوک امکان ارتباط شبکه‌ای در زمان واقعی و دسترسی معترضان به ابزاری مناسب را فراهم می‌ساختند.»


اما چرا با همه این تلاش‌ها نتوانستند به اهداف خود دست یابند؟ در پاسخ به این پرسش به دو عامل مهم اشاره می‌‌شود؛


1ـ مدیریت هوشمندانه و مدبرانه رهبرمعظم انقلاب که بر عناصری چون مکتب، عقلانیت و قانون استوار بود. تمام تلاش ایشان ابتدا معطوف به پیشگیری از وقوع فتنه و جلوگیری از به چالش کشیدن ارزش‌های انقلاب اسلامی بود و در مرحله بعد، سعه‌صدر و صبر انقلابی ایشان در اوضاع پیچیده و سخت فتنه و در کنار آن هدایت‌ها و روشنگری‌هایی که به عوام و خواص جامعه داشتند، سبب شد تا رفته‌رفته غبار فتنه فرو بنشیند و حقایق بر همگان آشکار شود.


2ـ عامل دوم، بصیرت و ولایت‌پذیری یکایک افراد جامعه بود. نظام اسلامی هشت ماه در معرض توطئه‌های گوناگون امنیتی و شدیدترین هجمه‌های رسانه‌ای و تبلیغاتی دشمنان بود و در این مدت مردم مومن و انقلابی ایران هرجا که لازم بود وارد صحنه می‌‌شد و جلوی پیشروی دشمن را سد می‌‌کرد. نقطه اوج این هوشیاری و بصیرت پس از هتک حرمت عزای حسینی در روز عاشورای سال88 در حماسه 9دی متجلی شد و مردم عاشورایی با حضور تاریخی خود آخرین میخ را بر تابوت فتنه کوبیدند.


و حرف آخر اینکه، پیوند امت با امام، نقطه عطف پیروزی‌های مردم ایران بوده و است. نمونه‌های این پیوند را در پیروزی انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و فتنه88 به‌وضوح می‌‌توان دید. اینجاست که محاسبه دشمن غلط از آب بیرون می‌‌آید و دشمنان را به خیال خام براندازی از طریق شبکه‌های اجتماعی امیدوار می‌‌کند!
 

 

منبع: سراج24

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار