به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو» مراسم روز دانشجو با حضور محمدباقر قالیباف ، سعید جلیلی و محمد حسین صفار هرندی در تالار چمران دانشگاه تهران برگزار شد.
صفار هرندی از سخنرانان این جلسه بود وی در این مراسم گفت: مناسبت امروز مناسبتی است که دانشجویان اولین آدرسهای که در دوره دانشجویی خود پیدا میکنند همین 16 آذر است.
وی در توضیح تاریخ این روز گفت: شما می دانید 16 آذر سه ماه پس از کودتای 28 مرداد سال 1332 امریکا است که رئیس جمهور این کشور به ایران آمد در آن روز سه جوانمرد درهمین دانشگاه تهران پیش پای رئیس جمهور امریکا قربانی شدند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: 35 سال است دانشجویان درروز 16 آذر بر سر قراری میآیند تا بگویند سلطه امریکا بر ایران خوابی بیش نیست در واقع بعد از فروپاشی رژیم امریکا در ایران در 16 آذرهای پس از آن کارنامه آن را مرور میکنیم پس از تسخیر لانه جاسوسی ایران منهای امریکا را باور کردیم پس از آن بر سر قرار 16 آذر میآمدیم تا در آن ایران منهای امریکا را بلکه جهان منهای امریکا را شعار دهیم از آن روز بر سر عهدی هستیم تا جهان بدون امپریالیسم امریکا را جشن بگیریم.
صفار هرندی ادامه داد: البته برای شما که همسن فرزندان خودم هستیم از واقعیاتی که مغفول مانده میگویم ماجرای تسخیر لانه جاسوسی مورد تأیید همه گروهها بود آنها که تاریخ را تحریف میکنند و این جریان را اتفاقی و بدعت در تاریخ میدانند باید معلوم کنند چرا آن روز بیانیه صادر کردند و تسخیر لانه جاسوسی را تأکید کردند؟ آنها تکلیف ما را با خود که جماعتی دمدمی مزاج هستند مشخص کنند من این مطلب را نیز قبلا گفته بودم اما برخی رسانهها تیتر کردند ما باید تکلیفمان را با دانشجویان مشخص کنیم در حالی که من گفتم ما باید تکلیفمان را با این جماعت دمدمی مزاج مشخص کنیم.
وی ادامه داد: افرادی آن روز آمدند اما هدف دیگری داشتند آنها آمدند تا تشخص یابند حتی همین رهبر منافقین نیز مقابل درب لانه جاسوسی ایستاده بود و التماس میکرد که وارد لانه شود تا بتواند عکس یادگاری بگیرد و برای آینده خود تشخصی بیابد البته کسانی نیز موفق شدند وارد شوند حتی برخی از آنها سخنران داخل لانه شدند به هرحال این میدان تشخص بود شاید باورتان نشود شاید یکی از کسانی که تسخیر لانه را تأیید کرد همین نهضت آزادی بود نهضت آزادی که بعدها با همین تسخیر سفارت امریکا فروافتاد.
هرندی در توضیح این مطلب بیان کرد: این افراد در جابهجا کردن ارزشها به همین امر نیز بسنده نمیکنند میبینم کسانی اوایل انقلاب عکس رئیس دولت ملی یعنی مصدق را بر دست میگرفتند البته اشکالی نیز نداشت عرصه انقلاب عرصه بروز همه عقاید بود پس از انقلاب مردم مهری بر این انقلاب زدند و گفتند این انقلاب خمینی است البته ما آن دولت ملی را نیز تأیید میکنیم اما انقلاب اسلامی چند پله بالاتر از این مسائل ایستاده است.
وزیر اسبق ارشاد افزود: همچنین از برخی پس از انقلاب مدام آدرس مارکسیسم را میدادند اما بعد از آنکه اتحاد جماهیر شوروی فرو افتاد به دامن امریکا چنگ زدند همانهای که روز 13 آبان را روز مبارزه با استکبار و مرگ بر امریکا معرفی کردند و آن را رسما وارد تقویم نمودند چند سال بعد روز 13 آبان 88 شعار مرگ بر روسیه دادند این افراد استاد تغییر آدرس هستند.
وی ادامه داد: وقتی شوروی در آستانه سقوط بود امام گفتند امپریالیسم غرب نیز به این سرنوشت دچار میشود در آن زمان برخی میگفتند ای کاش امام این را نمیگفت اما کسانی که الان در خود امریکا و غرب میگویند امریکا در حال اضمحلال است بیشتر از خود ما هستند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: ما با جهانی مواجه هستیم که تفاوت بسیاری با سال 32 دارد آن سالهای که سه دانشجوی مظلوم ما را جلوی پای سگ امریکایی سلاخی کردند با امروز که در هر کجای جهان به نام مبارزه با استکبار میآید میگویند ما فرزندان انقلاب اسلامی ایران هستیم تفاوت زیادی دارد.
صفار هرندی در بخش دیگری از صحبتهایش ادامه داد: ما بعد از 35 سال انتخاباتی کارآمد داریم نشانه آن نیز این است که هر هشت سال دولتی متفاوت میآید اما آنها که استاد تغییر آدرس هستند تا اسم دمکراسی میآید و همین دمکراسی مخالف آنها عمل میکنند میگویند رایهای باید کیفی شود. رای تهرانیها که با رای شهرستانیها برابر نیست شهرستانیها و روستاییها چیزی نمیفهمند خوب است این افراد مکارم اخلاق داشته باشند.
وی در توضیح این مطلب ادامه داد: شما مکارم اخلاق را ببیند بعضی از بچهها پیش ما میآیند و میگویند هنوز هم دلمان میسوزد درآن سالی که انتخابات را ما پیروز شدیم و رای اکثریت به نفع کاندیدای آنقدر زیاد بود که نمیشد در آن شبهه کرد گروهی آمدند و جشن ما را خراب کردند اما وقتی کاندیدای رای مخالف با 200 یا 250 هزار رای بیشتر پیروز انتخابات شد ما سکوت کردیم تا آنها جشنشان را برگزار کنند.
در اینجای مراسم دانشجویان با تشویق و کف و سوت صفار هرندی را تشویق کردند و شعار مرگ بر فتنهگر دادند.
سپس صفار هرندی در توضیح این شعار در مقابل افرادی گفته میشود که وقتی تجمع پیدا میکنند چه جمعیتشان کوچک باشد چه بزرگ شعار میدهند زندانی سیاسی آزاد باید گردد من به این افراد میگویم تکلیف این چیزها را یک نظام تعیین میکنند این چیزها بچهبازی نیست. صدای تشویق حضار در اینجای مراسم نیز بلند شد.
صفار هرندی سپس گفت: آزادی که برخی شعار آن را میدهند چیز خوبی است اما قبل از آن به آقای رئیس جمهور میگویم هیچ شعاری بهتر از این نیست که شعاری که دادهاید از حصار افراطیون خارج کنید.
وزیر اسبق ارشاد پس از تشویق دوباره دانشجویان در توضیح خود گفت: شما شعار اعتدال دادید اما در تقسیم پستها چرا وظایف را به افراطیون سپردهاید اینکه با شعار حل مشکلات بیاید اما دهها مشکل به مردم اضافه کنید خلاف آزادی است در اینجای مراسم نیز بارها صفار هرندی از سوی دانشجویان مورد تشویق قرار گرفت.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: یکی از متفکرین امریکایی گفته است ما شاهد یک قول صنعتی در ایران هستیم این اتفاق محصول تفکری است که در حدود ده سال قبل در ایران به وجود آمده بود برخی فقط آدرس انرژی هستهای را میدهند تا ذهنها را منحرف کنند در حالی که ما در بسیاری از علوم دیگر نیز سرآمد هستیم. سپس برخی میگویند ما مقالاتمان سطحشان پایین است آنها قدرت ایران را پذیرفتهاند تو که مسئول مملکت هستی نمیپذیری؟
صفار هرندی توضیح داد: اتفاقی که در جنگ 33 روزه و 22 روزه افتاد یعنی رویینتن شدن کسانی که یک زمانی وقتی تمام نیروی خود را جمع کردند شش روز در مقابل اسرائیل دوام آوردند بنابراین یک نظامی بالنده شد و دست دیگران را نیز گرفت تا جایی که وقتی یک انقلاب پیروز میشود میگویندایران بود که پیروز شد. هر جا شعلههای مقاومت پیروز شود معلم اول آن انقلاب اسلامی است به برکت این اتفاقها یک جبهه مقاومت در عالم به وجود آمده است الان ادبیات جبهه مقاومت ایجاد شده و چنان قدرتی پیدا کرده که در عالم میگویند ما با یک ابرقدرت طرف هستیم ابرقدرتی که سرنج آن به دست ایران است.
وی بیان کرد: این جبهه ای که شکل گرفته امیدهای بسیاری را معطوف خود کرده است گاهی ما از سر غفلت میگویم امالقری جهان اسلام هستیم این حرف بد نیست اما چنین حرفی برای خود لوازمی دارد آرزوی امام این بود که همه آنهایی که دل در گرو این کشور و انقلاب اسلامی و اسلام دارند و کسانی که کینه ظالمان را در دل دارند باید به رسمیت شناخته شوند هر چند تفاوتهای ظاهری نیز با ما داشته باشند.
صفار هرندی در پایان گفت: فرض بر این بود تمام گروههای در بسیج سراسری همنوا شوند اما امام نبود ببیند بعضی از کسانی که امام از وجود خود برای آنها مایه گذاشته بود چشم خود را به پاره شدن عکس امام در دانشگاه بستند ما انتظار داشتیم این افراد حداقل بر سر انقلاب و امام خمینی پایبند بمانند امیدواریم این آرزو روزی تحقق یابد.