کد خبر:۲۷۹۷۱۳
19 و 20 آذر جاری؛

سومین کنفرانس بین‌المللی و هفتمین کنفرانس ملی مدیریت فناوری برگزار می‌شود

سومین کنفرانس بین‌المللی و هفتمین کنفرانس ملی مدیریت فناوری با تمرکز بر بنگاه‌های بزرگ 19 و 20 آذر ماه در جزیره کیش برگزار می‌شود.
به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، سومین کنفرانس بین‌المللی و هفتمین کنفرانس ملی مدیریت فناوری با تمرکز بر بنگاه‌های بزرگ 19 و 20 آذر ماه در جزیره کیش برگزار می‌شود.
 
رویکرد اصلی این کنفرانس دو روزه تبیین رابطه توسعه فناوری و بنگاه‌های بزرگ اقتصادی استکه برای تحقق این امر، این کنفرانس پنج محور اصلی را گزینش کرده است که در طی این دو روز متخصصان داخلی و بین‌المللی آنها را مورد بحث و تبادل نظر قرار می دهند. 
 
بررسی ضرورت‌ها و الزام‌های مدیریت فناوری در بنگاه‌های بزرگ و شبکه‌های همکار آنها به عنوان یکی از محورهای این کنفرانس انتخاب شده است؛ از آنجا که بنگاه‌های بزرگ اقتصادی نقش پیشرو را در اقتصادهای مختلف ایفا می‌کنند و این نقش در جمهوری اسلامی ایران تا حدی مغفول واقع شده، سعی بر این شد تا طی روزهای کنفرانس تجارب موفق بنگاه‌های بزرگ کشور ارائه شده و همراه با تجارب بین‌المللی در این زمینه مورد بحث قرار ‌گیرد.  
 
تأثیر سیاست‌های کلان ملی بر توسعه فناوری در بنگاه‌های بزرگ اقتصادی و شبکه‌های همکار آنها از دیگر محورهای این کنفرانس دو روزه است که طی روزهای برپایی کنفرانس این تأثیرگذاری مورد بررسی قرار می‌گیرد.
 
ابعاد مدیریت فناوری و نوآوری، تجاری‌سازی فناوری، حقوق مالکیت فکری و مکانیزم‌های تأمین مالی فعالیت‌های توسعه فناوری در بنگاه‌های بزرگ اقتصادی و شبکه‌های همکار آنها به همراه نقش دیپلماسی علمی و فناوری در توسعه همکاری‌های فناورانه بنگاه‌های بزرگ که موجب تحولات اقتصادی بزرگی در سطح همکاری بین کشورها می‌شود، دیگر محورهای این کنفرانس هستند.  
 
همچنین از آنجا که بررسی طرح‌های کلان ملی توسعه فناوری، که توسط «شورای عالی عتف» مصوب شده، به عنوان یکی دیگر از محورهای سومین کنفرانس بین‌المللی و هفتمین کنفرانس ملی مدیریت فناوری انتخاب شده است.
 
در این کنفرانس پیوند این طرح‌ها با بنگاه‌ های بزرگ اقتصادی و شبکه‌ها و نیز تأثیرگذاری آنها در رشد فناوری در سطح ملی به نقد متخصصان گذاشته شده است.
 
به علاوه در این کنفرانس بین‌المللی بر موضوعات فناورانه در بخش‌های انرژی، خودرو، اطلاعات و ارتباطات، هوایی و هوافضا نیز تمرکز شد.
 
در بخش انرژی، توسعه فناوری در حوزه های نفت، گاز، پتروشیمی و نیرو و الزام‌های آن مورد بررسی قرار می‌گیرد. 
 
در بخش خودرو، بنگاه‌های بزرگ خودروساز کشور حضور دارند و در آن به توسعه فناوری در این بنگاه‌ها و ضرورت توانمندی شبکه‌های تامین و همکار آنها به تناسب بنگاه‌های مادر پرداخته می‌شود.  
 
در بخش هوافضا مجموعه‌های هوایی و هوافضایی کشور حضور دارند. 
 
همچنین در بخش اطلاعات و ارتباطات که یک بخش خدماتی است با همکاری بنگاه‌های بزرگ کشور در این بخش به ملاحظات توسعه فناوری در بخش اطلاعات و ارتباطات پرداخته می‌شود.   
 
هر یک از این بخش‌ها در کنفرانس در قالب پانلی تخصصی و با مشارکت بنگاه‌ها و بازیگران اصلی داخلی و میهمانان بین‌المللی مرتبط به بحث و تبادل نظر می‌پردازند.
  
جایزه ملی مدیریت فناوری و نوآوری همزمان با برپایی سومین کنفرانس بین‌المللی و هفتمین کنفرانس ملی مدیریت فناوری به بنگاه‌های برتر کشور اعطا می‌شود. این جایزه ملی که با هدف ارائه یک مدل بلوغ برای ارتقای قابلیت‌های فناوری و نوآوری در بنگاه‌ها طراحی شده، با ارزیابی‌های دقیق کمیته علمی و اجرایی جایزه به اجرا درآمده و با حضور مقامات عالی رتبه علمی، فناوری و نوآوری کشور، به حدود 80 بنگاه صنعتی و خدماتی در سطوح مختلف اعطا می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار