به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، مجمع نمایندگان اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان درباره مسائل جاری کشور بیانیه پایانی منتشر کرده که مشروح آن به شرح زیر است:
بسم رب الشهدا و الصدیقین
با یادآوری رویارویی همیشگی جمهوری اسلامی با مستکبران و سلطه گران جهان در راستای استیلا بر کشور عزیزمان و آرمان های امام راحل و بزرگداشت شهدای گرانقدر انقلاب،جنگ تحمیلی،جهاد علمی و اقتصادی توجه مسئولین را به نکات زیر جلب می نماییم:
1- لبخند استکبار جهانی و خوشحالی مسئولین آمریکایی پس از توافق ژنو به چه معناست؟ آیا به این معنی نیست که امتیازاتی که ایران به غرب داده است باب میل طرف غربی بوده و عملاً ایران در این توافق به امتیاز چشمگیری دست نیافته است؟ ما از مسئولین دیپلماسی کشور گلایه داریم که چرا به سخنان تحقیرآمیز وندی شرمن مبنی بر"فریبکاری و نیرنگ در ژن ایرانی ها" جواب ندادند و از رئیس جمهور محترم انتظار داریم که در مقابل اظهارات اوباما مبنی بر "روی میز بودن تمامی گزینه ها" و همچنین در مقابل وی که به گزاف گفته بود:"انتخاب شدن آقای روحانی در انتخابات اخیر حاصل تاثیرگذاری تحریم ها بود" و"این تحریم های امریکا بود که ایران را به پای میز مذاکره کشاند" ویا اینکه "به روحانی و ایران اعتماد نداریم" پاسخی قاطع و متناسب داده شود اما پاسخ در خور شانی مشاهده نکردیم.
ما بیم آن داریم که سکوت دستگاه دیپلماسی در مقابل زیاده گویی های مکرر سران استکبار تعبیر به اعتمادسازی و تنش زدایی یک جانبه و ضعف ملت آزاده ایران در مقابل زورگویان و مستکبرین شود! درحالی که اینگونه عملکرد را منافی با اصل حکمت، عزت و مصلحت می دانیم. ما با چشمانی باز سیر تحولات هسته ای را پیگیری می کنیم و هرگونه نزدیک شدن به خطوط قرمز را هشدار می دهیم.
2- اظهارات غیرکارشناسی جناب آقای ظریف در رابطه با توان نظامی ودفاعی کشور را آگاهانه یا ناآگاهانه تکمیل پازل دشمن دانسته و در تضاد با روح تدبیر و امید می دانیم و البته تاثیرات اینگونه اظهارات در نتیجه ی مذاکرات آتی بسیار منفی پیش بینی می شود.
3- اگر تعبیر آقای دکتر روحانی و تیم اقتصادیشان در گزارش 100 روزه که به مردم بیان نمودنداین بوده که تحریم ها فقط 10 تا 15 درصد از علل مشکلات اقتصادی کشور را شامل می شود و ما بقی مربوط به بی تدبیری مسئولین کشور بوده، پس چرا باید در مذاکرات هسته ای این همه امتیاز بدهیم و به خاطر عدم اعمال تحریم های بیشتر جشن بگیریم؟ ما در این جا به دولت محترم اعلام می نمائیم که شما آن 90 درصد را درست کنید. ما آن 10درصد را تحمل می کنیم وحاضر به پذیرش ذلت نیستیم.آیا موفقیت های ورزشی بی سابقه ای که در اواخر دولت دهم به دست آمد یک شبه حاصل شد و فقط به دلیل برداشتن سایه سیاست از سر ورزش اتفاق افتاد؟!
4- جناب آقای رئیس جمهور آیا فکر نمی کنید که دیگر زمان آن رسیده باشد که دولت با تمرکز بر ظرفیت درون زای نظام و استحکام ساخت درونی نظام و کم کردن وابستگی کشور به فروش نفت - که استقلال اقتصادی در گرو آن است - از افزایش تولید نفت که سیاست کهنه و وابسته کننده دولت تکنوکرات ها بود دست بردارد؟ آیا برنامه اقتصادی دیگری غیر از پخش کوپن و کالابرگ برای کاهش تورم و نقدینگی وجود ندارد؟ چرا برای اصلاح اقتصادی کشور به مبانی اقتصاد اسلامی رجوع نمی کنید و بنا بر آنچه در سند اقتصادی مجمع تشخیص منتشر کرده اید، اقتصاد مطلوب برای جمهوری اسلامی را مکتب اقتصادی نئوکینزی ها فرض کرده اید؟ مگر می شود جامعه ای اسلامی را با الگوهای اقتصادی لیبرال سر و سامان داد؟
5- حیا و عفت در جامعه اسلامی مسئله ای حیاتی است که آماج حملات دشمنان قرار گرفته است. مسئولین فرهنگی کشور چرا خود را در قبال این مسائل مسئول نمی دانند و مسئولیت نظارتی خود را فراموش کرده اند؟ و با طرح مسائلی همچون حذف ممیزی انتشارات، سعی در متزلزل کردن جایگاه نظارتی دولت در مقوله فرهنگ دارند؟ مسئولین فرهنگی و بخصوص صدا و سیما تا چه اندازه در ترویج فرهنگ مقدس امر به معروف و نهی از منکر نقش ایفا می کنند؟آیا این واجب فراموش شده فقط امری فردی است یا حکومت نیز بخش مهمی از آن را برعهده دارد؟ما خواستار اجرایی شدن قوانین موجود(قانون حجاب) و وضع قوانین لازم در این زمینه هستیم.
6- متأسفیم که حرمت نگهداشتن ماه محرم و صفر که از دیرباز سرلوحه عاشقان و دلسوختگان اهل بیت(ع) بوده، این روزها به راحتی در غفلت و همراهی مسئولین صدا و سیما و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شکسته می شود. چرا وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با دادن مجوز برای گروه های موسیقی(من جمله آهنگ اشتیاق) در حرمت شکنی ماه محرم و صفر پیشگام می شود؟ شروع پخش موسیقی های تند و زننده از رسانه ملی از برنامه هایی همچون هفت ترانه و... چند روز پس از عاشورا و متوقف شدن کامل روضه ها و مداحی های اهل بیت علیهم السلام وهمچنین فراموش شدن شهادت سه ساله امام حسین (ع) حضرت رقیه (س) از سوی صدا و سیما که حتی از مشکی پوش کردن لوگو شبکه های ملی دریغ کردند واقعیت های تاسف برانگیر این روزهای رسانه ملی است.
8-هرچند تغییرات در سطوح مختلف دولت حق طبیعی رئیس جمهور است اما کنار گذاشتن نیرو های انقلابی و فعال می تواند کشور را دچار آسیبی جدی نماید ، به خصوص در زمینه ریاست دانشگاه ها زمزمه حضور افرادی به گوش میرسد که افراطی گری خود را حتی در هشت سال گذشته نشان داده اند و دراکثر موارد این تغییرات نه تنها در راستای رشد و پیشرفت آموزش عالی نبوده بلکه فضای دانشگاهها را بسمت تشنج کشانده و دانشگاهها را محل جولانگاه احزاب سیاسی خواهد کرد که تجربه تلخ آن هنوز از اذهان ما پاک نگردیده است.
اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان بر خود لازم می داند تا ضمن تشکر از فعالیت های مثبت صورت گرفته، با چشمانی باز و با تأسی از بینات امام خود، حضرت آیت الله العظمی خامنه ای(مدظله العالی) نسبت به خروج مسئولین اجرایی کشور از خط عدالت حساس باشد.
مطالبه ما از مسئولین کشور حرکت در خط عدالت به عنوان یکی از مهمترین شاخصه های اسلام ناب محمدی(ص) است و امیدواریم با سیاست های حکیمانه دولت در مسائل داخلی و دیپلماسی خارجی، ندای عدالت خواهی و آزادگی ملت ایران در تمام جهان بیش از گذشته طنین انداز شود و بشریت را از زیر چکمه های مدرن استعمار و استکبار رهایی بخشد.
والسلام علی من التبع الهدی