کد خبر:۲۷۸۵۷۴
کریمی در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

دانشجوی امروز باید خود را در تنازع دائم با نظام استکبار ببیند

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شریف درباره عملکرد جنبش دانشجویی در آستانه 16 آذر گفت: اگر زمانی تبلور آرمان‌خواهی و استکبارستیزی ما ...
امیرحسین کریمی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، درباره سالگرد واقعه 16 آذر به عنوان روز دانشجو گفت: دوران دانشجویی اوج آرمان‌خواهی فرد است؛ زیرا دانشگاه مکانی برای آگاهی‌بخشی به افراد است و در این رابطه اقتضای شرایط سنی و همچنین عدم وابستگی جوانان، زمینه آرمان‌خواهی دانشجو را فراهم می‌کند تا دانشجو یک عنصر آرمان‌خواه باشد.
 
وی در ادامه افزود: نه تنها در ایران قبل و بعد از انقلاب، بلکه در همه دنیا دانشجو همیشه یک عنصر بیدار است و آرمان‌خواهی دانشجو ابعاد مختلفی دارد؛ گاهی آزادی‌خواهی، مبارزه با استکبار و ظلم‌ستیزی و یا عدالت‌خواهی پررنگ می‌شود تا فرد بتواند به اوج آرمان‌گرایی برسد.
 
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شریف خاطرنشان کرد: آمدن نیکسون به ایران در سال 1332 باعث کشته شدن سه دانشجو می‌شود و به این ترتیب 16 آذر مورد توجه خاصی قرار گرفته و به عنوان مبدا تحرکات قرار می‌ گیرد؛ اتفاق آن روز نمادی از آرمان‌خواهی در بدنه جنبش دانشجویی می‌شود، البته در آن زمان رژیمی وابسته به استکبار جهانی مستقر بود و این مبارزات در مبارزه با آن رژیم هم راستا بود، اما اکنون که نظام ما داعیه‌دار مبارزه با استکبار است، جنبش دانشجویی با کل حرکت انقلاب اسلامی همسویی پیدا کرده است.
 
کریمی با بیان اینکه دانشجوی امروز باید آرمان‌خواهی ناب، اساسی، انسانی و اسلامی را پیگیری کند، ابراز داشت: اصل و اساس آرمان‌های ما در طول تاریخ تغییر نمی‌کند و فقط ممکن است نوع آن تفاوت پیدا کند؛ این در حالی است که اصل مبارزه با استکبار همیشه یکسان است.
 
وی درباره مبارزه با آمریکا به عنوان استکبار جهانی گفت: نظام ایالت متحده آمریکا به دلیل اینکه از آن زمان تا کنون تغییر ماهیتی پیدا نکرده و روش و عملکردش همچنان یکسان بوده، پس در جبهه استکبار است و اگر آن زمان تبلور آرمان‌خواهی و استکبارستیزی ما واکنش به حضور نیکسون در کشور بود، دانشجوی ما با توجه به پیشینه و سابقه و تاریخچه جنبش دانشجویی باید همچنان فضای دانشجویی را دنبال کند و خود را در مقابله و تنازع همیشگی با این جبهه ببیند.
 
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شریف در پایان ابراز داشت: بعد از انقلاب اسلامی و در شرایط جدید، با پیچیده‌تر شدن اوضاع به نظر می‌رسد تنازع ما با استکبار جهانی پیچیده‌تر شده و اکنون صرف یک اجتماع یا حرکت نمادین برای مقابله با آمریکا کافی نیست؛ ما باید قوی شدن در عرصه علمی، فناوری، جنگ نرم و فرهنگی را راهی برای مقابله با استکبار بدانیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار