کد خبر:۲۷۹۴۱۲
روحانی در مراسم «روز دانشجو»:

به علت کثرت کاری نتوانستم «انتقادات» شما را بشنوم/ 75 میلیون بسیجی در این کشور داریم / شعار دو طرف زیبا بود

مراسم گرامی‌داشت ۱۶ آذر با حضور روحانی و جمعی از مسئولان در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.
به علت کثرت کاری نتوانستم «انتقادات» شما را بشنوم/ 75 میلیون بسیجی در این کشور داریم / شعار دو طرف زیبا بود
به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، گزارش لحظه به لحظه مراسم 16 آذر در دانشگاه شهید بهشتی به شرح ذیل است:
 
09:00
رییس‌جمهور دقایقی قبل وارد دانشگاه شهید بهشتی شد و در مراسم بزرگداشت 16 آذر و روز دانشجو حضور یافت.
 
حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی قرار است در این مراسم که در تالار ابوریحان دانشگاه شهید بهشتی برگزار شده است، در جمع دانشجویان و برخی اساتید و مسئولان دانشگاه سخنرانی کند.
 
علاوه بر دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی، دانشجویان دیگری از دانشگاه‌های مختلف تهران در این مراسم حضور یافته‌اند و سالن ابوریحان مملو از جمعیت است.
 
روز گذشته نیز به دلیل لغو سخنرانی نماینده تشکل های دانشجویی در حضور رئیس جمهور، تشکل های دانشجویی حضور خود در این جلسه را تحریم کرده بودند.
 
09:13
مراسم گرامی‌داشت روز دانشجو با حضور حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور کشورمان در دانشگاه شهید بهشتی آغاز شد.
 
در ابتدای این مراسم که با سرود جمهوری اسلامی آغاز شد، کلیپی که به مناسبت صدمین روز دولت ساخته شده بود و همچنین کلیپ دیگری درباره اقدامات دولت و شخص رییس‌جمهور در 100 روز اول کار دولت یازدهم به نمایش درآمد.
 
همراهان رئیس‌جمهور در این مراسم، علی‌اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش، سیدحسن قاضی‌زاده هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، رضا فرجی‌دانا وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، جعفر توفیقی مشاور عالی وزیر علوم، حسین فریدون دستیار ویژه رئیس‌جمهور، محمد نهاوندیان رئیس دفتر رئیس‌جمهور، حسام الدین آشنا و سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست‌جمهوری هستند.
 
حجت‌الاسلام والمسلمین محمدیان رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها نیز در این مراسم حضور دارد.
 
سخنرانی رئیس‌جمهور به صورت زنده از شبکه خبر صدا و سیما پوشش داده می‌شود.
 
مشروح سخنان رئیس‌جمهور به شرح ذیل است:
 
بسیار خوشحالم که در سال تحصیل جدید بار دیگر توانستم در جمع دانشجویان، اساتید و فرهیختگان حضور داشته باشم. روز 16 آذر روز دانشجوست. یادآور حادثه 60 سال پیش در دانشگاه تهران است که فداکاری و ایثار این قشر پیشتاز در برابر استبداد و استعمار است. 16 آذر روز آزادی است. روز استقلال است و روز حاکمیت ملی است.
 
از 60 سال پیش و بعد از حماسه و قهرمانی دانشجویان در 16 آذر 1332 تا امروز، حرکت‌های بسیار بزرگ و سرنوشت‌سازی به دست دانشجویان و اساتید تحقق یافته است. اصولا از انقلاب مشروطه تا امروز همواره مردم ایران و بویژه نسل جوان و دانشجویان در برابر مسئله مهم حاکمیت ملی، استقلال و مبارزه با استبداد و استعمار همواره این ملت ایستادگی و مقاومت خود را نشان داده است. 15 خرداد 1342 و همه‌ی حوادث دانشگاهی بعد از 15 خرداد در دانشگاه‌های مختلف. خود من از سالهای 47-48 تا 52 که در دانشگاه تهران بودم، شاهد این جنبش در سراسر دانشگاه‌های ایران بویژه تهران و البته اشکالی ندارد در پرانتز بگویم که دانشگاه تهران آن زمان پیشتاز بود.
 
البته امروز، همه‌ی دانشگاه‌ها در صف مقدم، کنار یکدیگر در برابر استعمار، در برابر استبداد، در برابر هر گونه مداخله خارجی، با قدرت ایستاده‌اند.
 
روحانی در پاسخ به شعارهای «دانشجو می‌میرد ذلت نمی‌پذیرد»، گفت: عزت‌خواهی و عدالت‌خواهی و آزادی طلبی و استقلال خواهی، آرمان بلند این ملت و جوانان غیور این سرزمین است. 
 
دولت تدبیر و امید همه‌ی تلاشش این است که از فضای دانشگاه استفاده بهتری به نفع ملت و کشور و مرز و بوم و ملت‌های مستضعف جهان شود. این آرزوی دولت است. دانشگاه علاوه بر اینکه پرچمدار علم و دانش است، که در سخنان امروزم بر این نکته تاکید بیشتری خواهم کرد، همچنان دانشگاه پرچمدار آزادی و نقادی خردمندانه است. 
 
دانشگاه خانه احزاب نیست، اما کارگاه سیاست است
 
درست است که دانشگاه خانه احزاب نیست، اما کارگاه سیاست است. سیاست نه به معنای رقابت در به دست آوردن قدرت، بلکه به همان مفهوم مرسوم فرهنگ اسلامی ایرانی ما، که سیاست به معنای تدبیر منزل و حکمت عملی بود. یعنی سیاست به مفهوم بهتر اداره کردن کشور.
 
روحانی افزود: دانشجویان ما دیده‌بان علم و سیاست هستند. هر کجا که دانشجو ببیند حرکتی در این کشور اعم از دولت یا هر نهاد دیگری از مسیر عقلانیت، خردورزی و منافع ملی فاصله می‌گیرد، صدای رسای دانشجو برای جلوگیری از انحراف بلند خواهد بود.
 
فریاد مرگ بر آمریکای دانشجویان حاضر در سالن
 
روحانی: دانشجویان عزیز ما علاوه بر اینکه حق مسلم آنهاست تا از دولت نقد کنند، نقدی دلسوزانه، و راه بهتر را به دولت‌مردان معرفی کنند، علاوه بر آن، دانشجو و دانشگاه باید نقاد جامعه و فرهنگ جامعه نیز باشد. ما باید با راه و روش ریا، نفاق، با راه و روش دروغ، اتهام، با راه و روش افراط و افراط‌گری، نقادانه برخورد کنیم و همه را به مسیر عقلانیت و اعتدال، توسعه، پیشرفت، عدالت و آزادی دعوت کنیم.
 
شعار دانشجویان: اتحاد، اتحاد، روحانی پاینده باد
 
روحانی: خوبی‌اش این است که شعارهای دو طرف هر دو زیباست
 
رئیس‌جمهور اضافه کرد: نسل جوان ما و پیشتازان، یعنی دانشجویان،  همواره به دنبال آرمان‌خواهی و تحقق آرمان‌های بلند، که در راس آن حاکمیت ملی، استقلال، آزادی، پیشرفت و توسعه و همچنین حراست و حفاظت از هویت ایرانی اسلامی این سرزمین است. ما در پی همه‌ی این آرمان‌ها باید سخت‌کوش باشیم. اما بین آرمان و واقعیت همانطور که مقام معظم رهبری بر آن تاکید کردند، باید توازن برقرار کنیم. واقعیت‌ها را باید ببینیم و بشناسیم. ما در دنیای بسیار پرچالشی زندگی می‌کنیم.
 
روحانی ادامه داد: ما باید امکانات خود را به خوبی بشناسیم و توانمندی خود را بخوبی بدانیم. جهان و منطقه را هم به خوبی بشناسیم. نظم حاکم بر جهان را نیز به خوبی بشناسیم. چه اینکه ما می‌خواهیم با  جهان در حال تعامل سازنده و مثبت باشیم. 
 
درست است که باید نگاه اصلی ما به درون باشد، راست است که قدرت اصلی ما از داخل جامعه این سرزمین و ایران عزیزماست. اما باید بدانیم که انقلاب اسلامی و ملت ایران و تاثیرگذاری ملت بزرگ این سرزمین در منطقه و جهان و آثار انقلاب در منطقه و جهان و رسالت بلند فرهنگی و علمی که بر دوش داریم به ما می‌گوید که نمی‌توانیم دروازه‌های کشور را ببندیم. ما باید با منطق و استدلال و با تکیه بر آرمان‌های خود و حقوق مسلم ملت ایران در برابر دیگران که می‌خواهند دروازه‌ها را به روی ما ببندند، ما باید دروازه‌ها را بگشاییم. 
 
در دنیای امروز، قدرت ملی بدون رابطه با جهان، و همچنین توسعه و پیشرفت داخلی بدون تعامل اقتصادی با جهان، نه تنها بسیار بسیار دشوار است، که حتی گاهی ناممکن است. در دنیای امروز ما نمی‌توانیم اقتصادی داشته باشیم که با دنیای بیرون در ارتباط نباشد. سیستم بانکی کشور، پولی کشور، سیستم اقتصادی کشور، نظام صادرات و واردات کشور، حتی تاثیرگذاری ما در مسائل مهم منطقه و جهان. ما برای جلوگیری از جنگ جدید در منطقه و در سوریه نقشی تاثیرگذار داشتیم. نقش ایران، نقش روسیه و نقش بسیاری از کشورهای منطقه از قبیل عراق و لبنان و دیگران برای جلوگیری از یک جنگ خانمان‌سوز بسیار  تاثیرگذار بود.
 
امروز حتی کشورهای بزرگ برای حل مسائل منطقه، ناچارند در معادلات منطقه‌ای قدرت ملت بزرگ ایران را مدنظر قرار دهند
 

 

روحانی افزود: من اینجا نمی‌خواهم جمله‌ای بگویم که عده‌ای آن را تعبیر به خودشیفتگی کنند، اما بدانید در دنیای امروز حتی کشورهای بزرگ برای حل مسائل منطقه، ناچارند در معادلات منطقه‌ای قدرت ملت بزرگ ایران را مدنظر قرار دهند.
 
شعار دانشجویان: روحانی متشکریم
 
روحانی: دانشجویان عزیز، اساتید بزرگوار! دولت تدبیر و امید در طول این 100 روز و اندی، حداقل یکی از گره‌های اصلی که مربوط به 10 سال گذشته در روابط  خارجی بود را گشود و باز کرد. شما دیدید که در این تفاهم، چه کشورهایی عصبانی و ناراحت شدند. شما دیدید به صهیونیزم چه ضربه‌ای وارد شد. 
 
شعارهای مرگ بر اسرائیل دانشجویان
 
روحانی: دولت با حمایت مقام معظم رهبری و با حمایت قاطع ملت ایران، اولین قدم موثر را در طول 100 روز اول در زمینه ارتباط و تعامل سازنده با جهان به نفع ملت و کشور برداشت. ما ببینیم همه کشورهای منطقه که دوست ما هستند یا متحد ما هستند، تا چه حد از این توافق ابراز خوشحالی می‌کنند. و شما می‌بینید که برخی از کشورهایی که متاسفانه منافع بلندمدت خود را نمی‌بینند در کنار رژیم صهیونیستی تاچه حد عصبانی هستند. بنابراین می‌بینیم که ملت ما و دانشگاه ما، آرمان‌ها را هرگز از یاد نبرده است. حاکمیت ملی، استقلال، هویت ایرانی اسلامی، پیشرفت و توسعه، عدالت‌خواهی، اینها به عنوان آرمان‌های بلند ماست که باید همه‌ی این آرمان‌ها را دنبال کنیم،  منتهی برای دست‌یابی به این آرمان‌ها، اصول و روش‌های اساسی را باید مدنظر قرار دهیم که اگر در تاکتیک و روش اختلاف داریم، در مسائل کلان باید به اجماع نظر برسیم.
 
شعار دانشجویان: انرژی هسته‌ای حق مسلم ماست
 
روحانی: حتما همینطور است. شعار ما این است، سانتریفیوژ باید بچرخد اما زندگی مردم و اقتصاد هم باید بچرخد. دولت بر این وعده‌ای که به مردم داده تا آخر ایستاده است.
 
شعار عده‌ای دانشجویان: روحانی متشکریم
 
روحانی: نه تنها انرژی هسته‌ای، بلکه فناوری هسته‌ای و نه‌تنها فناوری هسته‌ای، که حتی غنی‌سازی حق مسلم ماست؛ اما در کنارش پیشرفت و توسعه هم حق مسلم ماست. بهبود معیشت مردم و رفاه مردم هم حق مسلم ماست. شکستن و ویران کردن ساختمان منحوس تحریم ظالمان هم حق مسلم ماست.
 
شعار دانشجویان: مرگ بر آمریکا
 
شعار عده‌ای از حاضرین: زندانی سیاسی آزاد باید گردد
 
شعار متقابل حضار: فتنه‌گر منافق، اعدام باید گردد
 
روحانی: دولت به همه وعده‌هایی که به مردم داده، پایبند است. اما ما برای دستیابی به اهدافمان نیاز به ایجاد اجماع داخلی داریم. ما نیاز داریم به اجماع. ما نیاز داریم به همدلی. ما نیاز داریم به اینکه افکارمان را برای دستیابی به آرمان‌های بلندمان نزدیک‌ و نزدیک‌تر کنیم. باید آستانه‌ی تحمل برای تحمل همدیگر را بالا ببریم. اگر نتوانیم مسئله داخلیمان را در چارچوب عقلانیت و قانون، حل کنیم چطور می‌خواهیم معضلات پیچیده منطقه و جهان را حل کنیم.
 
پیشتازان جنبش دانشجویی آیت‌الله طالقانی، آیت‌الله مطهری، آیت‌الله بهشتی، مهندس بازرگان، دکتر علی شریعتی، دکتر مصطفی چمران بودند
 
ما نیاز داریم در بسیاری از مسائل به بردباری، به صبر، به تحمل، به دقت. یک مقدار باید از فضای احساسی فاصله بگیریم. با عقلانیت و اعتدال، مسائل قابل حل و فصل است.  ما در دانشگاه، آنهایی که فضای جنبش دانشجویی را و حرکت سیاسی دانشگاه را هدایت کردند، شخصیت‌هایی چون آیت‌الله طالقانی، آیت‌الله مطهری، آیت‌الله بهشتی، مهندس بازرگان، دکتر علی شریعتی، دکتر مصطفی چمران و از این قبیل سرداران و عزیزان بودند. اینها پیشتازان حرکت دانشجویی و دانشگاه هستند. یادمان باشد آن زمان آنهایی که حرکت دانشجویی را برعهده داشتند، نه ریالی دریافت می‌کردند، و نه از دولت و حکومت دستور می‌گرفتند. ما باید پیرو راه آن عزیزان باشیم. البته همه‌ی آن بزرگان و سردارانی که شما نام می‌برید از همت و باکری و خرازی و شهید بابایی و ستاری و شهید صیاد شیرازی و همه بسیجیان قهرمان، آنها الگوهای بزرگ ما هستند.
 
بسیج منحصر در بسیج دانشجویی نیست/ 75 میلیون بسیجی در این کشور داریم
 
بسیج منحصر در بسیج دانشجویی نیست. اگر بسیج به معنای فکر بسیجی و به معنای فدا کردن منافع شخصی و گروهی برای منافع ملی و دینی و اسلامی است، ما 75 میلیون بسیجی در این کشور داریم. ما باید برای آینده کشورمان عقلانی در چارچوب علم و دانش مخصوصاً شما دانشگاهیان عزیز که دیده‌بان علم هستید، دیده‌بان عقلانیت هستید، باید قدرت ملی‌مان را بالا ببریم. بدانید بدون قدرت علمی، بدون قدرت اقتصادی، قدرت ملی بالا نخواهد رفت.
 
برای فعال شدن شرکت های دانش بنیان در سالهای گذشته قوانین خوبی وضع شده بود اما دعوا بین وزارت علوم و معاونت علمی و فناوری موجب شده بود که هیچکدام از مقررات اجرا نشود
 
روحانی افزود: شما امروز می بینید کشوری در آمریکای لاتین مانند برزیل با برنامه ریزی چند ساله در سال گذشته تولید ناخالص داخلی‌اش حتی از روسیه بالاتر رفته است. در برزیل تولید ناخالص داخلی 2253 میلیارد دلار است، تولید ناخالص داخلی روسیه در سال گذشته 2030 میلیارد دلار است. ما هم می‌توانیم به حول و قوه الهی با کمک دانشگاهیان و با توسعه علم و دانش و فناروی می توانیم این کار را بکنیم.
 
آن روزها که وضع نفت ما در گذشته خیلی خوب بود در آمدمان 70-80 میلیارد دلار بود و با بقیه درآمد ارزی ما حدود 100 میلیارد دلار بود. چهار شرکت دانش بنیان مانند اپل و گوگل و فیس بوک ومایکروسافت 266 میلیارد دلار بوده است. سود خالصشان. شما دانشگاهیان هستید که باید اقتصاد دانش‌بنیان را توسعه دهید. این چیزی است که مقام معظم رهبری همواره بر آن تاکید کردند. من بسیاری خوشحالم که در روز دانشجو این خبر را به شما بدهیم که برای فعال شدن شرکت های دانش بنیان در سالهای گذشته قوانین خوبی وضع شده بود اما دعوا بین وزارت علوم از یک طرف و معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور از طرف دیگر موجب شده بود که هیچکدام از مقررات اجرا نشود. دعوا تا حد شکایت از هم بود. مقالات علمی ما خوب است اما این کار کافی است؟ اینها را باید تجاری سازی کرده و آثارشان را در زندگی مردم بیاوریم. و این کار دانشگاه است. و البته نهادهای دیگری که در کنار نهاد دانشگاه باید کمک کنند. قرار بود یک صندوقی تاسیس شود که مجلس شورای اسلامی قانونش را گذرانده بود. صندوقی به نام صندوق نوآوری و شکوفایی. این صندوق بنا بود به شرکت های دانش بنیان، تسهیلات لازم را بدهد تا فعال شوند.
 
همین شرکت ها هستند که باید اقتصاد آینده ما را بسازند. همینها باید ارز آوری کنند و به مراتب درآمد ارزیشان اگر در سالهای آینده درست عمل کنیم به مراتب از نفت و گاز بیشتر خواهد بود. این صندوق علیرغم قانون و بودجه ظاهراً کلیدش نبود که باز شود. امروز بحمدالله کلید این صندوق، همفکری و هماهنگی بین دو ارگان دو وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از یک طرف و معاونت علمی ریاست جمهوری، قفل صندوق را باز کرد. پولی که برای این صندوق تا امروز اختصاص یافته، 25 میلیارد تومان بوده، ما در مصوبه اخیر دولت، این رقم را به 20 برابر افزایش دادیم. این صندوق سال آینده 500 میلیارد تومان بودجه خواهد داشت. و انشاءالله به شرکت های دانش بنیان تسهیلات لازم را می دهد و حرکت جدیدی انشاءالله از ماه‌های آینده آغاز خواهد شد به حول و قوه الهی.
 
سیاست، سیاست ورزی و همه اقداماتی که دانشگاه و تشکل های دانشجویی می کند، نقد شما به دولت، همه آنها روی چشم ما. حتی معتقدم، امروز 16 آذر متاسفانه مواجه شد با روزی که من کار زیادی دارم و باید رقم دولت را امروز نهایی و فردا بودجه را تقدیم مجلس کنیم. وگرنه دوست داشتم فرصت بازتری بود و من سخنان و انتقادات شما را می شنیدم. انشاءالله قول می دهم در حضور سوم من که امیدوارم تا پایان سال تحصیلی حضور سومی هم در دانشگاه داشته باشم، بتوانم با فرصت بازتری باشد و بتوانیم از نظرات دانشجویان عزیز و اساتید محترم استفاده کنیم.
 
یکبار دیگر این روز حماسی و تاریخی 16 آذر را به شما دانشجویان و اساتید و بزرگان تبریک می گویم. پاس میداریم این روز بزرگ را و احترام می کنیم به 3 شهیدی که جانشان را برای استقلال وطن و مبارزه با استعمار فدا کردند و احترام میکنیم به همه دانشجویانی که در 60 سال گذشته و در انقلاب اسلامی و بخصوص در دفاع مقدس جان خود را فدا کردند. در برابر عظمت آنها سر فرود می آوریم. از اساتید و دانشجویان خواهش میکنم محصول دانشگاه را به جامعه و تولید پیوند بزنیم. کاری کنیم تولید علم شما در کنار خلاقیت، ابداع، نوآوری، فناوری، به تولید، صنعت و بخش های مختلف تولید و خدمات گره بخورد و بتوانیم محصول این دانشگاه را در جامعه لمس کنیم.
 
روحانی افزود: اگر این فضا را فراهم کنیم، نه تنها مغزها از کشور خارج نخواهند شد، بلکه آنها که رفته اند نیز بازخواهند گشت. 
 
برای همه شما آرزوی توفیق بیشتر و بهروزی دارم.
 
پرسش‌های مجری برنامه و پاسخ‌های رییس جمهور
 

روحانی در پرسش و پاسخ دانشجویی و در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه شما بارها فرموده‌اید، بار این رای را بر دوش خود حس می‌کنم؛ به چه میزان در اولویت‌های خود نظام علمی را مدنظر قرار می‌دهید، گفت: حتما نظام علمی در اولویت است، حتی اگر سیاست خارجی و اقتصاد ما قرار است محکم باشد، باید متکی بر علم باشد. مگر شما فکر می‌کنید با دنیا تعامل کردن بدون علم امکانپذیر است؟

 

وی افزود: هیچ شکی نیست که فرهنگ اولویت اول است، هیچ شکی نیست که علم و مراکز علمی جزء اولویت‌های اول ما است. اما اگر می‌بینیم که در این دولت و در گزارش 100 روزه تکیه بر سیاست خارجی و مسائل اقتصادی بوده، به خاطر این است که مشکلات در این بخش زیاد بوده و این خواست مردم بوده است.
 
روحانی خاطرنشان کرد: دولت از همان اول شعار حل مشکلات اقتصادی، احیای اخلاق و تعامل سازنده با جهان را داده و بر آن پایبند خواهد بود.
 
در این میان تعدادی از دانشجویان شعار «فضای امنیتی نمی‌خواهیم نمی‌خواهیم» که روحانی در پاسخ به این شعار پاسخ داد ما در کلیت این شعار را قبول داریم، معتقدیم علم و تحقیق در سایه دوربین و دورباشی محقق نمی‌شود. باید فضای علمی‌مان یک فضای آزاد باشد و آزادی آکادمیک مورد اعتماد ما است و در این فضاست که علم تولید و بهتر حاصل می‌شود.
 
رئیس‌جمهور در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه شما 4 ماه است دولت را تحویل گرفته‌اید و در این مدت چه تلاشی برای ترمیم جایگاه دانشجو، و دانشگاه کرده‌اید، اظهار داشت: من فکر می‌کنم که دولت همه تلاش خود را برای آرام بودن فضای دانشگاه انجام داده است، ما می‌خواهیم تشکل‌های دانشجویی برای فعالیت شان آزاد باشد، دولت تلاش می‌کند که نهاد علم را در اختیار دانشجویان و دانشگاه قرار دهد، چرا که دولت معتقد است فضای دانشگاه و اداره آن توسط اساتید و هیئت علمی میسر است و وزرا عمدتا باید نقشی هماهنگ‌کننده داشته باشند.
 
وی در این ارتباط خاطرنشان کرد: همه تلاش‌مان در این است که برای اشتغال دانشجویان که بزرگترین نگرانی دولت نیز برای سال‌های آینده است، برطرف و فعال شود. دانشگاه‌های ما باید اختیار لازم برای تولید و خدمات را داشته باشند و اینها توجهاتی است که دولت به دانشگاه داشته و دارد.
 
مجری برنامه از روحانی پرسید که برای آگاه کردن مخالفین خود نسبت به عملکرد سیاست خارجی‌تان چه روندی را در پیش گرفته‌اید و به چه میزان تاکنون در این راه عملکرد داشته‌اید، گفت: راه سیاست خارجی دولت بیان کردن و تشریح مبانی و آثار آن است و در این کار فقط دولت مسئول نیست و همه دانشجویان باید واقعیت‌ها را به مردم بگویند که به هر حال توافق کوتاه‌مدت اولیه ما چه گره‌هایی را باز می‌کند.
 
همزمان با این بخش از سخنان روحانی تعدادی از دانشجویان نیز «انرژی هسته‌ای حق مسلم ما است» سر دادند که رئیس‌جمهور در پاسخ به آنها گفت: همه حقوقی که حق مسلم مردم است، دولت مورد مراعات قرار داده و خواهد داد و قطعا در آن چارچوب حرکت خواهیم کرد و به نظرم هم دولت، هم دانشجویان و هم فرهیختگان باید آثار توافق هسته‌ای را به مردم بیان کنند.
 
وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه احترام و عزت امروز ملت ایران در سطح جهانی نسبت به سال‌های قبل به مراتب بالاتر است، افزود: شرایط جهانی فضا را برای کارآفرینان ما در بخش تولید و خدمات فعال‌تر کرده است، شما می‌بینید که صدای جمهوری اسلامی ایران به گونه‌ای به مردم بیان می‌شود که چهره واقعی‌اش را به مراتب بهتر از سال‌های قبل نشان می‌دهد و همه اینها آثار سیاست خارجی دولت تدبیر و امید است.
 
روحانی در پاسخ به سوال دیگر مجری برنامه مبنی بر اینکه دولت شما چه راهکاری برای جلوگیری از خروج بیش‌از حد نخبگان تدبیر کرده است و از طرفی می‌دانید تعدادی از اساتید در سال‌های گذشته با چه معیاری جذب دانشگاه‌ها شده‌اند؛ برنامه‌های شما برای این کار چیست، اظهار داشت: چرا باید نخبگان از کشور خارج شوند؟ ما چند روز پیش در شورای عالی انقلاب فرهنگی گزارش دقیقی از دکتر ستاری از میزان خروج نخبگان از کشور دریافت کردیم، البته تعدادی می‌تواند قابل قبول باشد، اما وقتی از حد خود بالاتر رفت باید علل و عوامل آن را بررسی کنیم.
 
وی خاطرنشان کرد: متاسفانه برخی از نخبگان حقیقتاً برای فعالیت خود فضایی نمی‌بینند و ما باید فضای لازم برای آنها ایجاد کنیم. دانشگاه فقط علم و سیاست نیست. در دانشگاه‌ها اخلاق و فرهنگ را هم باید توسعه دهیم.
 
رئیس‌جمهور تصریح کرد: البته اگر احساس مسئولیت به ملت و وطن در میان همه آحاد جامعه تربیت شود، حتی کسانی هم که خارج را برای ادامه زندگی خود مناسب می‌دانستند به داخل می‌آیند.
 
ما راجع به دولت گذشته صحبتی نکردیم، فقط 2 الی 3 آمار را گفتیم که اینها ناراحت شدند
 
روحانی در پاسخ به پرسش دیگری با این مضمون که چرا در گزارش 100 روزه شما فضای تخریب دولت قبل بیشتر محسوس بود، افزود: ببینید از ابتدا ما به مردم گفته بودیم که مساله را به مردم گزارش خواهیم داد. در این گزارش بر 2 موضوع تاکید داشتیم، یکی اینکه چه دولتی را تحویل گرفته‌ایم و دوم اینکه در طول 100 روز از عمر دولت چه اقدامات و تصمیماتی اتخاذ شده است.
 
وی افزود: ما راجع به دولت گذشته صحبتی نکردیم، فقط 2 الی 3 آمار را گفتیم که اینها ناراحت شدند. این آمارها هم برای شخص من نبود، بلکه آن را از مرکز آمار نقل کردیم که اتفاقا رئیس مرکز آمار هم اصلا عوض نشده است. همچنین بخش دیگری از این آمار را رئیس خزانه به من داده بود که رئیس خزانه هم عوض نشده است.
 
روحانی افزود: اگر ما اعلام کردیم که رشد اقتصادی ما 5.8- بوده است، کسی باید بدش بیاید؟ اینها آمار است. اگر گفتیم دولت بدهی‌های بزرگی را جا گذاشته، همه‌اش 3 رقم آن را گفته‌ایم و بقیه را نگفته‌ایم، اگر ما حرف از بدهی 74 هزار میلیارد، 55 هزار میلیارد و 60 هزار میلیارد سخن گفته‌ایم بدانید هنوز بقیه را نگفته‌ایم.
 
رئیس‌جمهور برهمین اساس تصریح کرد: ما گفتیم امسال باید 7.2 تن گندم بخریم، این چه ربطی به تخریب دارد؟ اگر شما می‌توانید اعلام کنید به مردم که نان نخورند، بگویید که ما هم گندم وارد نکنیم، من به عنوان امین مردم مسئولم مشکلات کشور را بگویم.
 
وی تصریح کرد: همه کارهایی که در بخش اقتصادی، فرهنگی، سیاست خارجی و داخلی در 100 روز انجام شده بود را گفتم، قضاوت‌کننده مردم هستند، حتی همه آنهایی که تند حرف زدند رفتند نظرسنجی کردند و دیدند که مردم نسبت به 100 روزه چه می‌خواهند و چه گفته‌اند. به هر حال ما به اندازه 100 روز کارهایی را انجام داده بودیم و گزارش آن را اعلام کردیم.
 
روحانی با بیان اینکه دولت با کار شبانه روزی موفق شد بودجه 93 را اجرایی و برای اولین بار طبق قانون آن را به موقع تحویل مجلس دهد، گفت: اگر 15 آذر جمعه نبود، ما آماده بودیم جمعه بودجه را تحویل دهیم، در واقع ما از غروب 14 آذر حاضر بودیم بودجه را به مجلس ارائه دهیم. اما خود مجلس گفت چون جمعه تعطیل است و شنبه مجلس جلسه‌ای ندارد، بهتر است یکشنبه تقدیم مجلس شود.
 
وی در ادامه و در این بخش از سخنانش به مزاح و در واکنش به سوال قبلی مجری برنامه گفت: نکند اینکه 15 آذر آمادگی تحویل بودجه به مجلس را داریم هم تخریب دولت قبل است؟
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
بيدار
-
۱۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۱
واقعا اين گره بود که گشوديد؟؟؟
والا ما ناراحتي نديديم. هرچي ديديم همه مث ... ذوق زده شده بودند و همديگه رو بغل ميکردند.
اشتون و کري که ديوونه شده بودند از ذوق.
اگه بقيه گره گشايي هاتون هم مث اين باشه که واي به حال ملت...
93
4
الله اکبر
۱۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۷:۲۶
واقعاچه کساني ازاين مذاکره ذوق زده بودند؟
اي باباداداش گلم
نگورهبري هم موافق بود
رهبري بايدمديريت کندشرايط جامعه را
اگربگويدنه اين مذاکره به ضررمابود.....دولت مي گويدمادستمان بسته است واختيارنداريم
لذااکتفامي کندبه اشاره
العاقل يکفي بالاشاره
آن وقت روحاني مي گويد:ببينيدچه کساني ناراحت شدن ازمذاکره
بله.....جان کري واشتون ازشدت ناراحتي هم رابغل مي کردند
جناب....ظاهراهنوزباورنکردين که آمريکاشيطان بزرگ است وتمام
امام خميني:اگرديديددشمن ازحرکت ماخوشحال است بدانيديکجاي کارمامي لنگد
دوستان اشتباهات اين طيف داره مردم ايران رومقابل مردم آمريکاميذاره نه دولت درمقابل دولت
اوبامامي رودودرمقابل مردمش مي گويدکه مانمي گذاريم ايران امنيت جهان رابهم بزندوبمب بسازد
واقعاميشه بااين وضع مذاکره کرد؟؟؟!!!
سعيد
-
۱۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۹
همه اونهايي که شعار سياسي مي دادند بسيجي بودند آقاي روحاني!!!!!!!!!!!!
برا اين انتخاب مردم متاسفيم!
67
2
حسن نمازي
-
۱۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۹
ضمن تبريک اين روز به تمامي دانشجويان آزاده کشور، همانطور که در بيانيه شوراي تبيين مواضع بسيج دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران شمال آمده بود تاکيد مي کنم که مبادا در هياهوي بزرگداشت اين روز گم شده و ديد همه جانبه ي دانشجويي را از دست بدهيم. مطابق رهنمود هاي رهبر عزيزمان خوب ببينيم و خوب بشنويم و با ديدي بصير تجزيه و تحليل کنيم تا اسير لبخد يکي دوروزه نشويم.
58
0
بهار
-
۱۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۰
يادمان باشد آن زمان آنهايي که حرکت دانشجويي را برعهده داشتند، نه ريالي دريافت مي‌کردند، و نه از دولت و حکومت دستور مي‌گرفتند.(پ ن پ)
46
0
دانشجوي بيدار
-
۱۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۶
آقاي روحاني شما بدليل مشغله نميتوانيد به حرف دانشجويان گوش بدهيد؟؟؟ چه مشغله اي مهم تر از درد دانشجويان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
72
3
نيما
۱۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۸
وقتي قراره کار خودشون رو انجام بدن چه نيازي است به وقت گذاشتن و شنيدن نظر ديگران؟!خصوصا وقتي اين ديگران، مخالف هم باشند!
محمد
۱۶ آذر ۱۳۹۲ - ۲۲:۳۹
چه مشغله ايي؟ مذاکره با عربا سر جزاير 3گانه. بازم بگم؟؟؟؟
رضا
-
۱۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۷
امام خميني (ره) فرمودند: امروز بسيج دانشجويي و طلبه از ضروريترين تشکل هاست.
58
0
علي طهماسب پور
-
۱۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۰
سكوت.......................چه تدبيري كرد همه رو حذف كردند تا مراسم بدون حاشيه برگزار بشه ماشااله به اين تدبير
61
1
نيما
۱۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۳
دولت تدبير و اميد، تدبيرهاش رو براي ساکت کردن مخالفان داخلي اش خرج مي کنه و اميد رو هم به دشمنان خارجي مي ده! اگه گفتين مردم اين وسط چي ميشن؟ خوب معلومه ديگه مردم هم بايد بيان و بهشون راي بدن وگرنه مورد انواع توهين ها قرار مي گيرن.
نيما
-
۱۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۵
"به علت کثرت کاري نتوانستم «انتقادات» شما را بشنوم"
اين هم بيان حقيقتي ديگر از زبان رئيس دولت راستگويان! شما و تفکر شما عادت دارند متکلم وحده باشند گرچه هميشه شعار تحمل مخالف مي دهيد.

درضمن واقعا نمي تونم درک کنم شما به خاطر کدام بخش از توافقنامه اينقدر به خودتون مي باليد؟! اگر قرار بود به همچين جايي برسيم که خيلي خيلي زودتر از اين هم مي شد رسيد دانشمندانمون هم ترور نمي شدن.
78
6
نيما
۱۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۵
راستي آقاي رئيس جمهور اگر ايران 75 ميليون بسيجي داشت شما الان رئيس جمهور نبوديد
مهدي زاده
۱۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۷:۱۶
نميدونم ازکجاي اين توافق نامه اينقدرخودشيفته شده اند.....مگرچه گيرآورده ايم؟؟؟؟؟
کاش ايشون مناظره راقبول بکند
اينقدرکه مي گويندمشکلات کشور80%ازسومديريت است وفقط تحريم ها20%اثرداشته.... پس چراخودشان مشغول مذاکره اند......احتمالاازاصلاح مديريت خسته شده اندوبه جابجايي بدنه دولت اکتفامي کنن
علي
-
۱۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۴
بازهم دمش گرم. بهتر از احمدي نژاد هست که در 8 سال رياست جمهوريش فقط يکبار در سال اولش اومد دانشگاه. لااقل روحاني 2 بار در 100 روز اومده.
10
64
بهارين
۱۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۵:۲۹
اصن سفرهاي استاني و فعاليتهاي عمراني کشکه! رئيس جمهور باس بره خوابگاه دانشجويي1-2 ماه همونجا بابچه ها زيست کنه! به اين ميگن يه رئيس جمهور واقعي و مردمي!
azam
۱۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۵:۴۵
انگار عادت کرديد به دروغ من کارشناسي شهيد بهشتي بودم الان هم ارشد شهيد بهشتي هستم احمدي نژاد دوبار اومد دانشگاه ما
چرا به نمايندگي از همه دوستات نمگي که بار دوم چيکار کرديد توي دانشگاه اينقدر فهم و شعورتون بالا بود که بي احترامي و بي حرمتي رو به حد اعلي رسونديد
اما امروز ديديد که قشر با شعور و فهميده و مخالف روحاني هيچ بي احترامي به او نکرد...
دانشگاه تهران
۱۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۴
شما فقط يه بارشو از تلويزيون ديدي عزيزم...من خودم دانشگاه تهراني بودم از سال88تا همين حالا،حداقل4-5تا جلسه شو که تو دانشگاهمون بود رو خودم ديدم.تو يه جلسه شم خودم حضور داشتم(کاروان غزه)
لطفا منصفانه تيکه بندازين...
ضمنا به قول شما احمدي نژاد همون يه باري هم که اومد انتقادا رو شنيد!
زنده باد مخالف من!
زهرا
۱۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۸
اين به خاطر اينه که آقاي احمدي نژاد خيلي سرش شلوغ بود ولي آقاي روحاني وقتش آزادتره.
کريمي
۱۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۷:۱۱
اينکه نيادبهتره تااينکه ميادولي نميذارن همه دانشجوهابيان
واينکه نميذارن افرادسوال بپرسن
نيايش
۱۷ آذر ۱۳۹۲ - ۰۰:۰۹
انگار که بدون سند و مدرک صحبت کردن بين اين اصحاب اعتدال!! اپيدميه!
رفيق
۱۷ آذر ۱۳۹۲ - ۰۱:۴۷
فکر مي کنم شما اين هشت سالي که گذشت خواب بوديد... آخه برادر من طرفداري هم حد داره... احمدي نژاد هيچ دانشگاه دولتي رو نبود که نره .
کميل
-
۱۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۸
فکر نکنم آقاي رئيس جمهور آماري که ارائه دايد از دولت قبل واقعيت داشت،اگر راست ميگوييد اگر اهل منطق هستيد،درخواست مناظره با رئيس جمهور سابق را قبول ميکرديد،وگرنه يک طرفه صحبت کردن را همه خيلي بهتر از شما ميدانند.
47
2
مريم
-
۱۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۰
چون دنبال زمين زدن دولت قبل دنبال مدرك مي كردي وقت شنيدن انتقاد نداري!!!
47
1
دانشجوي دانشگاه جامع علمي کاربردي
-
۱۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۲
جناب رئيس جمهور همزمان با سخنراني شما در دانشگاه شهيد بهشتي ، سخنراني وزير دفاع آمريکا در منامه بود که گفت گزينه نظامي روي ميز است و ايران بايد تعهد بدهد که به توسعه دانش هسته اي نپردازد آيا ما تعهد داده ايم که دانش هسته اي را توسعه ندهيم و عقب نشيني کنيم.
در ضمن شما با خزانه خالي چطور بودجه صندوق را 20 برابر کرده ايد . آيا بدهي هاي که دولت گذشته ايجاد کرده است از نظر اقتصادي طرف ديگر اين بدهي ها دارايي هاي نيست در کشور ايجاد شده است . آخه من حسابدارم اي حقوقدان طرف ديگر بدهي ، داراي است .
59
1
دانشجوووووو
۱۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۷:۱۲
داشت تعداد سربازاشو تو منطقه خاورميانه اعلام ميکرد کشورهاي هم مواضع خودش و همسايه ي مارو شمارش ميکرد بعد ايران علنا تهديد کرد بعد اخطار داد خلاصه يه وضعي بود...از اون طرف آقاي ظ:فکر ميکنيد اگر آمريکا بخواهد فلان کار را انجام دهد نميتواند؟....مرسي از اين تدبير بي تدبير!
مهدي
۱۷ آذر ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۹
شما که از گزينه ي نظامي امريکا ميترسين غلط ميکنين ادعاي انقلابي بودم ميکنيد تو کشور ماهم ميگيم مذاکره بعد ميگيم مرگ بر امريکا
N I M A
-
۱۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۶
:: تو 35 دقيقه فقط 2 الي 3 آمار رو گفتيد آقاي روحاني ؟!!! ::
41
1
بهارين
-
۱۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۱
ميشه لطف کنيد ديگه گره نگشاييد؟!!! (يه سري از مردم کلا نميدونن انرژي هسته اي چي هست که حالا بخوان روش غيرت به خرج بدن! فکر ميکنن فقط يه اسمه! بعد واسه نداشتن دارو و خيلي چيزاشون همش غصه ميخورن! نميدونن که همين غني کردنا آخرش به توليد دارو و خيلي چيزاي ديگه ميرسه.....) امان امان.....
33
1
دانشجويي شهيد بهشتي (زهرا)
-
۱۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۵:۱۵
مراسم با کيليپ نو سفر شروع شد!!! دوبارم پخشش کردن، اصلا" فکر نميکردم کيليپي با آن وضع و با خوانندگي بانوان بيش از حد خوش سيما را در چنان جمعي ببينم!!!
42
1
بدون نام
-
۱۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۵:۴۶
ببين عزيزم همگي از بيخ و بن سر کاريم
بدتر از زمان خاتمي که نيست
شماها اون موقع هنوز ني ني بودين
نمي دونين همين دارو دسته خاتمي و موسوي و بقيه شان چه بي ابرويي اي بر عليه هاشمي رفسنجاني را ه انداخته بودن
حالا ببينين هاشمي رفسنجاني شده باباي بزرگوار همشون که بدون اجازه اون اب نمي خورن

فردا مي بينين روحاني و احمدي نژاد و بقيه هم با هم يکي هستن
براي حکومت مهم اينه که در هر زماني مردم در صحنه باشن حالا يا پشت اين نفر يا پشت اون نفر
مهم اينه که چرخ مملکت بچرخه
بالاخره کشوري مثل ايران که ادعاهاي بزرگي داره وبزرگ تر از همش اينه که مي خواد سنگر حضرت مهدي باشه بايد حتي اگه شده لنگ لنگان هم خودشو سرپا نگه داره
يه زمان دم اين گروه را مي بينن زمان ديگر دم گروه ديگري را
11
26
بدون نام
-
۱۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۵:۴۶
ببنيم بعد چه مي شود
17
0
saeednsa
-
۱۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۵:۵۳
منظور از اين حرف يعني چه :
شعار دو طرف زيبا بود
يعني حصار سران فتنه شکسته بشه
که اگر اينجوري بشه عاقبت خوبي در پيش دولت من نميبينم
خدا عاقبت همه ما را ختم به خير بگرداند..
و از شر دشمنان داخلي و خارجي خلاص بگرداند...
67
4
بدون نام
-
۱۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۶:۴۲
دروغ يعني اين !!! 75 ميليون بسيجي داريم يعني بعضي فتنه گران ومخالفان نظام وحتما وهابي وبهائي هم جزء اين مجموعه هستندچرا مغلطه مي کنيد ؟؟ آقافرمودند هرکه دلش به حال اسلام ونظام وانقلاب بسوزد بصورت عام بسيجي است وهرکه دلش با بسيجي هاست ، وآنها را تحسين ميكند، به آنها احترام ميگذارد، قدر آنهارا ميداند، اگردر داخل سازمان بسيج هم نباشند؛ آنها هم بسيجىاند. آن كسانى كه ارزشهاى شما را قبول دارند، به آن ارزشها احترام ميگذارند، به زحمات شما، به خدمات شما، به مجاهدت شما احترام ميگذارند، آنها هم از نظر ما بسيجىاند... بعدشما چگونه مي گوئي ؟؟ جناب روحاني لطفا بااينگونه وارونه صحبت کردن مردم بخصوص دانشجويان را.....فرض نکنيد .مردم برخلاف ديد شما بابصيرت وهوشيارندواگربه شما راي دادند اميد به تغيير درمعيشت داشتند نه تغييردرفرهنگ وارزشها ونيروهاي ارزشي و....
67
2
امير
-
۱۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۷:۱۵
جالبه از يه طرف مي گن ما غروب چهارشنبه آماده بوديم ، از يه طرف مي گن فردا بايد بريم مجلس وقت نداريم بشينيم ببينيم شما چي ميگين کارا مونده !
حالا شما بگو حقوقدانه يا سرهنگ ؟؟؟
57
3
مبتدي
۱۶ آذر ۱۳۹۲ - ۲۳:۲۳
سرهنگ
بي تاب ظهور
-
۱۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۷:۴۳
خيلي بي انصافيه اينکه خودروحاني گفته اگرازکسي انتقادشدبايدبيايددررسانه ملي جواب بدهد
دوستان تکاپوکنيدبلکه ايشون انقدراصرارداره مناظره راه بندازيم
ايشالاازدفاتربسيج نامه درخواست مناظره بين دورئيس جمهورآماده بشه
حيف نيس اينقدرزحمت دوستان همه مادردولت قبل بانامردي هاي امثال توفيقي له بشه
دردانشگاه ماهمه دارن يابيرون ميشن ياجابجا
مديران عوض ميشن وکارمندان جابجا
انگارحکومت معاويه رفته وحکومت علي ع نعوذبالله آمده!
مديربا6سال سابقه اخراج ميشه
کارمندمالي رفته روابط عمومي
مسول خدماتي هاميشه مشاورومسول دفتررييس دانشگاه!!!
بابااين چه وضعيه؟؟؟!!!
مگه غنيمت تقسيم ميکنين؟
روحاني.....انقدرشعارنده....گوش ماپرشده
توفيقي بااين اعتقادات ورفتارنامناسب همراه توچه ميکنه؟
چرايکي به نعل مي زني ويکي به ميخ؟
66
4
بهبود
۱۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۸:۳۳
دقيقا! سازمان انرژي اتمي هم تو اين 3-4 روز اخير عذر 7-8 تا ازدانشمنداي هسته ايشو خواست! بيرونشون کرد!!!!
اين چه وضعيه آخه؟؟؟؟
مجيد
-
۱۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۸:۴۱
دروغ پشت دروغ////جالبه بچه ها... ديديد وقتي يک کسي جوابي براي گفتن نداره چه جوري صحبت ميکنه؟ اگه تابحال نديد حالا ببينيد روحاني چطوري بدست و پا افتاده نميدونه چه جوري سر و ته قضيه رو جمع کنه...
خيلي خنده داره هم خودش و هم اونايي که از سر نفهمي و مطالعه کم و بي اطلاعي حرفاي روحاني رو باور ميکنند.
حالا جناب روحاني اگه واقعا از روز چهارشنبه براي رفتن به مجلس آماده بوديد پس چه غلطي ميخواستيد بکنيد که وقت نداشتيد درد دل جووناي مردم رو بشنويد؟ مگه اين چيز بي اهميتي بود که راست راست به بچه هاي مردم دروغ ميگيد؟
والا....من که خدا رو شکر ميکنم که از همون اول ميشناختمت
20
3
اميد
۱۷ آذر ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۷
اين ادبيات همون ادبيات احمدي نژاد
کاري که احمدي نژاد تو 8سال نتونست انجام بده دکتر روحاني تو 99 روز انجام داد اين نشون ميده دولت قبلي چقدر بي کفايت بود
نيما
۱۷ آذر ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۶
آقاي اميد
درست مي گيد، احمدي نژاد توي 8 سال نتونست به خودش اجازه بده دستاوردهاي دانشمندان ايران رو به باد بده، نتونست اما روحاني خيلي راحت و با افتخار اين کار رو کرد. سر اين موضوع بحثي نداريم.
مما
-
۱۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۹:۳۲
مثلا به خيال خودش داره زرنگي ميکنه. با يه کوته فکري ميگه حالا هم تحريمو ميشکنم هم پولاي ايران رو از بانک هاي خارجي پس ميگيرم.آخرشم به غني سازي ادامه مي دم (هم خدا رو مي خوام هم خرما رو).نه عزيزم اين زرنگ بازيا به درد يه بچه 2 ساله ميخوره که هيچي از سياست نميدونه.يا بايد اينوري باشي يا اونوري. نميتوني دو طرف رو راضي داشته باشي. هر چند فعلا که پشت کردي به اين طرف.
18
3
مهدي
۱۷ آذر ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۳
شايد نشه دو طرف رو راضي نگه داشت ولي ميشه وقت خريد براي تنفس شما از ايشون بهتر سياست ميفهمي؟خنده دار حرف ميزنيد
مهدي
-
۱۶ آذر ۱۳۹۲ - ۲۱:۰۷
اگر دو سه تا آمار نيم ساعت طول بکشه در اين صورت اگه بقيه آمار رو بگن حتما چند سال طول مي کشه وکلا خدا پدر مرکز آمار ايران را بيامرزه اگه بخواد آماراي اول انقلاب تا حالا رو بگه قرنها زمان لازمه....
9
2
بدون نام
-
۱۶ آذر ۱۳۹۲ - ۲۱:۰۷
خوشم مياد روحاني با اين لحني که همه رو مسخره و خام ميکنه ، با دانشجو جماعت نمي تونه سر بازي رو باز کنه و مسخره کنه
ما دانشجوها خيلي فهممون بالاتره
دو سه تا آمار دادم و
شعار دو طرف زيبا بود و
برو بابا ...
22
4
بدون نام
-
۱۶ آذر ۱۳۹۲ - ۲۱:۴۴
حضرات يه تشت آب يخ تقديم کنم؟بدجوري سوختين از تندروي زيادااااا
6
15
مرجان
۱۸ آذر ۱۳۹۲ - ۲۳:۱۰
بد نيست كمي ادب رو رعايت كنيد
رفيق
-
۱۶ آذر ۱۳۹۲ - ۲۱:۵۴
ببينيم تو چه گلي مي خاي به سرمون بزني... گندم رو وارداتي کردي ، صادرات نفت رو زياد کردي خودروسازا رو داري ميفروشي به خارجي ها و...تادقيقا اقتصاد مقاومتي رو نقض کني و اونا هم ميدونن دارن چيکار مي کنن تا تو دولت هاي بعد کسي هوس مقاومت به سرش زد رسما با کمر به زمين بزننش. هنر اصلاحاتو سازنگي همينه تا فقط مثل ... شکم مردم بيچاره سير نگه داره و چيب پولدارا رو هم پر تر تا فکر کنن بهترين هستن اما فرق سربلندي رو با وابستگي نمي فهن و به خيال خودشون دارن مي ترکونن.
21
5
دوست
۱۷ آذر ۱۳۹۲ - ۰۸:۲۹
خودرو سازي ها رو که اگه تعطيل کنه به نفع من و تو دوست عزيز
شما با 18 ميليون ميتوني يه ماشين 100 برابر بهتر از پرايد سوار شي! خدايي نکرده تصادف کردي جنازتو ميشه در آورد
چقدر هموطن هامون تو همين قوطي حلبي کشته ميشن ؟ بعدشم 8 سال ما تحمل کرديم شرايطو 4 سالم شما تحمل کن
انتقاد کردن هنر نيست که صداتونو ميندازيد تو سرتون هرچي از دهنتون مياد بيرون ميگيد
تينا
۱۷ آذر ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۶
خوبه احمدي نزاد بغير از اختلاس وکلاهبرداري وسوئ استفاده از اموال بيت المال ميراث جاودانه اي ارث نگذاشته است؟
رفيق
۱۷ آذر ۱۳۹۲ - ۱۹:۱۴
من خودم عاشق ماشين و وسايل لوکسم ... اما بايد بدوني به چه قيمتي استفاده کني .به هيچ وجه عزت وارزش خون اون همه شهيد رو با قوطي کبريت عوض نمي کنم. به قول شهيد رجايي يک نان را سي ميليون نفر مي خوريم اما زير بار زوز نمي رويم... هيهات منه الذله
سينا
۱۸ آذر ۱۳۹۲ - ۰۱:۲۸
دوست جان
ايران خودرو علاوه بر اون ماشينايي که ميزنه ،نقش عمده اي در اشتغالزايي مستقيم و غير مستقيم داره پس نه احمدي نژاد و نه روحاني ني بايد و نه ميتونن تعطيلش کنن که شما بنز و هيونداي سوار شي با 18 ميليون
يه کم بزرگتر ببين خواهشا
بدون نام
-
۱۶ آذر ۱۳۹۲ - ۲۳:۴۲
اقاي روحاني انساني بزرگ و روشنفکر و تحصيلکرده هست پس انقدر ايشان را به چالش نکشيد 18 ميليون راي اورد 8 سال ساکت بوديم شما هم لطفا سکوت کنيد 100 روز گذشته 8سال نگذشته که جبهه مي گيريد امثال شما ها زمان حضرت علي و امامان معصوم زياد بود که دم از دينداري مي زدند حکم مي دانند تو رو خدابس است
5
31
azam
۱۷ آذر ۱۳۹۲ - ۰۹:۳۱
ببينيد کي دم از سکوت 8 ساله مي زنه!!!!!! لابد سال 88 هم ما خودمون بوديم که مي اومديم توي خيابونا!!!!!!!!!!
بي علت نيست که ميگن«کافر همه را به کيش خود پندارد»
مجيد
۱۷ آذر ۱۳۹۲ - ۰۹:۴۵
مطمئني 8 سال سکوت کرديد؟
يه سري بزن به سايتهايي که به خاطر فحاشي رکيک به رهبري اونهم فقط به خاطر حمايت از دولت وقت فيلتر شدند سايتهايي که اين چند سال شانتاژ رسانه اي درست کردند
2 ميدوني امثال کردان و مرتضوي و بدتر چندتا تو اين دلت هست و ما با بزرگواري چيزي نميگيم
نمونش وزير نفته که هنوز پرونده کرسنتش بازه
فقط فرق ما با شما اينکه که فوروارد شما آقاي هاشمي است و ما نه
مهدي
۱۷ آذر ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۹
جنابazam الان ما کافر شديم ديگه مارو تکفير کردي ما اومديم تو خيابون يعني مارو با اونا يکي ميدوني يعني هرکي طرف روحانيه از فتنه گراي 88 پس18 ميليون فتنه گر تو ايران وجود داره از رو هوا صحبت نکن سعي کن تهمت نزني عزيزم حق رو فداي طرفداري از شخص خاصي نکن اين برات بهتره
سينا
۱۸ آذر ۱۳۹۲ - ۰۱:۲۵
مهدي جان چند سالته؟؟؟؟؟
دوست عزيز اينو ديگه همه ميدونن که معني اين ضرب المثل چيه...
عزيزم اينجا خبرگزاري دانشجوهاست نه دانش ـموزا ، دانشجوها هم معمولا 2 يا 3 واحد ادبيات پاس ميکنن...
(اين از نظر دستوري) ولي از نظر محتوايي که نتونستي حرفي بزني که درخور جواب باشه...
بهارين
۱۸ آذر ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۷
8 سال سکوووووت؟؟؟؟!!!
بخنديم يا گريه کنيم؟
جوک سال بود اين؟ چي بود؟؟!
بدون نام
-
۱۷ آذر ۱۳۹۲ - ۰۰:۱۸
آخرش هم نفهميدم کدام تيم واليبال برنده شد. همه که از زمين بازي پيروز بيرون اومدن.
15
0
دانشجوي علامه
-
۱۷ آذر ۱۳۹۲ - ۰۰:۵۴
حاج حسن مطمئني حسابت درسته؟؟از شما بعيده يعني 10سال نتونستيم کاري کنيم 100روزه درست شد ؟پس شما اون دو سال اول چکار مي کردي برادر؟بستن سايت هسته اي رو هم به گره گشايي هات اضافه کن...
27
4
دانشجو
-
۱۷ آذر ۱۳۹۲ - ۰۸:۲۳
با سلام
من از دانشجويان شهيد بهشتي هستم .
خواستم مسئله اي رو با شما در ميون بگذارم که شايد شما صدايي باشيد براي ما. دانشکده داروسازي ديگه اون ارزش قبلي رو نداره وقتي شعبه بين الملل رو با ما ادغام کردند و ما هر اعتراضي کرديم بي پاسخ موند.
الان اگه وارد دانشکده ما بشيد در واقع با سالن مد و فشن اشتباه گرفته ميشه و اون قدر مسائل حاشيه اي وجود داره که عملا ديگه دانشجويان وقتي براي درس خوندن و فکر کردن ندارند !
ما و خيلي از بچه ها روز دانشجو برامون هيچ مفهومي نداره وقتي هيچ کس به اعتراضمون توجهي نمي کنه..
23
1
دانشجو
-
۱۷ آذر ۱۳۹۲ - ۰۸:۲۶
آقاي روحاني اگه به فکر دانشجو و ارزش اجتماعي اون هستن بهتره به اين مسئله توجه کنند وگرنه جامعه به سمتي داره پيش مي ره که عملا فرقي بين ما که نخبه ها جامعه هستيم با کسي که از هيچ فيلتري رد نشده و صرفا به خاطر پول پدر و مادرش وارد دانشگاهي ميشه که برخي ها سال ها براي ورودش زحمت کشيدند گذاشته نمي شه..
ما مي ترسيم از روزي که ديگه هيچ ارزشي براي علم نباشه و الان مي بينيم که ديگه نيست..
شايد درک اين قضيه براي خيلي هاتون سخت باشه ولي به اين قضيه رسيدگي کنيد حداقل به عنوان يه خبر که براي کل جامعه پيش نياد

قضيه پيچيده تر از اين چيزهاييه که ما مي بينيم
22
0
نيما
-
۱۷ آذر ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۹
"روز چهارشنبه 13آذر در اولين جلسه هيأت امناي «صندوق نوآوري و شکوفايي دولت يازدهم» اولين بار از 200 ميليون دلار بودجه اختصاصي اين صندوق از «صندوق توسعه ملي» خبر داده شد. آقاي روحاني با ضرب اين عدد در 2500تومان معادل آن يعني 500ميليارد تومان را به دانشجويان هديه داد و آن را بيست برابر معادل مبلغ اختصاص داده شده در دولت قبل دانست."!!!!!!!!!
آيا اين آقا حقايق را نمي داند؟! و يا ما را ..... حساب کرده؟!!! يا اين روزها راستي و حقيقت معناي ديگري يافته و ما بي خبريم؟!!!!! به قول رجا آيا همه ي آمارهاي دولت اينگونه است؟!!!!!!!
17
1
ناشناس
-
۱۷ آذر ۱۳۹۲ - ۰۹:۱۸
ازروحاني بيش از اين انتظاري نيست
23
3
بدون نام
-
۱۷ آذر ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۰
اعتدال به معني راه رفتن ميان حق و باطل نيست! معني کار کسي که مي خواهد هم اهل حق را راضي نگه دارد و هم باطل را از خود نرنجاند به معناي واقعي کلمه نفاق است!
30
5
مهدي
-
۱۷ آذر ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۱
چه طور امار هاي من دراوردي دولت قبل همه درست و غير قابل انکار الان دولت شد دروغگو از يکي خوشتون نمياد بگين خوشمون نمياد چرا تهمت ميزنيد سوزشتونو با اب درمان کنيد نه تهمت و بي اخلاقي ملت شمارو خوب شناخت که خط فکري تون راي نياورد
5
24
ناشناس
۱۷ آذر ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۷
جناب آقاي مهدي ما به راي مردم احترام مي گذاريم و تابع عق و منطق هستيم متاسفانه من و شما از عمليات پشت پرده بي خبريم ونمي توانيم درمورد آمارهاي ارائه شده توسط مسئولين بطور مطلق قضاوت كنيم ولي مي توانيم درمورد اظهارات مسئولين و تناقض گوئي آنها نظر دهيم و اين عمل را به خودشما واگذارمي كنم و بدون تعصب اظهارات آقاي روحاني را مورد تجزيه و تحليل قرارده و هرچه بگوئي من مي پذيرم و حتي درمورد اظهارات و عملكرد آقاي احمدي نژاد ما كه با اشخاص دشمني نداريم بايد واقع بين باشيم و همه چيز بدون تعصب و بدون وابستگي قبيله اي و قومي مورد بررسي قراردهيم نبايد بدون تحقيق به ديگران اتهام وارد سازيم بالاخره اگر به روز قيامت اعتقاد داشته باشيم بايستي پاسخگوئي اعمال و قضاوتهاي خود باشيم و فقط مي توانم اينگونه بگوئيم فعلا به وضع معيشتي مردم توجه نمي گردد فقرا روزبه روز فقيرترمي شوند ولي درعوض اغنيا غني تر مي گردد اينگونه اقدامات با قانون اساسي منافات دارد لطفا بيش از اين تقابلهاي غيرمنطقي را گسترش نفرمائيد اندكي درفكر ترقي و پيشرفت مادي و معنوي مردم باشيد
مهدي
۱۷ آذر ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۱
من خودم از منتقدين دولت هستم ولي واقا انتقادا همش از روي اختلاف شخصيه وبي انصافي توش موج ميزنه مثلا اگه مذاکرات بد بوده چرا رهبري تاييد کردن که اينقدر فهش وتهمت زده ميشه هنوز صد روز گزشته 4 سال که نشده اميد وارم مثل گفته خودت با عقل .منطق انتقاد شود نه اينکه اب بخوره انتقاد ميکنين
بهارين
۱۷ آذر ۱۳۹۲ - ۱۸:۱۴
يادمون نرفته که دولت احمدي نژاد که راي آورد گروه مخالف تو همون روزهاي اول به دولتش لقب دروغگو دادن!!! يعني با راي 24 ميليون نفر از ملت اسم احمدي نژاد رو گذاشتن دروغگو! اون زمان هنوز وقت به حرف و عملکرد و اين صحبتا نرسيده بود حتي!!
اونوقت ما با ديدن عملکرد احمقانه جناب رئيس جمهور داريم ميگيم دروغگوئه! مگه نه اينکه کري و اوباما و اشتون دارن چيز ديگه اي ميگن و تو تعهد نامه چيز ديگه اي اومده و آقاي ظريف و روحاني هم دارن واسه خودشون چيز ديگه ميگن؟؟
اين غير از دروغگويي ئه؟؟؟ شما بگوووو!
منو چهر راستي بروجني
-
۱۷ آذر ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۸
آقاي روحاني وسط لا حاف را مي گيرد تا سردش نشود . تا به موقع خودش بگويد منهم طرفدار شما بودم .اين سياست تفرقه بينداز و حکو مت کن همينه .خدا آخر و عاقبت ما را ختم به خير کند. انشا ا لله
22
2
مما
-
۱۷ آذر ۱۳۹۲ - ۱۵:۵۷
ريا پشت ريا.
16
3
hhh
-
۱۷ آذر ۱۳۹۲ - ۱۸:۲۸
نمرديم و معني اتحاد هم فهميديم....
چ تونه پ؟
مث سگ و گربه افتادين ب جون هم....
بابا متحد باشين يکم....
1
3
بهارين
۱۸ آذر ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۱
اتحاد با انتقاد فرق ميکنه!
همين که ما هيچ عملي عليه کارهاي روحاني انجام نميديم و سطل آشغال آتيش نميزنيم يعني حفظ آرامش و اتحاد. ولي اگه سکوت کنيم ، هوا برشون ميداره که مثلا ما خيلي چيزززيم!
divodad.rozblog.com
-
۱۸ آذر ۱۳۹۲ - ۱۷:۳۳
به خاطر ديپلماسي ضربتي جناب روحاني فردا بايد پيچ ومهره هامونم بزاريم دم در اوباما ببره!حالاهي سنگشوبه سينه بزنيد!راستي کسي ازدکترسلام23خبرداره؟
9
1
پربازدیدترین آخرین اخبار