کد خبر:۲۷۹۶۳۷

جمع آوری اطلاعات مکانی تلفن‌های همراه دنیا از سوی امریکا

آژانس امنیت ملی امریکا، مطابق با فرمان اجرایی ۱۹۸۱ که رونالد ریگان، رئیس جمهور وقت این کشور امضا کرد، اطلاعات مکانی تلفن‌های همراه در سراسر جهان را رد یابی کرده است.
جمع آوری اطلاعات مکانی تلفن‌های همراه دنیا از سوی امریکا

به گزارش خبرنگار گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو  آژانس امنیت ملی امریکا، مطابق با فرمان اجرایی 1981 که رونالد ریگان، رئیس جمهور وقت این کشور امضا کرد، اطلاعات مکانی تلفن‌های همراه در سراسر جهان را رد یابی کرده است.



 

به گزارش روزنامه « هیل » ، اگرچه کنگره امریکا هرگز فرمان اجرایی 12333 را تصویب نکرد، اما آژانس امنیت ملی امریکا روز جمعه (15 آذر) اعلام کرد که جمع آوری گسترده اطلاعات، قانون نظارت اطلاعات خارجی را که به این سازمان جاسوسی اجازه می‌دهد تا مکالمات تلفنی افراد را بدون اجازه شنود کند،نقض نمی‌کند .

 

 

ونی واینز، سخنگوی آژانس امنیت ملی امریکا روز جمعه (15آذر) در بیانیه‌ای اعلام کرد، مطابق با این قانون اطلاعاتی محدودیت‌های قانونی در زمینه ردگیری مکالمات تلفنی همچنان به کار گرفته می‌شود.


 

سخنگوی آژانس امنیت ملی امریکا خاطر نشان کرد،این آژانس در تلاش است تا از جمع آوری اطلاعات مکانی تلفن همراه شهروندان امریکایی اجتناب کند .

 

 

واینز افزود، « بار دیگر جمع آوری اطلاعات EO 12333 از سوی آژانس امنیت ملی فاش شده است. ما قصد نداریم تا از طریق این توانایی به اطلاعات داخلی دست یابیم

 

 

 

«واشنگتن پست» روز چهارشنبه (13 آذر) گزارش داد که آژانس امنیت ملی امریکا روزانه تقریبا 5 میلیارد مورد مکالمات تلفن همراه را رد یابی می‌کند. به گزارش واشنگتن پست، این اقدام آژانس امنیت ملی امریکا را قادر می‌سازد تا تحرکات و روابط افراد را رهگیری کند.

 

 

 

بنابراسناد فوق محرمانه‌ای که ادوارد اسنودن، پیمانکار سابق آژانس امنیت ملی امریکا فاش کرده‌است، پروژه‌های جدیدی با هدف تجزیه و تحلیل حجم وسیعی از اطلاعات ایجاد شده است که ابزار نظارتی گسترده غیرقابل تصوری را برای جامعه اطلاعاتی امریکا فراهم می‌کند .

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار