به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، ویکیپدیا دایرةالمعارفی اینترنتی است که میتوان هرگونه اطلاعاتی را در آن ویرایش، حذف و یا اضافه نمود. بنابر ادعای خود این سایت، نگاه صاحبان این دایرةالمعارف اینترنتی در تایید ویرایشهای انجام شده در مقالات، نگاهی بیطرفانه است.
اما این دادهها و مقالات همواره به وسیله سازمانها و ارگانهای مختلف رصد و دوباره تغییر داده میشوند؛ به طور مثال میتوان به مقاله بیبیسی در مورد ویرایش اطلاعات ویکیپدیا به دست سازمان سیا اشاره کرد. شرکتهای بزرگ دنیا هم میتوانند اطلاعاتشان را به کمک ارتش سایبری اسرائیل به دلخواه خود بر روی این سایت ویرایش کنند.
پیش از ارائه توضیحاتی در مورد مدیران این سایت نظر شما را به یک نکته جلب میکنیم: آیا تا به حال دقت کردهاید که چرا هرگاه در مورد مطلبی در گوگل جستجو میکنید، ویکیپدیا یا اولین و یا یکی از اولین نتایجی است که برای شما نمایش داده میشود؟
با این کمک گوگل، ویکیپدیا در کل نتایج جستجو جایگاه بالایی مییابد و هنگامی که آمار بازدید آن بر اساس معیارهای عددی جزء بالاترین و برترین سایتها به حساب آید، در مجامع جهانی به عنوان منبع معتبر اطلاعاتی شناخته خواهد شد.
همانطور که در مقالات قبلی اشاره کردیم، شرکت گوگل به طور کامل در دستان یهودیان صهیونیست است و با سازمانهایی همچون ADL (شبکه توزیع آموزش پیشرفته) و ZOA (سازمان صهیونیسم آمریکا) همکاری علنی و مستمر دارد؛ تا این دو سازمان بتوانند محتوای ضد صهیونیستی – ماسونی را از فضای وب حذف کرده، نتایج جستجو را کنترل نموده و اطلاعات را در سایتهایی خاص سانسور کنند.
این بدین معناست که جدا از ویکیپدیا هر سایت دیگری که در موتور جستجوی گوگل قابل جستجو باشد نیز میتواند مورد سانسور اطلاعات قرار گیرد.
روسای یهودی ویکیپدیا
جیمی ولز و لری سَنگِر
بنابر تمامی اطلاعات در دسترس؛ ویکیپدیا توسط دو یهودی که یکی از آنها برنامهنویس و دیگری مسئول سایتهای مستهجن بود، نوشته شده است. اصل ایده این سایت مربوط به طرحی به نام "نوپدیا/Nupedia" است که در سال 2000 به وسیله جیمیولز و لری سنگر راهاندازی شد.
جیمی ولز (که اسم واقعی او جیمز ولز میباشد و به "جیمبو" نیز شناخته میشود) یک ثروتمند یهودی است که پس از مدتها سرمایهگذاری در وادی تجارت سعی کرد که این عرصه را رها کرده و سرمایه مالیاش را بر اعتیاد قدیمیاش یعنی اینترنت سرمایهگذاری نماید.
ولز در سال 1996 به کمک دو نفر از دوستانش یک سایت مستهجن راهاندازی نمود و به کمک آن توانست سرمایهای مناسب جهت به اجرا در آوردن یکی از آرزوهای دوران کودکیاش، جمعآوری نماید. او در سال 2000 به کمک لری سنگر؛ یهودی صهیونیست دیگر، ایده داشتن یک دایرةالمعارف اینترنتی را محقق کرد.
این دو یهودی پس از راهاندازی سایت خود شروع به جذب کارمندان جدید نمودند. ولز یکی از کارمندان یهودیاش را که در سایت مستهجنش نیز به او کمک میکرد؛ در این شرکت جذب نمود و پس از آن دو یهودی دیگر به نام "بنجامین کویتز" و "سث کوهن" را استخدام کرد.
سو گاردنر
هاآرتص در 4 می 2009 در خبر خود آورد، "سو گاردنر" مدیر اجرایی شرکت ویکیمدیا، که سایت ویکیپدیا یکی از شرکتهای زیر نظر آن است؛ در جلسهای در اسرائیل شرکت خواهد نمود. این جلسه توسط حمایت کننده اسرائیلی ویکیمدیا و انستیتو "نتویژن" دانشگاه تلاویو برگزار شده بود.
رئیس انستیتو نتویژن، "اِلیها کوهِن"؛ نیز در این کنفرانس چنین گفته است:
"دراولین پارگرافی که در مورد حماس توضیح داده شده است، این گروه به عنوان یک گروه تروریستی معرفی نشده است. در حالی که این سایت به عنوان چهارمین وبسایت رایج در جهان است.
او درادامه سخنان خود به این نکته اشاره میکند که، "چرا رئیس جمهور ایران محمود احمدینژاد در ویکیپدیا به عنوان یک انکار کننده هولوکاست یاد نشده است؟ (در حالی که جناب آقای احمدی نژاد در سخنان خود گفته بودند که آیا هولوکاست؛ این چیزی که شما ادعا میکنید، یک رویداد تاریخی مانند سایر رویدادها نیست؟ پس بیایید مانند دیگر اتفاقات تاریخی در مورد آن گفتگو کنیم. همچنین ایشان گفته بودند: "اگر مسئله هولوکاست یک مسئله اروپایی است، چرا باید از آن علیه فلسطینیان استفاده کرد؟ (
در قسمت بعدی گزارش شواهد دیگری از پشت پرده سایت ویکیپدیا ارائه خواهیم کرد.
منبع: گرداب