کد خبر:۲۸۰۸۲۷
با حضور آیت الله سبحانی؛

همایش ملی «فلسفه اصول فقه» در قم برگزار شد

همایش ملی اصول فقه با محوریت اندیشه های مرحوم آیت الله العظمی حسین غروی اصفهانی با حضور آیت الله العظمی سبحانی در قم برگزار شد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از قم، همایش ملی اصول فقه با محوریت اندیشه های مرحوم آیت الله العظمی حسین غروی اصفهانی پنج شنبه 21 آذر ماه با حضور آیت الله جعفر سبحانی در تالار اندیشه پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی قم برگزار شد.

 

در ابتدای این همایش حجت الاسلام علی اکبر رشاد رئیس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی اظهار داشت: این یازدهمین نشستی است که به مناسبت روز فلسفه در این پژوهشگاه برگزار می شود و از مهمترین دست آوردهای آن می توان به طرح مبحث فلسفه مضاعف برای اولین بار در 12 سال پیش اشاره کرد.

 

وی بیان داشت: بیش از یک دهه است که موضوع فلسفه های مضاعف در پژوهشگاه فرهنگ  و اندیشه اسلامی مورد بررسی و تحقیق قرار گرفته و امروز 40 شاخه فلسفه مضاف در این پژوهشگاه درجریان است.

 

حجت الاسلام رشاد خاطر نشان کرد: مقالات آیت الله سبحانی این همایش را شناسنامه دار کرده و بر درستی آن صحه گذاشته است.

 

 وی با اشاره به مقارنت آذرماه سال جاری با سالگرد ارتحال آیت الله غروی اصفهانی عنوان داشت: ایشان شخصیت بزرگی بودند که در حوزه های مختلف علوم از جمله فقه و اصول، ادب و کلام حضور موثر و تاثیر گذاری داشتند.

 

حجت الاسلام رشاد تصریح کرد: مرحوم آیت الله غروی اصفهانی ساختار جدیدی به اصول داد، وی به تفکیک مبادی از مساعی پرداخت و بعد از شیخ بهایی و زبده پیشنهاد ایجاد دانش مستقلی را با عنوان فلسفه اصول مطرح کرد.


در ادامه این همایش نیز آیت‌الله جعفر سبحانی و حجت‌الاسلام ابوالقاسم علیدوست در خصوص فلسفه اصول فقه به ایراد سخن پرداختند و نظرات علمی خود را در این زمینه بیان کردند.

 

خاطرنشان می شود در پایان این همایش نیز از کتاب های «پیرامون فلسفه اصول فقه» که شامل مجموعه مقالات و مصاحبه هایی در خصوص فلسفه اصول فقه است و «المنهج القویم فی شرح تحفه الحکیم» که شرح آیت الله محمد حسن مرعشی تستری در مورد فلسفه و منظومه تحفه الحکیم محقق اصفهانی می باشد رونمایی شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار