کد خبر:۲۸۱۵۰۹
افراخته در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

امیدواریم رئیس جمهور مانند یک حقوقدان با موضوع حقوق شهروندی برخورد کند/ ضرورت به دور بودن از سیاسی‌کاری

جانشین خواهر معاونت سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی گفت: امیدواریم که ورود دولت به موضوع منشور حقوق شهروندی سیاسی‌کارانه نباشد و از تبلیغات به دور باشد.

زینب افراخته، جانشین خواهر معاونت سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو» درباره فرمان هشت ماده‌ای امام خمینی(ره) گفت: خداوند را شاکریم که زیر سایه حکومتی زندگی می‌کنیم که موسس حکومت فرمان هشت‌ماده‌ای را مطرح کردند موضوعی که از سوی ایشان اوایل دهه 60 مطرح شد؛ پس دولت باید توجه داشته باشد موضوع حقوق بشر بیش از این توسط رهبر انقلاب مورد توجه قرار گرفته است.


وی درباره اجرای منشور حقوق شهروندی از سوی دولت خاطرنشان کرد: امیدواریم ورود دولت به موضوع حقوق بشر سیاسی‌کارانه نباشد و به درد زندگی طبیعی مردم بخورد؛ مصادیق زیادی را برای حقوق شهروندی می‌توان برشمرد که باید از سوی دولت مطرح شود موضوعاتی مانند پاکی آب و هوای کلان شهرهای بزرگ از جمله تهران، موضوع حق سلامت عمومی که جزو حقوق شهروندی تمامی مردم ایران است.


وی در ادامه افزود: حال که دولت وارد موضوع حقوق شهروندی شده‌ نباید ورود سیاسی کارانه داشته باشند و در این راستا رئیس جمهور که تأکید دارند حقوق‌دان هستند سرهنگ‌وار با این موضوع برخورد نکنند.

 

پیگیری حقوق شهروندی از سوی دولت توقعات خارج از قانون اساسی جمهوری اسلامی و شرع را ایجاد نکند


افراخته ادامه داد: هشداری که باید به دولت بدهیم این است که اقدامات دولت توقعات خارج از قانون اساسی جمهوری اسلامی و شرع را ایجاد نکند همچنین باید به این موضوع توجه شود که اقلیت‌ها مذهبی، محترم هستند و باید مورد توجه قرار گیرند اما صرف حقوق شهروندی به این موضوع معطوف نشود پس در این رابطه باید وارد حوزه‌های عمومی شویم.


وی در پایان ابراز داشت: به نظر می‌رسد که برخی از مطرح کردن حقوق شهروندی استفاده تبلیغاتی می‌کنند اگر این بحث منزه از سیاسی‌کری و تبلیغات پیگیری شود می‌تواند مفید باشد.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار