به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد حجت الاسلام عابدی امروز در جمع دانشجویان بسیجی در نمازخانه سازمان بسیج دانشجویی خراسان رضوی در مشهد گفت: در برخی آیات قرآن اشارات بسیار عجیبی را می بینیم که اگر انسان توفیق عمل به پیامهای آن را پیدا کند راه رستگاری را خواهند پیمود.
وی ادامه داد: یکی از این آیات، آیات پایانی سوره حشر است که اشاره به تلاوت قرآن در هر صبحگاه و شامگاه دارد.
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه حمزه (ع) مشهد داشتن این تفکر را که آدمی به این دنیا آمده تا خوشی کند و برود را تفکر مسمومی دانست و افزود: این تفکر برای انسانی که می تواند متعالی شود فکری تحقیر کنندهای است انسان دارای سرشت و فطرت خداوندی می باشد و باید دائم به خداوند رجوع کند.
خودسازی برای انسان مهمترین امر است
عابدی در ادامه به خودسازی اشاره داشت و افزود: در سوره شمس قسم هایی آورده شده است که اشاره به خود سازی دارند، آیت الله حسن زاده عاملی جایی گفته است که انسان در این دنیا کاری مهمتر از خود سازی ندارد؛ زیرا او جانشین خداوند بر روی زمین است.
وی در ادامه گناه را موجب آلوده شدن انسان و بلاها را نتیجه گناه دانست و بیان داشت: جدای از گناه که آدمی را آلوده می کند فکر گناه نیز خودش گناه آور است.
این مربی اخلاق به بیان سوال فردی از مقدس اردبیلی در خصوص اینکه آیا شما گناه میکنید یا خیر پرداخت و گفت: مقدس اردبیلی در جواب گفت خیر و در برابر اصرار مرد در ادامه گفت مگر شما نجاست را میخورید و به نجاست آیا نگاه میکنی؟ ما به گناه اینگونه نگاه می کنیم.
نماز شب را در برنامه زندگی خود قرار دهید
عابدی نماز شب را یکی را از راههای ارتباط گیری با خداوند دانست و ادامه داد: نماز شب را در برنامه زندگی خود قرار دهید و تاثیرات آن را ببینید، تاثیری که مقام معظم رهبری به حول قوه الهی در اداره امور مسلمانان و کشور دارند از معنویت و خواندن نماز شب است.
وی قدرت بدون عدالت را فساد آور دانست و افزود: در حال حاضر سه مثلث عبری، عربی و غربی در تدارکات ایجاد قدرتی ظالمانه در جهان هستند تا دایره قدرت خود را در منطقه و جهان افزایش دهند.
این مربی اخلاق تصریح کرد: مردم ما باید از اینکه دست و دامن آمریکا را از این کشور چیدند بر خود ببالند ما فراموش نکرده ایم آن زمان که گروهبان 3 آمریکایی جواب احترام فرمانده پادگان ما را نمیداد.
بازگرداندن داراییهای ایران بتدریج دردی را دوا نمیکند
عابدی در ادامه به اتفاقات روی داده در ژنو اشاره داشت و بیان کرد: آزاد سازی قطره قطره داراییهای ایران مشکلی از ما حل نخواهد کرد و نباید به این توافقنامه امید زیادی داشته باشیم، استحکام ساختار درون کشور راه برون رفت از مشکلات است.
وی اخلاق پایان عمر دموکراسی را نزدیک دانست و تاکید کرد: فرایند سقوط قدرتهای جهانی در حال شتاب گرفتن است.
به گزارش خبرنگار اندیشه «خبرگزاری دانشجو»، همایش تجلیل از فعالان عرصه وقف و بقاع متبرکه عصر شنبه، 14دی ماه در سالن همایش های مسجد الرسول با حضور حجت الاسلام محسن قرائتی، حجت الاسلام محمدزاده، رئیس اوقاف و امور خیریه استان تهران و جمعی از واقفان برگزیده برگزار شد.
بر پایه این گزارش، حجت الاسلام محسن قرائتی در این مراسم طی سخنانی گفت: کلمه وقف در قرآن نیست، اما آیاتی در قرآن وجود دارد که اشاره به وقف دارد که از جمله آنها می توان به آثار وقف اشاره کرد که در آیات قرآن نه به صورت مستقیم، بلکه به شکل اشاره ای بیان شده است، مثلاً خداوند می فرماید «فمن یعمل مثقال ذرة خیراً یره»، به این مفهوم که خداوند هر عمل خیری را ولو کم باشد قبول می کند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه وقف نشانه عشق به خداوند است، گفت: وقف آثار مختلفی دارد که از جمله آنها می توان به صداقت اشاره کرد؛ در واقع وقف علامت صداقت است و در عین حال وقف عمل حسنه ای است که پایان ندارد، لذا کسانی که وقف می کنند همه چیز را برای خودشان نمی خواهند؛ همچنین علاوه بر این موارد وقف تعدیل ثروت می کند و ذخیره ای برای جبران عقب ماندگی ها و نشانه انصاف است و بجز آن کمک بی منت است که ارتباط بین نسل گذشته و آینده را تنظیم می کند، لذا این سنت حسنه روح واقف را نیز تطهیر کرده و علاوه بر آن خداوند همواره در زندگی کسی که وقف می کند، آرامش ایجاد می نماید، در حالی که هرگز گیر زندگی شخص بخیل از بین نمی رود.
حجت الاسلام قرائتی با بیان اینکه وقف مصداق باقیات و صالحاتی ماندگار برای واقف است، تصریح کرد: البته در رابطه با وقف سه گروه همواره مانع این سنت حسنه میشوند که منافقان، شیطان و افراد نااهل از این دسته محسوب می شوند، اما با این حال همواره باید توجه کنیم که لحظه مرگ معلوم نیست، لذا نباید آن را برای بعد بگذاریم.
این محقق قرآنی گفت: کسانی که در اوقاف کار می کنند نباید رویکرد کارمندی داشته باشند، وگرنه با کارمندان اداره قند بلژیک که می آیند و کارت می زنند فرقی ندارند، من اگر رئیس اوقاف بودم اجبار می کردم که روحانیان اوقاف یک دوره تفسیر ببینند و در عین حال قرآن را از مهجوریت خارج کنند تا مصداق «سخرلکم» ها نشویم و این مصداق نشود که «سخرلکم» سازمان تبلیغات و «سخرلکم» اوقاف!
وی افزود: باید اعتماد مردم نسبت به اداره اوقاف را با رفتار و کردارمان برگردانیم؛ چراکه مردم نسبت به اوقاف در زمان قبل از انقلاب بدبین شده بودند و قطعاً ایجاد این اعتماد از طریق پشت میز نشینی ممکن نمی شود، بلکه باید قرآن محور باشد، الان در اوقاف 300 آخوند هست که اگر هر کدام یک دوره تفسیر ببینند کار پیش می رود.
قرائتی تصریح کرد : باید انقلابی برای ترویج فرهنگ وقف داشته باشیم، نه اینکه بگوییم به من بخشنامه نشده است و ابلاغ نشده و نهایتاً وظیفه من نیست، یک مدیر باید قبل از هر کس خودش پیشرو باشد و مثلاً برای نماز خودش بلند اذان بگوید.
همچنین در ادامه این مراسم از فعالان عرصه وقف و بقاع متبرکه تجلیل شد که سردار رحیم صفوی به عنوان رئیس هیئت امنای امامزادگان عینعلی و زینعلی (که نماینده او لوح وی را دریافت کرد)، جمال جعفریان، متولی موقوفه حاج عبدالوهاب تهرانی، اکبر هوشمند از مدیران کل استانداری تهران، سرکار خانم افضل، محمدجواد آخوندی، معاون فرهنگی پرورشی شهرستان های تهران، رامین اردستانی، سید امیر محقق، محمود رمضانی از خادمان بقاع متبرکه، حسن قالبی، رئیس اداره قرآن و عترت آموزش و پرورش شهرستانی های استان تهران، مصطفی آقابیگی، ناصر بخار صادقی، کامران شهریوری و سید مهدی رضایی، امام جماعت بقعه شمس الدین محمد از برگزیدگان این همایش بودند.
همچنین از میان فعالان رسانه ای غفارمهر دوست از خبرگزاری ایسنا، سمیه نجفی گزارشگر رادیو صدای آشنا و رادیو فرهنگ، معصومه آقا امینی خبرنگار ایرنا و صدیقه توانا، خبرنگار روزنامه کیهان از برگزیدگان رسانه ای این همایش بودند.