امروز با توافقنامهای مواجهایم که نه فتحالفتوح است و نه جام زهر

به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، زاکانی، نماینده مجلس در جمع دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی گفت: در بحث هستهای باید سطح تحلیل خود را به نقطه تقابل نظام اسلامی و نظام استکباری برسانیم. آنها هر روز به دنبال بهانهاند تا نظام جمهوری اسلامی را در معرض اتهام و نابودی قرار دهند. امروز هم مسئله هستهای بهانه خوبی شده تا ما را متهم به داشتن سلاح هستهای کنند و یا دلیل مخالفت ما با رژیم اشغالگر قدس ما را متهم به برهم زدن نظم جهانی میکنند. باید بدانیم این موضع صرفا یک بهانه جویی است و به هیچ وجه حقیقی نیست بنابراین ما هم باید از همین موضع با این مسئله برخورد کنیم باید همه واقعیات را مدنظر قرار دهیم و بعد تصمیم گیری کنیم.
وی همچنین با اشاره به شکستهای پی در پی امریکا در طرحهای جهانی چند سال اخیرش گفت: امروز ایران نقطه تقابل با امریکاست و اجازه نمی دهد اهداف آن تحقق یابد.تهدیدها و اظهارنظرهای جان کری و اوباما مسائلی است که خنده ی تمسخر آمیز ما را به ارمغان می آورد، این ها همان افرادی هستند که در تریبون رسمی سازمان ملل به ضعف خود برای حملات و تهدید ها اعتراف کرده اند.
زاکانی همچنین در رابطه با اهمیت فناوری هسته ای گفت: آنچه مهم است این است که ما تبدیل به یک کانون مولد در جهان شدهایم و آنها تلاش میکنند تا ما را در کف نیازهایمان نگهدارند و نگذارند به نقطه اوج برسیم و این ما هستیم که نباید این کف را بپذیریم.شرایط ما با دوره ی بعد از تعلیق فناوری هسته ای در دوره آقای خاتمی کاملا متفاوت شده است امروز ما بالغ بر 18 هزار سانتریفیوژ داریم و بیش از هشت تن مواد غنیشده در اختیارمان است، همچنین معادن بسیاری به تازگی کشف شده که میتواند پشتوانه قوی و بزرگی برای فعالیتهای هستهای ما محسوب شود.
نماینده مردم تهران افزود: از سال 87 تا 92 ما 9 دور مذاکرات داشتیم و زمانی در بغداد پیشنهاد دو طرفه به ما شد که ما به 20 درصد غنی سازی دست پیدا کرده بودیم و آن ها خواستار خنثی و تعلیق سازی دستاوردهای هسته ای ما بودند که پذیرفته نشد و در دور بعدی طرف ایرانی پیشنهاد داد با توجه به اینکه شما از 20 درصد غنی سازی ما واهمه دارید و ما نمی خواهیم با آن سلاح بسازیم آن را خنثی می کنیم به شرط آنکه که شما هم در قبال این مسئله فشار تحریم ها را بردارید اما طرف غربی پیشنهاد ما را نپذیرفت.
وی گفت: آقایان در دولت جدید معتقد بودند در 100 روز میتوان با لبخند و دیپلماسی تمام مشکلات را حل کرد، اما الان با توجه به جریانات اخیر متوجه شدند طرف مقابل کسی نیست که با لبخند کوتاه بیاید بلکه توقع دارد تمامیت ما از بین برود.
زاکانی در پایان در چند مورد به دستاوردهای مذاکرات اخیر اشاره کرد:
1- شکست ایران هراسی در دنیا
2- اثبات این مدعا که ایران محور و منشأ یکی قطبهای اصلی در دنیاست
3- راستی آزمایی غرب که به فرموده رهبری اگر غرب به تعهدات خود پایبند نباشد، نتیجه اش برای ما بالا رفتن سطح آگاهی ملی است
4- شرایط اقتصادی در وضعیت آرامش نسبی قرار دارد و ما باید گام بعدی مان را که اقتصاد مقاومتی است در دستور کار قرار دهیم
5- توجیه درست جایگاه فناوری هستهای. آقای روحانی پیش از انتخابات میگفتند: خوب است که سانترفیوژ بچرخد اما چرخ زندگی مردم هم بچرخد خوب است. بنده می گویم در کشور مردم باید بدانند که به یقین به زودی چرخ زندگی با چرخ سانتریفیوژ میچرخد
6- شکستن زنجیره تحریم
7- تعریف نیازهای اساسی کشور باید در قانون بیاید
زاکانی در پایان گفت: ما نباید در داخل کشور دو قطبی راه بیندازیم باید به شدت از بیان سخنان تزلزلزا بپرهیزیم چرا که هم تیم مذاکره کننده را متزلزل میکند و هم مردم را نا امید میسازد اینکه میگویند خزانه خالی است قطع به یقین به نفع کشور نیست بلکه به نفع دیگرانی که به دنبال بر هم زدن نظم کشور هستند تمام می شود. ما باید اعلام کنیم ما به تیم مذاکرهکننده اعتماد داریم اما آنها هم باید قویتر عمل کنند و امانتدار خوبی باشند. فضای کشور در حال حاضر فضای نگاه جناحی نیست باید از کشور فقط یک صدا بیرون بیاید همانطور که آقای جلیلی هم در مراسم 13 آبان از تیم مذاکره کننده فعلی و اقداماتش به شدت حمایت کرد.