زاكاني: عمده مولفه هاي اصلاح طلبان هيچ نسبتي با انديشه هاي امام ندارد
به گزارش خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، در مناظره دكتر زاكاني، نماينده اصولگراي مجلس و حسين مرعشي سخنگوي حزب كارگزاران كه عصر امروز در آمفي تئاتر مركزي دانشگاه صنعتي شريف برگزار شد، زاكاني گفت: هيچ كدام از شخصيت هاي اصلاح طلبان تا الان تعريف درست و مشخصي از اصلاح طلبي عنوان نكرده اند، مثلاً تاجيك در روزنامه آفتاب يزد سال 82 عنوان مي كند كه هيچ كس نتوانسته است تعريف مشخصي از اصلاح طلبي را عنوان كند.
نماينده اصولگراي مجلس گفت: مولفه هايي كه در طول 8 سال اصلاح طلبان مطرح و بيان شده است، بخش هاي عمده آن هيچ نسبتي با انديشه هاي امام و انقلاب ندارد بلكه 180 درجه متعارض با انديشه هاي امام هستند.
زاكاني در ادامه گفت: عناصري كه در دوم خرداد فعال بودند، طيف ناهمگوني از عناصر نيروهاي انقلاب و عناصري ديگر كه هيچ اعتقادي به انديشه هاي امام و مباني اسلامي نداشتند را تشكيل دادند مانند همان گروه ليبرال كه امام در مورد ايشان فرموده بود؛ ليبرال ها انقلاب را به سمت نابودي مي برند.
وي در ادامه خاطرنشان كرد: دولت اصلاحات برنامه درست و مدوني براي اداره كشور نداشته است، آنها با شعارهاي سياسي شروع كردند ولي در عمل خيلي از خواسته هاي مردم را به سرانجامي نرساندند.
نماينده اصولگراي مجلس در ادامه افزود: سخنان خاتمي در پايان تصدي بر پست رياست جمهوري كه گفته بود آرزويم اين بود كه طرح هدفمند كردن يارانه ها را به سرانجام برسانم، نشان دهنده اين است كه دولت اصلاحات برنامه خاصي براي اداره كشور نداشته است.
زاكاني در ادامه تصريح كرد: دولت اصلاحات شكست سياسي به جامعه تحميل كرد و در حوزه اقتصاد هم يك سري آرزوهاي دور و دراز را به تحقق نرساند.
وي در ادامه گفت: دولت اصلاحات جسارت در انجام كارهاي بزرگ را نداشت همچنان كه معصومه ابتكار در مورد سهميه بندي بنزين گفته بود كه ما مي خواستيم اين كار را انجام بدهيم اما جسارتش را نداشتيم.
نماينده اصولگراي مجلس با اشاره به اينكه دولت اصلاحات در مواجهه با شرايط، عدم تعادل در سيستم را داشت تصريح كرد: در سياست خارجی دولت اصلاحات؛ بنا بر اعتراف خود دولتمردان آن دوره؛ از آمريكاي تا بن دندان مسلح ترسيده و حتی حاضر شدند با طالبان مذاكره كنند.
زاكاني در ادامه افزود: در سياست خارجي دولت نهم اگر سودي به دست آمده است، به دليل پيروي از گفته ها و سخنان امام(ره) بوده است.
وي در ادامه گفت: همه كانديداها در حال حاضر دم از گفتمان امام(ره) مي زنند و مجبور هستند چرا كه اگر چيزي عايدشان شود، همگي به وسيله گفتمان امام و انقلاب خواهد بود.
نماينده اصولگراي مجلس با اشاره به سخنان خاتمي در سال 63 مبني بر غير قانوني خواندن نهضت آزادي ادامه داد: نهضت آزادي در حال حاضر چه تغييري كرده است كه گروهي از اصلاح طلبان با آنها هم پيمان شده اند و دستشان در يك كاسه قرار گرفته است.
زاكاني در ادامه خاطرنشان كرد: ما در مجلس هفتم موضوع تحقيق و تفحص از قوه قضائيه را دنبال كرديم اما نمايندگان اصلاح طلب مجلس مانند عليخاني فرياد كشيدند كه نبايد نتيجه تحقيق و تفحص از قوه قضائيه در مجلس قرائت شود.
وي در ادامه گفت: كساني كه با روي كار آمدن كردان مخالف بودند اصولگرا بودند اما همه كانديداي اصلاح طلب براي انتخاب آقاي كردان راي هاي خود را در گلدان انداختند.
نماينده اصولگراي مجلس در ادامه گفت: عده اي در گذشته ما را به پيروي از خرافات محكوم مي كردند و مي گفتند كه ما طالبان هستيم اما بهزاد نبوي در سخنراني متضاد با گفته هاي پيشين خود اظهار داشته بود كه ما مي توانيم با طاللبان گفت و گو كنيم.
زاكاني در ادامه گفت: در دوره اصلاحات كه ما طرح گفت وگوي تمدن ها را مطرح مي كرديم و صحبت از گل و بلبل مي كرديم كشورهاي غربي ما را به عنوان محور شرارت معرفي كردند.
وي افزود: دستاورد سياست خارجي دولت خاتمي چيزي به جز سرنهادن به خواسته هاي دول غربي نبوده است.
نماينده اصولگراي مجلس خاطرنشان كرد: ادبيات غالب دولت نهم باعث شد كه غربي ها به ما التماس كنند و اين تغيير موضع دولت هاي آمريكايي عزتمداري دولت نهم را مي رساند.
وي در ادامه افزود: از دستاوردهاي عظيم و بزرگ دولت نهم نصب 600هزار سانتريفيوژ بوده است.
زاكاني در ادامه گفت: ما اصولگرايان با ميرحسين مشكلي نداريم فقط حرفمان اين است كه چرا كساني كه در گذشته با نظام و مباني نظام داشتند را دور خود جمع كرده و از آنها فاصله نمي گيرد./انتهاي پيام/