کد خبر:۲۸۱۳۹۲
28 آذر؛

همایش «چگونه بازی‌ساز شوید؟» در دانشگاه بین المللی امام رضا(ع) برگزار می‌شود

مدیریت پژوهشی و انجمن علمی کامپیوتر و فناوری اطلاعات دانشگاه امام رضا مشهد به مناسبت هفته پژوهش، همایش «چگونه بازی‌ساز شوید؟» را برگزار خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، مدیریت پژوهشی و انجمن علمی کامپیوتر و فناوری اطلاعات دانشگاه امام رضا مشهد به مناسبت هفته پژوهش، همایش «چگونه بازی‌ساز شوید؟» را برگزار خواهد کرد.

 

این همایش با حضور حمزه آزاد، دبیر مسابقات جهانی بازی‌سازی 24 ساعته برگزار خواهد شد.

 

سبک‌شناسی، بررسی روند ساخت بازی‌های رایانه‌ای، نگاهی به تیم‌های موفق داخلی و بازارهای فروش خارجی از مهمترین محورهای این همایش هستند.

 

این همایش پنج‌شنبه 28 آذر، ساعت 12 در آمفی تئاتر دانشگاه بین‌المللی امام رضا واقع در خیابان دانشگاه، دانشگاه 21 برگزار می‌شود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار