کد خبر:۲۸۰۱۱۳
کارت سوخت ایرانی در جیب کامیون‌داران خارجی

مظلوم «خاتمی» جان!

در برخی از استانهای کشور پیامکی در چند روز گذشته با مضمون اولین گام پیروزی دولت تدبیر و امید در عرصه خارجی را به یاوران عزیز امام، آقایان هاشمی همیشه زنده و خاتمی مظلوم تبریک می‌گوییم.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، سایت دانا در بسته خبری محرمانه‌های خود نوشت:

 

* شنیده‌ها حکایت از این دارد که تعدادی از دانشجویان اصلاح طلب دانشگاه آزاد در صدد ثبت تشکلی به نام امید ایرانیان هستند.

 

* اخیرا برخی از افراد در بعضی از نقاط کشور اقدام به خرید و توزیع پول‌های تقلبی 10 هزار تومانی در بازار و میان کسبه می‌کنند.

 

* اخیرا بنر‌هایی با مضمون پذیرش حقوق هسته‌ای و توقف تحریم‌ها حاصل پیروزی مردم و ناامیدی رژیم صهیونیستی و عصبانیت بد خواهان سلفی و خشم اخلال گران اقتصادی و نشانه پیروزی اعتدال بر افراط گرایی است از طرف ستاد‌های روحانی در مناطق شلوغ در برخی استان‌های کشور نصب شده است.

 

* در برخی از استانهای کشور پیامکی در چند روز گذشته با مضمون اولین گام پیروزی دولت تدبیر و امید در عرصه خارجی را به یاوران عزیز امام، آقایان هاشمی همیشه زنده و خاتمی مظلوم تبریک می‌گوییم... در این لحظات یاد عزیزان در بند آقایان موسوی و کروبی و تمامی یاران آنان را گرامی می‌داریم از سوی برخی افراد افراطی اصلاح طلب منتشر شده است.

 

* شنیده شده در پی تصمیم یکی از استانداران کشور برای انتصاب فردی اصول گرا به عنوان معاون سیاسی-امنیتی خود، معاون اول رئیس جمهور با این انتصاب مخالف کرد.

 

* استفاده برخی کامیون داران خارجی از کارت سوخت برای سوخت‌گیری از جمله اخباری است که به نظر می‌رسد مسئولان مربوطه باید این موضوع را پیگیری کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
بدون نام
-
۱۹ آذر ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۱
اخر الزمان جاي مظلوم و ظالم
افراطي و اعتدالگرا
دولت راستگو و دروغگو
عوض ميشه
ما معنيش رو ميفهميم
89
6
بدون نام
-
۲۱ آذر ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۷
چه کسي راست ميگويد؟
رئيس جمهور محبوب روحاني:
مذاکره مخفيانه با آمريکا نداشتيم

رئيس جمهور آمريکا ، اوباما:
مذاکره مخفيانه با ايران
داشتيم!!!
15
1
ايراني
۱۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۲:۳۲
سلام...
هيچ کدام!!!
بدون نام
-
۲۱ آذر ۱۳۹۲ - ۱۹:۱۷
ههههههههههه!!!! آخي خاتمي جون!
5
0
محمد
-
۲۱ آذر ۱۳۹۲ - ۲۳:۵۹
اين اخباررا که ميشنوم ياد سخن امام علي عليه السلام ميفتم که فرمود هرکس درزمان ياري رهبرش درخواب باشد زير لگد دشمن بيدارخواهدشد.تاببينيم کي اين حاميان فتنه خوشان رازير چکمه هاي آمريکا ببينند.اينها قدراين امنيت رانميفهمند که مرتب درحال فته انگيزي هستند
5
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۹ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۳:۳۱
جمله نوشته شده درکادر توسی رنگ بالا زیر عکس (انقلاب کارت سوخت) و سرودساختگی( ممدنبودی ببینی)....جمله هه یه کم اشکال انشایی داره....نداره؟؟؟
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار