وزیر ارتباطات در مورد نحوه ورود وزرا به شبکههای اجتماعی نظیر فیسبوک پاسخ بسیار جالبی دادند.
به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، محمود واعظی در نشست خبری روز پنجشنبه که در حاشیه افتتاحیه نمایشگاه الکامپ نوزدهم برگزار شد در پاسخ به خبرنگار این خبرگزاری در مورد اینکه کمیته مصادیق مجرمانه عضویت در فیس بوک را جرم ندانسته، اما دور زدن قانون و استفاده از فیلترشکن برای ورود به این سایتها را از مصادیق مجرمانه اعلام کرده است، داشتن صفحه وزرای دولت چه معنی میدهد و آیا این خود مصادیق مجرمانه نیست؟ گفت: بروید از خودشان بپرسید.
بعد از این پاسخ وزیر، فرنقی زاده، رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات در حمایت از پاسخ وزیر گفت: وزرا از خارج از کشور به این شبکههای اجتماعی وارد میشوند.
این پاسخ در نوع خود بسیار جالب و شنیدنی بود، البته هر چه قدر هم که این پاسخ را شوخی بگیریم، اما در نهایت چیزی که از این پاسخ برداشت میشود، این است که گویا هیچ کس مسئله داشتن صفحات وزرا در شبکههای اجتماعی را جدی نمیگیرد و قرار نیست هیچ اقدام جدی در این باره انجام پذیرد.
وزیر ارتباطات امروز، 16 آذر ماه از ساعت 13 تا 14 در شبکه های اجتماعی حضور آنلاین تصویری خواهد داشت و با کاربران بحث و تبادل نظر میکند.
سوالم ازمسئولين ذيربط اينکه آيا فيس بوک براي سايرمردم به جز وزرا جرمه؟ پس اگه وزرا ازخارج ازکشور وارد شبکه هاي اجتماعي ميشوند پس بايد نگران و مواظب جاسوسي از آنها ازطريق شبکه هاي اجتماعي باشيم، اين زنگ خطريست براي پليس فتا.قانون از الآن بايد جلوي وزرائي که از چنين شبکه هايي استفاده ميکنند بگيريد، مگر آنها خونشان از بقيه ي مردم رنگين تره؟
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
اينا فک کردن بازم مث دوره ي هاشمي و اصلاحاته که هر کاري دلشون خواست بکنن وهيچ کسم چيزي نگه !