کد خبر:۲۸۰۴۲۸
به دست دانشمندان روسی؛

ساخت اکسیر جوانی از سم مار

دانشمندان روسی از غدد بزاقی مار افعی (سم) اکسیر جوانی ساختند که قادر است سرعت و روند چین و چروک صورت را به طور قابل توجهی کاهش دهد.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، دانشمندان روسی راهی برای کُند کردن روند پیری، یافته‌اند. این دانشمندان سرم منحصر به فردِ جوانی را از سمّ مار، ساختند. این مواد قادر هستند تا به عضلات آرامش داده و سرعت پدیداری چین و چروک را به طور قابل توجهی کاهش دهند.

محققان از موسسه شیمی بیو ارگانیک روسیه، توانستند از غدد بزاقی مار افعی برمه‌ای که تنها در ویتنام یافت می‌شود، سموم منحصر به فردی را بدست آورند.

 

یوری اوتکین، رئیس آزمایشگاه موسسه شیمی بیوارگانیک آکادمی علوم روسیه می‌گوید: «در طول مطالعه بر روی زهر افعی برمه‌ای که یک مار بسیار نادر است، توانستیم ترکیب یک پپتید و یا یک سم را شناسایی کنیم. این ماده به صورت انتخابی، انتقال تکانه‌ها و یا‌‌ همان پالس‌های عصبی را، از اعصاب به عضلات، بلوکه می‌کند.»

 

برای اینکه اثربخشی تحقیقات دانشمندان روسی اثبات شود، از قورباغه‌های آفریقایی استفاده شد. آن‌ها این ماده را بر روی «رسپتور» تخم نابالغ این حیوان دوزیست، کاشته و سپس واکنش آن را نسبت به اجزای سازنده زهر، مشاهده کردند. در یکی از این آزمایشات متوجه شدند که «پپتید» کاملا عضلات را شل و آرام کرده است. یک آزمایش دیگر نیز بر روی موش آزمایشگاهی، این فرضیه را تقویت کرده است.

 

به عقیده دانشمندان، این پپتید می‌تواند به عنوان یک ماده ضد پیری مفید باشد. عامل ظهور چین و چروک، عضلات صورت است. اگر بتوان آن‌ها را شل کرد، پدیداری چین و چروک به تعویق می‌افتد.

 

ایگور کاشِواروف، مدیر آزمایشگاه موسسه شیمی بیو ارگانیک آکادمی علوم روسیه می‌گوید که آن‌ها توانسته‌اند روش مناسبی را برای استعمال آن‌ها در بدن انسان، بیابند: «ما این ماده را به صورت پودر و در غلظت مورد نظر به کرم، اضافه می‌کنیم. سپس این کرم فعال شده و چین و چروک صورت را کاهش می‌دهد.»

 

براساس این گزارش، اکنون تحقیقات پوستی بر روی داوطلبان آغاز شده است. در صورت موفقیت، این نه تنها یک ابزار عالی برای متخصصان زیبایی است بلکه بر اساس ترکیبات این سم می‌توان یک داروی قوی مسکن ایجاد کرد.

 

منبع: باشگاه

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار