وحید غریبی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس در گفتوگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو» گفت: نباید بسیاری از مسائل تجربه شود بلکه بهتر است این تجربیات به دست بیاید هر مسئولی که بخواهد برخی از مسائلی را تجربه کند و آزمون و خطا را انجام دهد اشکال چندانی ندارد اما فرد باید بداند هزینه های صرف شده در مقابل مذاکرات نباید به هر قیمتی باشد و قله و هدف در مذاکرات باید دیده شود.
وی در ادامه افزود: اینکه شنیده می شود مذاکره کنیم تا تحریم ها را کاهش دهیم سئوالاتی را مطرح می کند اول اینکه مگر همه تحریم های انجام شده ناشی از فعالیت های هسته ای است؟ که قطعاً اینگونه نیست.
سئوال دیگر اینکه به اسم کاهش تحریم ها از چهارصفحه خروجی مذاکرات ژنو نام برده می شود باید بدانیم در مقابل چیزهای را که انجام می دهیم آیا متعادل است؟
سوم اینکه آیا دولت اعتدال با هدف کاهش تحریم ها اعتدال را در بده بستان مذاکرات رعایت کرده است و سئوال چهارم اینکه اگر در مذاکرات که قرار بر این باشد که کشورها تحریم جدید اعمال نکنند آیا نشان از عدم تعهد و پایبندی تیم مذاکرات از سوی کشورها نیست؟ اگر در فضای دانشگاه مسئولان این چهارسئوال را تشریح کنند بسیاری از مسائل حل خواهد شد.
مسئول بسیج دانشگاه تربیت مدرس خاطرنشان کرد: این موضوعات نشان می دهد که طرف غربی به مذاکرات خود نیز پایبند نیست و در مقابل عمل زشت آنان باید مسئولان ما حتماً عکس العمل نشان دهند.